"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 34

• 70 437
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ален Мак, постът ми си е много точно и ясно адресиран. И щом като ти се припознаваш в описанието, значи, да, към теб е.

ами нали това пиша, ама няма кой да чете - че не се Grinning , ама щом ти си рекла...
Абе знам си аз да си чета и пиша само в интелигентните теми от последните години, които следя, айде със здраве.
ПС: благодаря на един (и половина) потребители тук за читави отговори! Wink

Ама задаваш въпрос получаваш отговори,а после недоволстваш само , защото не ти ти харесват.  Crazy Crazy Crazy

# 586
Ален Мак, постът ми си е много точно и ясно адресиран. И щом като ти се припознаваш в описанието, значи, да, към теб е.

ами нали това пиша, ама няма кой да чете - че не се Grinning , ама щом ти си рекла...
Абе знам си аз да си чета и пиша само в интелигентните теми от последните години, които следя, айде със здраве.
ПС: благодаря на един (и половина) потребители тук за читави отговори! Wink

Ама задаваш въпрос получаваш отговори,а после недоволстваш само , защото не ти ти харесват.  Crazy Crazy Crazy

Не защото не ми харесват, а защото са едностранчиви и оттук - неверни или поне - невинаги верни Wink А някои от тях - откровено груби, да не кажа другото, както и излишни - на горецитираната потребителка например.

# 587
Добре де, какво очакваш да ти кажем и какъв е всъщност въпроса ти?
Също така, възможно е ако си правила секс на 09.01 да си закъсняла малко, тъй като при такъв цикъл, овулацията ще е около 12-13-14 ден, а ти си правила секс на 15. Също така, ако евентуално се е случило оплождането, то все още оплодената яйцеклетка не се е загнездила в матката и все още пътува по тръбите, така че всичките тези симптоми, течения и т.н.са плод на голямото ти желание да забременееш.
Възможно е и да забременееш, но все още е рано за тестове, камо ли за симптоми...еле пък такива като течението ....

# 588
Кажете и просто,че е бременна и да миряса! Не виждате ли , че отговаря агресивно на противоположния отговор. Честито бременна си! Имаш симптоми още веднага след като мъжа ти е свършил в теб се е имплантирала тази оплодена яйцеклетка. То всички тука искат да видят две чертички ама я се успокой малко , с тая нервност и избухливост  няма как да стане. Успокой топката малко , ако има положителен резултат ще разбереш почакай малко дали 5 дни по рано ще разбереш или не разлика няма, ако не си бременна няма какво да направиш освен да почакаш благоприятни дни за бебеправене, ако си бременна рано или късно ще го разбереш Simple Smile хайде без война

# 589
Трябва да ми дойде на 15-01-2018 ,днес още го няма и направих два теста отрицателни , да чакам ли още ?

# 590
  • Стара Загора
Здравейте, нова съм във форума, но чета доста неща с интерес и се радвам на всички видели 2 чертички, имам и аз едно запитване може и малко тъпичко да е, но все пак.Та ситуацията при мен е следната с моя мъж не се пазим въобще, не следя за овулацията, последната една година цикъла идва средно през 33-35 дена, с продължителност 5 дни.На 8.12.17 беше предният ми цикъл абсолютно нормален както винаги, след това разбира се не всеки ден, но бебеправихме особенно около дните на овулация (според календарчето на телефона), седмица някъде след това имах едно бледо розово зацапване(само няколко капчици) и на следващия ден болка в единия яйчник, след една седмица се повтори същото, закъсня ми с около 5- 6 дена , след това уж ми дойде(11.01) 3 дена леко кървене, викам си лелката е, но беше много оскъдно (нещо не типично за мен), на следващия ден(тоест вчера) малко повече и днес вече няма нищо. Правих си до сега 4 теста - 2 от които Шуарчек ама нищичко, все отрицателни. Не съм си правила кръвен и на лекар не съм ходила още (търся си някой наистина кадърен в Стара Загора) моя мъж си мисли за цветна, може да е рано за симптоми, ако има нещо, но от предната седмица следобед само ми се спи, постоянно ми се пишка (даже и вечер ставам, което не съм правила никога),за болезнени гърди и такива нямам и не мога да преценя дали са подути или не, не ми се гади, но съм много нервна и капризна напоследък, само си меня настроенията, та така де на някой да му се е случвало нещо подобно, отворена съм за всякакви съвети Simple Smile Благодаря предварително!

# 591
Дошла ти е менструацията и имаш отрицателни тестове, така че не си бременна.

# 592
Здравейте, нова съм във форума, но чета доста неща с интерес и се радвам на всички видели 2 чертички, имам и аз едно запитване може и малко тъпичко да е, но все пак.Та ситуацията при мен е следната с моя мъж не се пазим въобще, не следя за овулацията, последната една година цикъла идва средно през 33-35 дена, с продължителност 5 дни.На 8.12.17 беше предният ми цикъл абсолютно нормален както винаги, след това разбира се не всеки ден, но бебеправихме особенно около дните на овулация (според календарчето на телефона), седмица някъде след това имах едно бледо розово зацапване(само няколко капчици) и на следващия ден болка в единия яйчник, след една седмица се повтори същото, закъсня ми с около 5- 6 дена , след това уж ми дойде(11.01) 3 дена леко кървене, викам си лелката е, но беше много оскъдно (нещо не типично за мен), на следващия ден(тоест вчера) малко повече и днес вече няма нищо. Правих си до сега 4 теста - 2 от които Шуарчек ама нищичко, все отрицателни. Не съм си правила кръвен и на лекар не съм ходила още (търся си някой наистина кадърен в Стара Загора) моя мъж си мисли за цветна, може да е рано за симптоми, ако има нещо, но от предната седмица следобед само ми се спи, постоянно ми се пишка (даже и вечер ставам, което не съм правила никога),за болезнени гърди и такива нямам и не мога да преценя дали са подути или не, не ми се гади, но съм много нервна и капризна напоследък, само си меня настроенията, та така де на някой да му се е случвало нещо подобно, отворена съм за всякакви съвети Simple Smile Благодаря предварително!

Здравей,дано всичко се нареди както искаш!Бих ти препоръчала д-р Ния Кирчева от Стара Загора Simple Smile
Успех!

# 593
Здравейте, днес бях на преглед и ми казаха, че след 2 дни ми е овулацията. Пробваме от 2 месеца в дните на овулация и нищо не се получава. Гинелоложката каза, че нямам раничка , защото я попитах тъй като мислех че ако имам раничка заради нея не се получава, взе ми намазка. Възможно ли е ако нямам раничка да излезна 3та или 4тс група и палилома вирус ли причинява ранички? Мерси

# 594
Здравейте, моля за мнение! Последен МЦ 22.12.17г., бебеправили сме на 1.01 и 5.01, на 4 и 5.01 правих тестове за овулация - отрицателни. Днес направих тест, който има много бледа едва видима чертичка. През октомври имам медикаментозен аборт поради мисед.

# 595
Не е ли рано за тест🤔
Кога трябва да ти дойде?

# 596
  • Стара Загора
Майка ми си е следяла бременността с мен при нея, но последните години като ходеше при нея не беше доволна много, чудя се за д-р Лазаров, до колкото знам вече акад. д-р, последно преди 2-3 месеца бях при Главчев, но останах разочарована, беше ми открил преди 2 години кистички на яйчниците, но така и не ми изписа нищо за тях, наскоро ходих на ендокринолог с преддиабетно състояние съм и пия хапчета, четох че поликистоза и преддиабетно състояние е доста трудно да  забременееш, ама се надявах да е станало, а относно това , че ми е дошло ами не мога да го нарека въобще цикъл, за 3 дена по няколко капки кръв, а на 4 ден малко по силно защото бях предния ден на СПА по сауните и до там, усещах предърпвания леки болки на яйчниците, а и както четох много от мамите тук казват, че тестовете са им отчели “-“, а са били бременни, все още си оставам с надеждата, че има нещо, но ще разберем само да ида на лекар Simple Smile

# 597
Сиси, какъв ти е въпросът по-точно? Ако е дали си бременна, имаш положителен тест. Отговорът е ясен.

# 598
Ети, МЦ може да бъде повлиян от много неща - най-малкото вземи температурните промени в момента - м.януари от -10 +10 за дни.
И все пак ако имаше Б, щеше да отчатат тестовете, минало е достатъчно време ✌✌

# 599
Добре де, какво очакваш да ти кажем и какъв е всъщност въпроса ти?
Също така, възможно е ако си правила секс на 09.01 да си закъсняла малко, тъй като при такъв цикъл, овулацията ще е около 12-13-14 ден, а ти си правила секс на 15. Също така, ако евентуално се е случило оплождането, то все още оплодената яйцеклетка не се е загнездила в матката и все още пътува по тръбите, така че всичките тези симптоми, течения и т.н.са плод на голямото ти желание да забременееш.
Възможно е и да забременееш, но все още е рано за тестове, камо ли за симптоми...еле пък такива като течението ....

ми то си го пише въпроса (2) в първия ми пост, ама не е "бременна ли съм"! То с форум ако ставаха тия работи... А иначе не съм писала, че САМО на 9 съм правила... Ама както и да е - аз си знам. И пак казвам - и предния път уж беше рано, уж "внушени" симптоми, пък то се оказа не съвсем Simple Smile Всеки организъм е различен, аз например точно такова "ПМС" като уж сегашното никога не съм имала, затова ще се изненадам повече, ако се окаже ПМС, а не другото, но не съм казвала, че е невъзможно, а че "другото" е възможно (предвид усещанията ми). Темата е за споделяне или погрешно съм разбрала и може би е за директен отговор на въпроса, който се съдържа в заглавието... Айде успех на "работещите", да споделят положителни резултати.

Общи условия

Активация на акаунт