Избор на сушилня - Тема 9

• 115 440
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Има ли някой от темата, които да държи сушилня на тераса ( остъклена)?

Аз

От колко време и имало ли е проблем?

# 376
От 2 месеца. Проблем не е имало,но терасата е усвоена и е част от кухнята.

# 377
Съседката под нас има сушилня от около 6 години и я сложи на закритата тераса още тогава, досега си работи сушилнята.

# 378
Имаме сушилня от 2010 г. 2 години я държахме на остъклена с винкел тераса, после изградихме с итонг терасата - не е имало проблеми.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 22:19 от kati_v

# 379
  • София
Имаме сушилня от 20101 г. 2 години я държахме на остъклена с винкел тераса, после изградихме с итонг терасата - не е имало проблеми.
Тя е издръжлива понеже е от бъдещето hahaha.
Знам, че е техническа грешка, ама смешно ми прозвуча Simple Smile

# 380
# 381
  • Варна
Здравейте момичета! От вчера сме със сшилня Бош WTH83000BY, 4серия. Чакам пералнята да изпере дрехите на децата и почвам дългоочакваното сушене. Но, незнам коя програма да избера,притеснявам се да не се  свият. Чудя се дали да е "готово сухо за памучни" или "готово сухо немачкаемо за дрехи синтетика и смесена тъкан", има и една"микс за смесени памук и синтетика".Хелп!

# 382
  • София
Здравейте момичета! От вчера сме със сшилня Бош WTH83000BY, 4серия. Чакам пералнята да изпере дрехите на децата и почвам дългоочакваното сушене. Но, незнам коя програма да избера,притеснявам се да не се  свият. Чудя се дали да е "готово сухо за памучни" или "готово сухо немачкаемо за дрехи синтетика и смесена тъкан", има и една"микс за смесени памук и синтетика".Хелп!
Ами то зависи какви са ти дрехите които переш, ориентирай се по материите им.

# 383
Опитай на Микс програмата. Ако има влажни програмата за време 20 мин и Деликатно сушене натиснат бутон, ако имаш.
Аз ползвам Микс +1 слънце, но съм с Сименс, а и си познавам машината вече.

# 384
  • Варна
Благодаря,ще пробвам и така. Инъче ги пуснах на сухо за гардероб памук, две блузки на малката са се скъсили. После пуснах мои неща на микс само една долница е останала влажна,стеснено и скъсено няма. Сега пак ще пускам едни чаршафи,с две думи днес е ден за сушене,дано скоро открия как действат програмите.

# 385
Здравейте!Преди няколко дена си взехме сушилня на AEG T8DBE48S,и я сложихме в банята но този баня не се ползва за къпане,тъй като има друга.Когато пусна сушилнята след известно време цялата баня става мокра получава се конденз.Това нормално ли е след като сушилнята е с термопомпа да има такава влага вътре?Плочки огледало е мокро.
Чудясе сушилнята ли нещо не работи както трябва!.Вътре в банята става доста топло и мокро.Някой имали този модел и нормално ли е това.Благодаря

# 386
Колко градуса е в помещението?
Ако е неотопляемо конденза е логично явление. Уредът има работна температура и се получава затопляне на околния въздух.

# 387
  • София
Ако помещението не се отоплява и стои затворено по време на работа на машината конденза е от въздуха - топъл/студен и студени плочки. Оставяйте вратата на банята отворена докато работи.

# 388
Банята не се отоплява.Температурата е 18 градуса.

# 389
Здравейте!
Може ли мнения за тази сушилня. http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DE-8434-RX0M-Grey/p/680655

И още един въпрос ето тази например само в контакта ли се включва или тя е от другия вид? http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DU-7112-PA/p/680670

Общи условия

Активация на акаунт