Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 903
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
тези болки както могат да означават отрицателен резултат, така и положителен.  Simple Smile
не обръщайте внимание на "симптоми", единствения сигурен симптом е теста.

# 166
Момичета, на мен ми остана съвсем малко чакане (на 07.12 ми е теста) обаче от снощи имам усещането че ще ми започне цикъла. До този момент - нищо освен леки болки в кръста и напрегнати гърди. Сега се започнаха типичните болки и тежест, които изпитвам един, два дни преди да ми дойде. Направо ме е страх да отида до WC и да видя някакво зацапване. Силно се надявам, че тези болки не значат отрицателен резултат но доста ми потънаха гемиите по този повод днес.
Успокой се,мен два дни ме боля кръста и още не ми е дошло,препишках сутринта теста
Стискам палци мила:hugs:

# 167
Дано да сте прави, прекрасни дами! Добре че сте вие, иначе да бях съвсем откачила вече Simple Smile

# 168
Скрит текст:
Момичета , моля за мнения от сутрешния тест?
Гледам и незнам какво да си мисля...
И за мен това си е положителен резултат...Joy

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 19:12 от AnMary

# 169
Сладурче и за мен е положителен теста  Hug
И аз все още имам подобни болки и усещания.Чакам да минат две седмици до прегледа и много ме е страх че аз пък  нищо не усещам.

# 170
Здравейте, момичета!  Днес ми е 10 ден след ЗЕТ на 2 5 дневни ембиончета. Сутринта направих ПТ и е отрицателен. Ако търся симптоми то само боли като ПМС и често пиша не.  Утре съм решила да пусна кръвен тест.  Знам, че шанс почти няма, но НАДЕЖДАТА умира последна 😊.  Желая успех на всички и много,  много + резултати с ревлив финал 😊.

# 171
Докато не видя кръвния,не мога да се Зарадвам ,да направя ли утре пак един тест?

# 172
  • София
Phienix, ПМС болките са много хубав симптом! Стискам ти палци Purple Heart
Аз вчера следобяд имах доста силни ПМС болки и тъкмо се бях зарадвала, след което вечерта заскъсах с колата и трябваше да стоя известно време на студа. Оттогава нищо не ме боли, просто ще полудея вече. Никави симптоми нямам, никакви. Първите дни имах подуване, но не бях ходила до вц, после се оправих и вече нямам нищо. Да идва петък да се нарева на спокойствие и да свършва всичко.

# 173
  • На остров
Sladurche и аз мисля, че е положителен. Успех и дано всичко е наред !

Искра съжалявам, пожелавам успех следващият път !

Анна нека да е по едно сърчице за всяка бореща се двойка ! Многоплодните беременостти носят много рискове.

Усмивка дали ще се правят всеки ден уринарни или кръвни разлика няма. Уринарните са доста по неинванзивен метод и по евтини ако това за някой има значение.

# 174
Аз вчера следобяд имах доста силни ПМС болки и тъкмо се бях зарадвала, след което вечерта заскъсах с колата и трябваше да стоя известно време на студа. Оттогава нищо не ме боли, просто ще полудея вече. Никави симптоми нямам, никакви. Първите дни имах подуване, но не бях ходила до вц, после се оправих и вече нямам нищо. Да идва петък да се нарева на спокойствие и да свършва всичко.

Buena, дано! То в нашата ситуация няма оправия. Като няма симптоми - притеснение. Като има симптоми - дали не е ПМС? Трети път минавам през тази лудница, само си повтарям че си правя лоша услуга с това вторачване и пак не мога да се спра. Добре че остана още малко.

Стискам ти всички налични палци - както се спомена по-рано в разговора няма две бременности еднакви. Може при теб липсата на симптоми да е на много хубаво и силно се надявам да е точно така!

# 175
Еее не така деее...аз ,като имам тежест ниско долу ,напрегнати гърди даже иглички чат пат,зърната са ми чувствителни и какво от това...не съм бременна...може да е за хубаво,не е задължително да  имаш Hug стискам палци петък да е твоят ден:hugs:

# 176

Buena, дано! То в нашата ситуация няма оправия. Като няма симптоми - притеснение. Като има симптоми - дали не е ПМС? Трети път минавам през тази лудница, само си повтарям че си правя лоша услуга с това вторачване и пак не мога да се спра. Добре че остана още малко.

Стискам ти всички налични палци - както се спомена по-рано в разговора няма две бременности еднакви. Може при теб липсата на симптоми да е на много хубаво и силно се надявам да е точно така!
И аз бях много притеснена,почти нищо не усещах и много се бях шашнала
Стискам палци на всички сладурки:hugs:

# 177

На мен ми изглежда положителен.Кой ден ти е и какви ембрита са?
12ден съм на петдневно,3ембриона върнаха

положителен е, тихичко честито! Simple Smile

# 178

На мен ми изглежда положителен.Кой ден ти е и какви ембрита са?
12ден съм на петдневно,3ембриона върнаха

положителен е, тихичко честито! Simple Smile
Благодаря:hugs:

# 179
И на мен ми се струва, че е положителен 👏🏼

Днес съм 5ти ден и всички симптоми изчезнаха това и онова, което чувствах. Днес обаче се събудих с пъпка на брадичката, обикновено ми излизат на хормонална основа и не знам какво да си мисля. За първи път след трансфер имам акне.
Бият ми пролутон два пъти в седмицата, някой друг имал ли е такива и какви са страничните ефекти?

Общи условия

Активация на акаунт