Избор на сушилня - Тема 9

• 115 399
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета Flowers Hibiscus

# 451
  • Г. О.
Аз имам следния въпрос към вас - след като сте си избрали даден модел, държите ли да го закупите от реален магазин? Бихте ли поръчали от сайт, в който цената е с 100лв надолу? Аз съм в процес на търсене и сравнявам цените навсякъде, та попадам на големи разлики в предлагането. Чудя се..

# 452
  • София
Аз имам следния въпрос към вас - след като сте си избрали даден модел, държите ли да го закупите от реален магазин? Бихте ли поръчали от сайт, в който цената е с 100лв надолу? Аз съм в процес на търсене и сравнявам цените навсякъде, та попадам на големи разлики в предлагането. Чудя се..
За сушилня - не! Има фреон, който при неправилно транспортиране може да повреди уреда и да не работи павилно после. Не бих я оставила и да разчитам куриерите да мислят с главата си и да пазят уреда. Но това сие  моя логика.

# 453
И аз не бих поръчала он-лайн, както и не бих купила мостра в реален магазин.

# 454
Един бърз въпрос - някой пускал ли е пантофи в сушилня. Смятам на програва Синтетик ултра.

# 455
  • Sofia
Когато не купувате онлайн не си носите пералните и сувилните вие до дома, нали? От магазина ви ги доставят, което е едно и също в повечето случаи. Дали ще е фирмен транспорт или куриер няма особена разлика и не сте застраховани, че не ви носят мостра. Аз много харесвам Техномикс, но техните хора за транспортиране на уреди са ужасни. Тогава как процедираме?

# 456
  • Стара Загора
Дами, как сушите пликове, от тези старите с дупка по средата Simple Smile Ще се побъркам вече, през 20 мин. спирам сушилнята, вадя плика, вадя всички дрехи, които са се събрали вътре и пак пускам. Grinning
Досега слава Богу не ми се е случвало, хубавичко сгъвам с дупката навътре на 6, не знам как да го обясня, и май само 1 малка кърпа от кухнята намерих последният път вътре, но пък си беше изсъхнала. Но ми се губи втори път кърпичка за сушилня някъде вътре, в дрехите я няма, по филтрите гледах няма  newsm78
Ох какво ли не правих, вадих, сгъвах на 6 на 8, 10 ... все тая Simple Smile Други път ще се суши отделно със сигурност Simple Smile

# 457
  • Beyond the stars
Когато не купувате онлайн не си носите пералните и сувилните вие до дома, нали? От магазина ви ги доставят, което е едно и също в повечето случаи. Дали ще е фирмен транспорт или куриер няма особена разлика и не сте застраховани, че не ви носят мостра. Аз много харесвам Техномикс, но техните хора за транспортиране на уреди са ужасни. Тогава как процедираме?

Напротив  Mr. Green Ние си я взехме сами от Техномикс, натоварихме (колата е комби съответно) половинЪт я пренесе и така Wink За пералнята имаше помощник, но схемата беше същата.

# 458
Дали е мостра си личи по опаковката по принцип. Иначе за транспорта идват, но после заедно с ММ качват до вратата на апартамента. Винаги искат някой да им помогне при положение, че имат транспортна количка.

# 459
  • София
Ние нашата си я взехме директно от склада на Зора. Имаше опция да я докарат до магазина, но предпочетохме сами да я вземем, за да не стане някой фал при транспорта.

# 460
  • Varna
Нашата я докараха вкъщи с транспорт на магазина и ми я качиха догоре. Не беше мостра,понеже нямаха налична в магазина и директно от склада беше.

# 461
Дами, как сушите пликове, от тези старите с дупка по средата Simple Smile Ще се побъркам вече, през 20 мин. спирам сушилнята, вадя плика, вадя всички дрехи, които са се събрали вътре и пак пускам. Grinning
Досега слава Богу не ми се е случвало, хубавичко сгъвам с дупката навътре на 6, не знам как да го обясня, и май само 1 малка кърпа от кухнята намерих последният път вътре, но пък си беше изсъхнала. Но ми се губи втори път кърпичка за сушилня някъде вътре, в дрехите я няма, по филтрите гледах няма  newsm78
Ох какво ли не правих, вадих, сгъвах на 6 на 8, 10 ... все тая Simple Smile Други път ще се суши отделно със сигурност Simple Smile
Аз събирам плата при дупката и защипвам с ластик (от тези кръглите, малко по-дебелите). Ако преценя, че ластичето е по-тънко слагам две. До сега нямам провал. Не се късат ластичетата. Това го практикувам за прането в пералнята. Пералнята ми е малко капризна и не ще да завърти центрофугата ако дрехите са събрани в плика. Вероятно може да се приложи и за сушилня. Все още нямам сушилня и съм в процес на избор, затова следя темата.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 22:08 от vili_ili_eva

# 462
  • Велико Търново
Моята е от Техномикс онлайн. С 300 лв. Беше по евтина от физически магазин. Изрично ги попитах да не е мостра. Доставката дойде с Еконт безплатно, като я качиха до шестия етаж без асансьор. Аз си бях нсмерила приятели хамали, но се оказаха ненужни. Дори изчакаха да я разпаковам. Много съм доволна и пак бих пазарувала така.

# 463
  • Г. О.
   Благодаря на всички за отговорите. Разпитвах много познати и приятели дали си струва да поръчам от сайт и ме предупредиха, че често доставчиците на стоката не я транспортират като хората и може да имам проблем след това. Да си знам какъв риск поемам, един вид.
   Спрях се на модел сушилня Електролукс (моделът е от 2017г.). Мисля да взема и пералнята от същата серия. Ако някоя от вас има Електролукс, ще съм благодарна да сподели какво мисли. Още веднъж благодаря на отговорилите ми, много сте отзивчиви:) Хубав ден:)

# 464
  • Sofia
   Благодаря на всички за отговорите. Разпитвах много познати и приятели дали си струва да поръчам от сайт и ме предупредиха, че често доставчиците на стоката не я транспортират като хората и може да имам проблем след това. Да си знам какъв риск поемам, един вид.
   Спрях се на модел сушилня Електролукс (моделът е от 2017г.). Мисля да взема и пералнята от същата серия. Ако някоя от вас има Електролукс, ще съм благодарна да сподели какво мисли. Още веднъж благодаря на отговорилите ми, много сте отзивчиви:) Хубав ден:)

Аз съм със сушилня Електролукс с термопомпа - много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт