ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 2

• 91 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
selfie  Hug Синан, баш мие драго да ви видя, тук 🤓
Наричай си го, както ти харесва, 😉 Но ще видиш, че не е предател  smile3521

# 46
Аз си мисля за финални епизоди. Дали Варто няма да умре от ръката на Садиш. Единият попада в едно семейство, с едно възпитание, а другият при съвсем друго възпитание. А Селим от ръката на майка си.

# 47
Хади бе! Манго цака с жените. Недрет, Йълдъз... Confused

# 48
Аз си мисля за финални епизоди. Дали Варто няма да умре от ръката на Садиш. Единият попада в едно семейство, с едно възпитание, а другият при съвсем друго възпитание. А Селим от ръката на майка си.

Добре си го измислила 👍🏻
Султан, би го направила  #2gunfire

# 49
  • Ruse, Bulgaria

# 50
Хади бе! Манго цака с жените. Недрет, Йълдъз... Confused
Както каза МЪнго "Както казва братото ни Майкъл Джексън, за победата всичко е позволено... " Joy Joy братото...
В този смисъл, с цакането, май ще берем ядове със Сена... сама ще му се набута на Манго, ако отиде да види защо Йълдъз така я отряза...

Здравейте Hug

Ямач вика тук била махалата на Кочовалъ, ма Манго и той... Кочовалъ Grinning

# 51
  • В тъмната гора.
Готвят клопка за Паша. Нали Селим накара Вартоолу да злепостави Паша и Илми в очите на Ямач. Та Йълдъз сега направи клопка на Паша.
Полицията бе извикана от Ямач, който е тествал момчетата. И се видя колко са заспали. Ямач обясни, че това е било изпит. А и иска да види реакцията на Вартоолу.
Илми и жената на Кахраман имат някакви по-топли отношения и Селим ги видя как тя му даде броеницата. Но преди това Вартоолу му пусна мухата, че те са си близки.
Следят Илми и Паша и те го разбраха, а и в закусвалнята говореха за това.
Лека-полека Вартоолу завзема махалата като наема или купува магазини и помещения, купува и хората.

Селим е пълен голтак, най-простия брат от всичките взети заедно. Педал и некадърник...предател.

# 52
Медет ревнува Манго от Желето.  tooth tooth tooth

Аличо лети на крилете на любовта.  Heart Eyes

Хората на Манго полуголи в прегръдка.  loveuuu

Любовта е завзела Чукур!  Heart Eyes

hahaha Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 21:32 от selfie

# 53
Манго колко менамен омаха Laughing

А Аличо се влюби Innocent Съвсем му се разхвърчаха керемидите Joy

# 54
  • В тъмната гора.
Медет ревнува Манго от Желето.  tooth tooth tooth

Ами как няма ревнува.Вартоолу му вика на Джелясун - Ти продължавай така и ще видищ до къде ще те отведа. Големи обещания, голямо нещо...Медат му е като куче, но пък такива лафове не е чул.

Аличо нали не иска прости жени, иска такива които четат много, имат книги са учени, ама пък те не го искат. Щастието му се усмихна и на него - хем хубава, хем учена.

Ямач като го питаше ти палиш ли огън да се топлиш в колибата, Аличо отговаря - не, защото имало много книги вътре и щели да изгорят. Много е интересен.

# 55
Ямач вика тук била махалата на Кочовалъ, ма Манго и той... Кочовалъ Grinning

Е, той се уточни да не стават сакатлъци - беним маалем!  bowuu Wink Sunglasses Laughing

# 56
офф, мъчно ми стана за МЪнго и Михрибана му

а Мухаттин отде знае тайната?

# 57
  • Ruse, Bulgaria

От човека на Вартолу, седнаха да пият и от там разбра.

# 58

Бен де! Cry

А тайната я научиха от неговия човек дето берберина го черпи докато оня си изля душата. Разказа му как наби певеца на групата и каза, че ще го гръмне ако още веднъж го чуе да пее за Михрибан.

Синан,  Hug

А бе що пускат пегел на "inan her bokuna", че развалят парчето?  newsm78 33uu

# 59
  • Ruse, Bulgaria

Общи условия

Активация на акаунт