Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 555
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 245
Защо само едни и същи съквартиранти участват в игрите досега?
Защото те са номинираните

# 1 246
Дърпането на опашката на Луна беше уникален момент в историята на ББ. И абсолютно заслужено.
Обаче игрите бяха много тъпи, особено последната. Как не се потрошиха, не знам.

# 1 247
  • Испания
Слушам Фънки и ми става все по-любопитно как изглежда библиотеката му.  Rolling Eyes

Сега сериозно.

Но има и друга /с книги/.

# 1 248
  • София
Това бяха библиотеките на тираджиите или работилите по Либия. Смяташе се за символ на финансов престиж, защото обикновеното население не можеше да си купува от кореком.
А, ясно защо не съм запозната с подобна подредба, нашите бяха скромни инженери.  Laughing

Нито е тъп, нито е задръстен. Други са му кусурите.
Не е тъп, дори съм сигурна, че е сравнително начетен, ако не интелигентен. Но показва известни липси в някои отношения.

# 1 249
  • Испания

Нито е тъп, нито е задръстен. Други са му кусурите.
Не е тъп, дори съм сигурна, че е сравнително начетен, ако не интелигентен. Но показва известни липси в някои отношения.

Виж снимките над твоя пост. А ето какво чете /от едно интервю/:

Веднъж те питах какво четеш, а ти каза, че от библиотеката ти тече кръв. Още ли е така?

Чета адски много, но не поучителни книги, нито пък философски размишления на Евгений Дайнов и не знам кой друг мой приятел. Сериозна литература – не! Имам всичко на Стивън Кинг, обаче ми е мек. Харесвам екшъни, Том Кланси чета като луд, Балдачи.

# 1 250
Сериозно за Фъню, ама не съвсем. Това е "музотеката" в офиса му. Аз съм ходила там и от тия рафтове, дето се виждат, са ни давали към 10-12 диска - мостри на групите, които можем да поръчаме чрез прпмоутърската му дейност. Като мострите при всяка една друга търговия. За мен огледалото на човека е детето. Дайте дружно да се сетим какво чете Клара, което я кара така неистово да загрява до стартовата линия за кифли без пълнеж.

# 1 251
  • София
Виж снимките над твоя пост. А ето какво чете /от едно интервю/:

Веднъж те питах какво четеш, а ти каза, че от библиотеката ти тече кръв. Още ли е така?

Чета адски много, но не поучителни книги, нито пък философски размишления на Евгений Дайнов и не знам кой друг мой приятел. Сериозна литература – не! Имам всичко на Стивън Кинг, обаче ми е мек. Харесвам екшъни, Том Кланси чета като луд, Балдачи.
Въпросът ми беше ироничен.  Peace

# 1 252
Това са само част от дисковете на Фънки. По стените в офиса му има снимки с най-известните световни музикални звезди+автографи от тях. Липсват му първите 7 години, но респектира с други неща.

# 1 253
  • Испания

Въпросът ми беше ироничен.  Peace

Знаааааааам. Както и че снимките са от офиса му. Чеша си клавиатурата.

# 1 254
Не знам какво да коментирам. От тези мутренски забавления вчера и днес изгубих дар слово. Чудя се помпенето на балони или подмятането на хора повече ми "хареса".  Болни мозъци.
Все по-неприятна ми става Захажаева. Тези злобни подмятания, това непрестанно мърморене и скумросване, настройването на льольовците вътре един срещу друг, са ми адски противни. Тя също духаше балоните на Коце, а после доволно изслуша как нападаха Динко за същото. Подмолно, двулично, интригантско същество.
Според мен ББ трябваше да присъди служебна победа след отказа й, не да я заменя. Само че той  още при разпределението на отборите си беше решил победителя.
Фънки все повече ми заприличва на озлобен тинейджър, със съответния речник. Не знам каква  са му библиотеката и интелекта, но емоционална интелигентност му липсва изцяло.

# 1 255
  • София
Фънки е озлобен остарял чичак с напъни за пуберско. Всеки може да си пада малко простак, здравословно е, ама неговото край няма.

# 1 256
  • София
Исках да увековеча момента:

Бонус:

# 1 257
Да мятат 60+ годишна жена - може, а да ходи Диню по покрива - не. Безопасността на Зайка не беше ама в никаква опасност. Ненормалници.
Фъню - с тая черна капа пак интелектуално-музикантски попържя, ама с пандизчийски туист тоя път.
Коце-Боце тъй ли сербез защитава жената, дето 35 години я чакал? С мънкане и таковото, онаковото...
Диню -саншанжман, все същия простак.
Луна - чак сега разбрах символиката на опашката от Шумен.
Зайка - Мадам Брошкина (велика песен на Алла).
Нордел -еххх, Нордел...
Зорка - нейното участие е срещу 3 хонорара. Един за нея и по един за всяка гърда.
Светла - и с пискюли от двете страни, и с гущър в средата - все не ми хубавее. Но четяла! От "нейните книжки, сестричке". Туй ще да е от на Патрашкова списъка за Златка Дъ Бляк.
Джино - вече само по лисицата на врата го намирам. Съвсем се изгуби.
От игрите остана само да си дръпнат и гащите. Тогава ще се върнем пак в начална позиция, в която, знаем, малък Тошко категорично спечели... Бляк.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 23:08 от Маpи

# 1 258
  • Ню Йорк
Голяма идиотщина това мятане на хора. Никак не ми се видя безопасно  #Cussing out

# 1 259
Хей, тъй като предстоят Коледните празници ще ви върна към Марчето и нейната сладка дъщеричка с една песен.
Всеки път, когато украсяваме дома за Коледа я пускаме и става много забавно вкъщи. Танцуваме, украсяваме и ни става много Коледно. Аз лично не слушам песните на Мария, но тази песен и клипа й са ми изключително приятни и ми носят Коледно настроение.
Поздрав от мен за вас Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=0GeTkNT8yDA

Общи условия

Активация на акаунт