Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева Тема 3

• 86 146
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Според док даже се броят само пункции с извадени яйца и развити ембриони. Не знам дали е така,
Аз си извадих и за ЕТ епикризи.
Само пункции не се броят, задължително трябва да има ЕТ. Мен ме чакаха да допълвам документите с още 1 инсе, защото на последния опит Я не се оплоди и нямаше трансфер. Та ми се обадиха да кажат, че последното ин витро не се брои без ЕТ

# 676
Мерси за пояснението, предполагах, че е така, за това си и изчаках 4ти цялостен опит, че много половинки имах Wink

# 677
  • София
Аз щото го минах това, и поне да са наясно момичетата.
Хубавото беше, че входящия номер от фонда не ми се промени.

# 678
Благодаря ви, но всъщност ме подсетихте, че питам напразно. Нали според фонда нямам право на деца заради АМХ-то ми ... бях го забравила.

# 679
Мая, откъде го взе тоя май? Ти не беше ли в друга клиника?
От тази тема съм го взела и мога да бъда в която клиника си поискам - моята клиника вече я няма  Wink
Не е въпроса в това, а кога ще може да се работи с Калчев по фонда - което ме интересува.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 01:27 от Maya Bee

# 680
  • София
Аз следя темата внимателно. Никой досега не е писал май месец.
Вероятно нещо си се объркала.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 08:42 от delisardeli

# 681
[video][/video]
Март може би, но чак пък май, дано не е така! И все пак, ако в Репро процедурите ще се вършат от док, аз бих се съгласила. Успехът зависи повече от правилните подготовка и специалист, отколкото от апарата.

# 682
Здравейте момичета , пациентка съм но д-р Калчев прочетох някъде , че има специализация по репродуктивна ендокринология и не знам дали не бъркам нещо ? Живо ме интересува , защото са ми се разбъркали хормоните на щитовидната железа , а скоро ще вземем заповедта и не знам дали да чакам прегледа при него или да търся добър ендокринолог?

# 683
Натали, аз минах 3 ендокринолози и накрая др. Калчев от раз ми оправи дозата на еутирокса.

# 684
Натали, аз минах 3 ендокринолози и накрая др. Калчев от раз ми оправи дозата на еутирокса.
Дано, че нещата са доста сериозни -бях с тиротоксикоза , а сега и тиротоксикоза , Хашимото и липса на витамин Д и съм в ужас . Другият месец взимаме заповед и не знам 😭

# 685
Натали,трябва ви много добър лекар!Щом другия месец взимате заповед ,действайте още сега.Хиперфункциятя не се оправя за еди ден.Ще отнеме месеци.Това е мнение от опит.

# 686
Там е проблема с лекарите - един казвай давай операция , другия радиоактивен йод , лекарства ... вече си обърках да ме мятат и никой да не дава гаранция за нищо .Та затова се замислих да си ходя само при Калчев .Тук при нас едни светила дето не знаят нищо , лекуват ме все едно в 19 век.

# 687
  • София
Натали, виждала ли си се с д-р Емил Начев? Той е едно от светилата в България, аз се следя при него от години и винаги съм била с положително мнение, въпреки, че той си пада малко ръб Simple Smile

# 688
Здравейте,
не съм сигурна дали скоро ще могат да се правят изследвания в Адела. Попаднах на обява , че си търсят биолог  специалист в  "Обработка на семенна течност за целите на асистираната репродукция; - Обработка на яйцеклетки;
- Миркоманипулиране на човешки гамети и ембриони;- Куливиране на човешки предимплантационни ембриони;" и т. н. в обява от 24.01.2018 в jobs .bg

https://www.jobs.bg/company/260509

"24.01.2018 Биолог, МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АДЕЛА ФЕРТИЛИТИ АД
Месторабота София, ул. Тинтява 15-17; Постоянна работа; Пълно работно време"

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 11:44 от sohappy

# 689
Натали, както казва
Натали, виждала ли си се с д-р Емил Начев? Той е едно от светилата в България, аз се следя при него от години и винаги съм била с положително мнение, въпреки, че той си пада малко ръб Simple Smile
Можеш да опиташ при него, аз при него съм ходила. Наистина си е ръб. Спрях да ходя, заради негова кофти постъпка, но пък има много доволни от него. Аз съм "само" с Хашимотото + микроаденом на хипофизата и зо мен беше по-удачно да се консултирам само с Калчев. Защо първо не поговориш с него и после да решиш? Срещни се и с Начев и виж кой ще ти допадне повече и прецени.
Иначе за вит. Д - на мен ми бяха предписали на Допелхерц таблетки по 1500-2000 ед. На ден. 1500 беше моята доза, с която си натрупах прилично вит. Д.

Общи условия

Активация на акаунт