Избор на сушилня - Тема 9

• 115 359
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
А за пералня 7кг, мога ли да взема сушилня 8 кг или ще бъде малко?

# 646
  • Varna
Може,моята пералня е 7кг,сушилнята 8.

# 647
Благодаря, а дали повече се мачкат дрехите по този начин. Ти с каква сушилня си ?

# 648
  • София
Аз съм със сушилня и пералня-и двете по 8кг. Идеално се сушат дрехите, нямам намачкано. Но забелязах че колкото по-малко са дрехите, толкова са по-изгладени. Пускала съм и пълна до горе пералня-излизат много по ненамачкани от колкото съхнали на обикновен простор.

# 649
  • Varna
Благодаря, а дали повече се мачкат дрехите по този начин. Ти с каква сушилня си ?
Аз съм с Канди вече 3м и съм много доволна.Не ми се налага на гладя почти откакто я имаме.

# 650
  • Варна
Здавейте! Имам въпрос: как да изчистя хубаво дупката, където стои филтъра? Доста мъх се е събрал там, а е тясна и не мога добре да обирам с прахосмукачка. Също и чекмеджето, където се събира водата. Виждам, че е замърсено вътре,но няма как да го почистя... Сушилнята ми е Bosch WTW86564.

# 651
Този Бош е с самопочистващ се кондензатор. Ако имаш предвид дупката под филтрите - там можеш да бръкнеш с ръка и влажна кърпа. Ще се почисти. На дъното на отвора има малко вода - нормално е.

# 652
  • Варна
Този Бош е с самопочистващ се кондензатор. Ако имаш предвид дупката под филтрите - там можеш да бръкнеш с ръка и влажна кърпа. Ще се почисти. На дъното на отвора има малко вода - нормално е.
Чекмеджето, в което се събира водата,  после се изважда, за да се изхвърли кондензатор ли се нарича? Защото това чекмедже определено има нужда от почистване-има сивкав слой, явно от самата вода е.
За това говоря:

# 653
Чекмеджето си е отделно. Сивият цвят е от власинките, които остават. Можеш да накиснеш с гореща вода и лимонтузу. Да обереш където стигаш с кухненска ролка.

# 654
  • София
Скрит текст:
Чекмеджето си е отделно. Сивият цвят е от власинките, които остават. Можеш да накиснеш с гореща вода и лимонтузу.
Да обереш където стигаш с кухненска ролка.
Ей туй искам да видя как става. На моята има само една не много голята дупка за оттичане на водата и толкоз. Ако все пак с помощта на клечка навра кухненката хартия, ще докомап да изтрия около 5кв. см.

# 655
На моя контейнер за водата има пластмасови държачи...и на теория чекмеджето се отделя от контейнера...обаче на практика аз не мога да ги натисна тези неща...пробвах, ама ме достраша да не ги счупя и така и не съм го чистила...
Беко е моята.

# 656
Може контейнера да се напълни с вода с малко белина или доместос и да постои 1-2 часа. После се измива с вода. Хлорът изветрява.

# 657

Това е отвора на контейнера при мен.
Предният панел на контейнера се сваля, но отзад е плътна пластмаса. Не се разглобява повече.

# 658
  • Варна
Ще пробвам с накисване, сега видях, че на вътре е голяма мизерия. Ако не се справя с чистенето ще питам сервиза дали има начин да го отворя, в инструкциите няма такова обяснение. Хрумва ми и да бръкна с четка за шишета, сигурно ще изчисти добре. После ще пиша какво е помогнало. Благодаря Ви!

А вие правите ли някаква периодична профилактика в сервиз?

# 659
Аз не съм правила. Не мисля, че има нужда. Според мен самопочистването се справя чудесно. Другият филтър чистя редовно.

Общи условия

Активация на акаунт