Избор на сушилня - Тема 9

• 115 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Varna
Здравейте Simple Smile
изчела съм последните няколко теми, но не откривам достатъчно информация за сушилни LG.
Аз съм си харесала този модел:
https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … %20RC-8055%20AP2Z
Молбата ми е ако някой има повече информация или лични впечатления, да сподели Simple Smile

# 466
  • Г. О.
Мен ме посъветваха да не си купувам пералня или сушилня на LG, че ще ме заболи главата. Не мога да кажа нищо повече. Все пак си е до късмет, дано това не се окаже вярно за Вас.

# 467
  • София
Имам пералня Lg с инверторен мотор от около 5 години, работи отлично и е тиха. За сушилня не знам, но като и гледам характеристиките и цената на посочената, си мисля, че не е лош избор.

# 468
  • Ловеч
Въпросът ми е към собствениците на сушилни Bosch и Siemens.
Как пускате отложен край на сушилните? Като настроите времето след което да приключи програмата, натискате ли бутона Старт или не?
Аз настроих сушилнята да свърши след 4 часа и натиснах бутона Старт, но тя се беше изключила и не беше започнала сушенето.
Със Siemens съм 😊

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 21:04 от radina_k86

# 469
Нямам сушилня от посочените марки, но отложеният старт не се ли настройва за времето, в което трябва да започне работа. А приключването - никога един цикъл не е точно определено време, зависи и от други фактори.

# 470
  • Ловеч
На моята пише отложен край. Сложих дрехите на програма микс, която е настроена да суши 2 часа. Настроих да приключи сушенето след 4 часа, което според мен означаваше, че трябва да се включи след 2 часа.

# 471
Здравейте Simple Smile
изчела съм последните няколко теми, но не откривам достатъчно информация за сушилни LG.
Аз съм си харесала този модел:
https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … %20RC-8055%20AP2Z
Молбата ми е ако някой има повече информация или лични впечатления, да сподели Simple Smile

Аз съм с такава от вече почти година. Взех я миналата година по великденските намаления и нямам никакви оплаквания, ако те интересува нещо конкретно питай. Единствената ми забележка е, че е много тежка, но се надявам да не се налага да я местим.

# 472
  • Велико Търново
Въпросът ми е към собствениците на сушилни Bosch и Siemens.
Как пускате отложен край на сушилните? Като настроите времето след което да приключи програмата, натискате ли бутона Старт или не?
Аз настроих сушилнята да свърши след 4 часа и натиснах бутона Старт, но тя се беше изключила и не беше започнала сушенето.
Със Siemens съм 😊
Моята е Бош и току-що я нагласих на отложен финал. Та след като нагласиш след колко време да свърши сушенето, натискаш бутона старт. Преди да се натисне той мига в червено, а след като се стартира свети непрекъснато в червено.

# 473
  • Ловеч
Да, моят също мигаше преди това и после светеше постоянно. Значи правилно съм го настроила. Бях легнала малко и не исках да ми шуми, затова прибегнах до тази функция. Може би съм станала преди да изтече времето и като отидох да я видя панелът беше изгаснал. Дали така трябва? 🤔

# 474
  • Велико Търново
Да, моят също мигаше преди това и после светеше постоянно. Значи правилно съм го настроила. Бях легнала малко и не исках да ми шуми, затова прибегнах до тази функция. Може би съм станала преди да изтече времето и като отидох да я видя панелът беше изгаснал. Дали така трябва? 🤔
Сега и аз я погледнах. Панела е угаснал, а бутона старт отново мига. Но времето на отложения финал е намаляло. Моята е от 2 месеца и до сега само един път съм я ползвала тази функция така, че на правилният път сме. Simple Smile

# 475
  • Ловеч
Как видя времето? На мен и дисплеят ми беше изгаснал.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 00:32 от radina_k86

# 476
  • Велико Търново
Как видя времето? На мен и дисплеят ми беше изгаснал.
Дисплеят беше загаснал, но се виждаха настройките, които бях задала. Дисплеят ми е TFT, нещо като при електронните часовници. Тази е моята. https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wty-887w5
В крайна сметка тази сутрин прането беше сухо. Simple Smile

# 477
  • Ловеч
Много ти благодаря!
Моята е тази http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-SIEMENS-WT45W561BY/p/684166
Дрехите бяха ли намачкани сутринта, като са стояли мокри в сушилнята известно време? Аз именно по тази причина не използвам тази функция, а на пералнята редовно я включвам.

# 478
  • Велико Търново
Много ти благодаря!
Моята е тази http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-SIEMENS-WT45W561BY/p/684166
Дрехите бяха ли намачкани сутринта, като са стояли мокри в сушилнята известно време? Аз именно по тази причина не използвам тази функция, а на пералнята редовно я включвам.
Не, все пак нали се одухват при сушенето. И аз ги извадих веднага. А и не ми бяха много дрехите в сушилнята.

# 479
Забелязах, че моята като я пусна на отложен старт, върти от време на време дрехите, както след приключване цикъла на сушене с цел предотвратяване на намачкването.

Общи условия

Активация на акаунт