Втора бледа черта на теста за бременност

• 4 863
  • 96
  •   1
Отговори
# 1
# 2
Stefu354, на кой ден от цикъла е правен теста? С Престо имаме дълга история и винаги имам едно наум, но тази е сууупер бледа /почти въображаема/ и ми изглежда , че сивее? Моят съвет е да повториш с друг тест /ако търсиш такъв с по-ниска чувствителност може да потърсиш писалката на Clear Choice/ или направо на кръвен.

# 3
Stefu354, на кой ден от цикъла е правен теста? С Престо имаме
дълга история и винаги имам едно наум, но тази е сууупер бледа /почти въображаема/ и ми изглежда , че сивее? Моят съвет е да повториш с друг тест /ако търсиш такъв с по-ниска чувствителност може да потърсиш писалката на Clear Choice/ или направо на кръвен.

Ами нередовен ми е може да имам късна овулация но всички симтоми са налице и най вече умора и гадене и раздразнителност от всичко и всички. Имам едно дете което се налага да я нося още и ме наболяват яйчниците като я нося

# 4
  • Sofia
Stefu354, на кой ден от цикъла е правен теста? С Престо имаме
дълга история и винаги имам едно наум, но тази е сууупер бледа /почти въображаема/ и ми изглежда , че сивее? Моят съвет е да повториш с друг тест /ако търсиш такъв с по-ниска чувствителност може да потърсиш писалката на Clear Choice/ или направо на кръвен.

Ами нередовен ми е може да имам късна овулация но всички симтоми са налице и най вече умора и гадене и раздразнителност от всичко и всички. Имам едно дете което се налага да я нося още и ме наболяват яйчниците като я нося
За да си сигурна ходи пусни един кръвен. Дори и сега не е късно, до края на деня ще имаш резултати.

# 5
Без кръвен няма как да разберете,особено след втълпяването на симптоми и въображаемата черта на престо.
Престо НЕ ги препоръчвам,ненадеждни и подвеждащи.

# 6
За мен е отрицателен , това , което се вижда прилича на изпарителна черта .

# 7
Здравейте,
Може ли мнение дали е според вас положителен?

# 8
  • София
Кога ти е датата за МЦ? Кога се появи тази сянка?

# 9
Здравейте и от мен мами имам едно питане на 17 си направих тест за бременост и имах бледа чертичка. Днес бях на преглед и се оказва ,че имам два плодни сака ,но докторката каза ,че за едното не е сигурно че ще се захване и да изчакам до 17 април на някоя мама случвало ли се е това

# 10
  • София/Търново
Здравейте и от мен мами имам едно питане на 17 си направих тест за бременост и имах бледа чертичка. Днес бях на преглед и се оказва ,че имам два плодни сака ,но докторката каза ,че за едното не е сигурно че ще се захване и да изчакам до 17 април на някоя мама случвало ли се е това

На мен с първата бременност. Изчакай. Мен ми обясниха, че е напълно нормално. После чух само едно сърце. Не съм имала драми, в мир съм със себе си. Преспокойно може да не е сак даже, без да се съмнявам в докторката. Понякога и при тях има доза неясноти в този ранен момент. Пожелавам лека бременност!

# 11
Здравейте. Това изпарителна линия ли е според вас? Пишеше в инструкциите ако има "бледа" втора линия да тествам пак след 48 часа. Но не мога да преценя, та ако може някой с повече опит да удари едно рамо?
Принципно сякаш имам усещане, че ще ми дойде, тежи си ми ниско долу в корема, но пък и гърдите ме боляха повече тия дни.

# 12
Не е изпарителна

# 13
  • Sofia
Не е изпарителна - положителен е. Ходи да пуснеш един кръвен в лаболаторията.

# 14
Благодаря за отговорите! Ще ида понеделник, освен ако случайно не ми дойде цикъл 😀 мислих, че трябва да е по-изразена втора линия.

Общи условия

Активация на акаунт