Избор на сушилня - Тема 9

• 114 905
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Като гледам е клас на кондензация С, и е доста шумна, а марката няма даже да я коментирам. Не разбрах само има ли термопомпа? Зимни якета и шалтета се сушат на съответната прорама с топки за сушилня поне 3-4, ако има повече е по-добре.

# 181
Като гледам е клас на кондензация С, и е доста шумна, а марката няма даже да я коментирам. Не разбрах само има ли термопомпа? Зимни якета и шалтета се сушат на съответната прорама с топки за сушилня поне 3-4, ако има повече е по-добре.
Има термопомпа.  А на коя програма се сушат якета? Тъй като няма книжка, водя се от интернет  каквото пише.

# 182
  • София
Ами на тази не знам, моята си има специално за якета  - Аctive wear.

# 183
Ами на тази не знам, моята си има специално за якета  - Аctive wear.
А кое не ти харесва в марката?

# 184
  • София
Здравейте!
От една година съм със сушилня AEG. Искам да попитам дали някой  си ползва сушилнята на отложен старт докато в къщи няма никой. Т.е. ако сутрин преди да тръгна на работа я наглася да работи преди още да съм се върнала и в жилището няма никой цял ден възможно ли е да има някакви проблеми с уреда?
 Дали е безопасно да се прави това?
И какво би станало ако през деня спре тока? Дали уредът запомня настройките?
Благодаря предварително за отговорите.

# 185
  • Wonderland
Здравейте, моята работи само на отложен старт. Гледам да я пускам когато не сме в къщи, тъй като ме дразни шумът от ципове. Не се сещам какво би могло да му се случи на уреда.

# 186
Само в интернет ги намирам тези кърпички за сушилня .
А каква е разликата при сушенето между "сухо" ,  "за гардероб" и "за окачване " ?

# 187
  • на Мелмак
Аз си взех вчера кърпички от ДМ

# 188
Аз да ви кажа ползвам кърпички на Ленор но не съм доволна от тях,когато не ги слагам миришат повече на омекотителя/ползвам Ленор-прах и омекотител/ незнам защо така се получава,с кърпичките аромата се губи.Тези от ДМ не съм ги гледала,моя приятелка ги ползва но нещо аромата им не бил много хубав,то това е много индивидуално,някой ден ще ги видя и тях.

# 189
Аз имам от тези кърпички на ДМ , но ми миришат едно странно , на цветя ... Иначе сега използвам Коколино и дрехите миришат на омекотителя , може да има значение и омекотителя в случая, не знам .
А топки имам вълнени пак от ДМ , тях ги слагам на всяко сушене , независимо от типа дрехи .

# 190
  • Ловеч
Аз използвам омекотител Ленор и дрехите много миришат след сушилня. Явно нещата са комплексни и зависят както от сушилнята, така и от препарата.

# 191
  • Бургас
Аз използвам бебешкия омекотител на Максима и аромата се запазва даже след сушилня.Явно зависи от омекотителя.

# 192
  • Стара Загора
Здравейте, снощи в момент на умопомрачение Simple Smile  си купих сушилня Hoover, втора употреба, без изобщо да проуча поне марката ... Този е модела https://www.amazon.co.uk/Hoover-DXH9A2DE-Tumble-Dryer-Class/dp/B0756ZXB9X Изчетох цялата тема, но не видях мнение за Hoover. Някой да има лични впечатления?

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 12:59 от ~Happiness~

# 193
Хувър са разпространени в Англия. Ползвала съм веднъж при едно гостуване, но по-стар модел. Свърши работа. Дрехите бяха ок след това. Нямаше пораженуя. Помня, че контейнера за водата на онази беше на безумно място-долу в дясно на машината.
Показаната изглежда по-функционална.

# 194
  • Стара Загора
Контейнера за вода на моята е на вратата. Тия дни ще я пробвам и ще споделя мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт