Втора бледа черта на теста за бременност

• 4 582
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
Не е задължително да е по-изразена. Кръвният не е задължителен изобщо

# 16
Здравейте. Това изпарителна линия ли е според вас? Пишеше в инструкциите ако има "бледа" втора линия да тествам пак след 48 часа. Но не мога да преценя, та ако може някой с повече опит да удари едно рамо?
Принципно сякаш имам усещане, че ще ми дойде, тежи си ми ниско долу в корема, но пък и гърдите ме боляха повече тия дни.

И за мен е положителен☺🍀🍀

# 17
На 7 дни закъснение съм, обаче често ми закъснява с няколко дни. Много пъти оставам разочарована.
Обачеее, сега ми се вижда бледа черта. Как мислите? Кога да направя втори тест?

# 18
На 7 дни закъснение съм, обаче често ми закъснява с няколко дни. Много пъти оставам разочарована.

За 7 дни закъснение е доста бледа чертичката, но може да пуснете кръвен днес, или изчакайте до утре и повторете с друг тест. На мен от всички скъпи тестове най-точна черта ми показаха обикновените лентички. Стискам палци!🤗

# 19
Според мен е положителен ,честито и моя беше с такава чертичка та сега съм 6 месец ❤

# 20
тинити,не правете повече тестове ,отидете и пуснете в някоя лаборатория кръвен. И да е нередовен цикъла чертата е твърде бледа.

# 21
тинити,не правете повече тестове ,отидете и пуснете в някоя лаборатория кръвен. И да е нередовен цикъла чертата е твърде бледа.
Взела съм още един вече за утре сутрин и ще видя какво ще покаже. След това ще пусна кръвен. При първото ми бебче пак така бледа ми показа при повече закъснение. Оказа се, че съм с късна овулация. Стискайте палци! Simple Smile

# 22
Взела съм още един вече за утре сутрин и ще видя какво ще покаже. След това ще пусна кръвен. При първото ми бебче пак така бледа ми показа при повече закъснение. Оказа се, че съм с късна овулация. Стискайте палци! Simple Smile
Хайде стискаме палци за още едно бебче !!Успехх

# 23
При нередовен цикъл 7 дни закъснение може да означава, че е имало овулация преди 10 дни даже. Не бих се притеснявала от бледата чертичка изобщо, както и не бих си давала парите за кръвен

# 24
При нередовен цикъл 7 дни закъснение може да означава, че е имало овулация преди 10 дни даже. Не бих се притеснявала от бледата чертичка изобщо, както и не бих си давала парите за кръвен
Искате да кажете, че е положителен или отрицателен според Вас?

# 25
Въпросът не е към мен, но при нередовен цикъл не се знае кога е овулацията и дали наистина закъснението е 7дни, защото е възможно овулацията да е била по-късно и все още да няма такова закъснение и тестът да е положителен и толкова блед, защото е рано. Щом имаш закупен още един тест си го повтори утре или вдругиден, а няма смисъл сега да пускаш кръвен, освен ако нямаш някакви други здравословни проблеми. Моят първи тест при точен цикъл и проследена овулация беше с такава черта, на следващия ден правих нов - еднааа идея по-наситена и розова, все още доста бледа, но поне бях сигурна, че не е случайна изпарителна. Повторих и с другите тестове на Sure - там вече беше ярка розова чертичка на 3я ден.

# 26

Положителен

# 27
Момичета, за жалост ми дойде тази сутрин. Чудя се обаче, защо този тест за втори път поред ми дава бледа черта и започвам с едни напразни надежди…

# 28
  • Sofia
Момичета, за жалост ми дойде тази сутрин. Чудя се обаче, защо този тест за втори път поред ми дава бледа черта и започвам с едни напразни надежди…

тинити - много съжалявам за случващото се, много е неприятно, но за жалост често се случва. Вероятно е биохимична бременност, но имай на предвид, че и понякога има кървене/зацапване в начална бременност също. Ако имаш възможност след като спре направи още един домашен тест за да си сигурна все пак.
Миналият месец бях в същото положение, макар, че ние установихме, че е имало бременност и с кръвен тест, просто бяха много ниски нивата и не се получиха нещата.

# 29
Затова в такива случаи препоръчвам кръвен.
Не е необходимо да си дава парите за още един пиклив,ако иска да е наясно какво се случва - кръвен.
Може и да не е биохимична,а лоша партида на шуърчек,макар те да нямат лоша слава като "Престо".

Общи условия

Активация на акаунт