Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 941
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Много ви благодаря, момичета, да ви се връщат скоро скоро хубавите пожелания Purple Heart

Мая, този път бях със същата стимулация, с която забременях със сина ми - Елонва на 2ри ден и от 6ти ден Менепур и Оргалутран. Разликата е само в дозите, този път бях с Елонва 150,  а не 100 , заради ИЯР. Направих 7Ф, от които 6 Я, 5 се оплодиха , трансферирахме 3 на 3ти ден , другите две оставихме да се доразвият до 5 ти и от тях едното стана на бластоцист и го замразихме. В общи линия, това е най-доброто ми представяне. Последните ми 3 опита с различни стимулации бяха трагедия и като количество и като качество, на едната даже не стигнах до трансфер.

Menopura знам, че е като Мерионала, с който аз имах стимулация и беше по-успешна... някак по-равномерно тръгнаха. Peace Но ме хиперстимулираха, мисля, че е и по-силен.
Сега с Перугона по-лошо тръгнаха.... неравномерно.

И аз змислям пак с Мерионал (150) да пробвам. Може и Менопур -ако клиниката работи с него, че нали са се вързали с производитяля или вносителя...  Tired

# 241
  • София
Искра92, разбира се, че пак ще се бода, поне докато не видя стойност 400-500 Simple Smile Ще пиша как се движат нещата, надявам се всичко да е ок Purple Heart

Ех, Блеситка...съжалявам да го чуя, разбирам те за нервите и чакането, кураж!!!

Виви, зивнявай, ч ете обърках, като каза вземане на кръв веднага за РВМС се сетих, иначе момичетата са ти казали, другото е embroyglue. И двете са ми слагали, при мен не дадоха резултат.

# 242
  • София
Блеситка, дано все пак успее да навакса ако има поне малка надежда...
Разбирам те напълно! При мен чак в 8ма седмица (ЧХГ 3880) се видя нещо като сакче и понеделник го аспирираха...днес ЧХГ е 430 - да се приключва вече и Нова Година - нов късмет.
Успех на всички!

# 243
Usmivka, четях за твоите патила и все се надявах нещата при теб да се подредят. При мен се видя сакче в 6-та седмица, беше 4 мм. В края на 7-ма седмица беше 11-12 мм, но вътре в него се виждаше само една тънка ивичка, навярно начална форма на жълтъчно мехурче. Не вярвам да навакса, макар че докторът реши да изчакаме до вторник да видим дали нещо се е променило. Изоставането е с поне 10-ина дена... Междувременно прокървих леко и доста често ме прерязва ниско долу. Надявам се сама да се изчистя.
Момичета, между другото, проверявайте се и при мамолог. Изложени сме на хормонална стимулация дълго време и ето сега на мен ми откриха фиброаденом на гърдата. Другата седмица ще ме оперират. Особено при бременност можело доста да нарастнат. То при мен очевидно бременност няма да има, но вече насрочихме деня на операцията.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 15:42 от blessitka

# 244
  • София
Блеситка Sad Съжалявам, че така се е получило. Ще си запиша и аз час за мамолог сега като приключи сагата.
Бързо възстановяване на теб и успех при следващия опит - все ще ни огрее слънчицето и нас Simple Smile

# 245
Буена, много се радвам за теб! Успешна и спокойна бременност!

Блеситка, съжалявам за неволите ти!

# 246
  • sofia
Буена тихичко честито Simple Smile.Ти при Коновалова ли прави опита?

# 247
Буена, браво момиче! "Съдбата обича смелите!"  Hug Hug

# 248
  • София
Да, при д-р Коновалова съм си, нямам търпение да я зарадвам, дано утрешното чхг е добро и ще и пиша, тя съпреживява с мен, все едно ми е сестра, много е мила.

# 249
Момичета да Ви попитам нещо...?Ако Мм или аз имаме нещо по цитогенетичните изследвания и имунологичните пълният пакет (пускала съм само имунологични,но не целият пакет,в понеделник ще пускам всичко)то това подлежи ли на "ремонт"???Смисъл има ли възможност да се коригира с хапчета или вливки...много съм се притеснила,защото доктора ми каза ,че за него няма видим проблем на първо лице ,защото съм имала хубава лигавица и ембриони,но след,като не се е получило има някъде някакъв проблем...😢не съм компетентна и затова си позволих да питам тук (виждам ,че пишат доста момичета и се надямам някоя да ме "светне")притеснямам се ,че ще ни излезне нещо и ме е страх доктора да не ми каже ,че не мога да имам деца или че с мъжа ми не сме съвместими или нещо от сорта...😢 Бих се радвала ,ако някой знае нещо за тези изследвания ,😢ако сметнете,че постът ми не е за тук го премахнете няма проблем,просто търся светлина в тунела и използвам възможността да попитам чакащите момичета с надеждата,че някоя от Вас е минала по този път с тези изследвания  и би ми обяснила голе-долу как седят нещата...Благодаря Ви !!!

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 23:46 от Iskra92

# 250
  • На остров
Искра не съм съгласна с твоя доктор. Винаги има шанс една бременост д не се развие и за това никой няма обяснение.
Не се притеснявай всичко ще е наред. В Бг имам чувството че прекаляват докторите и с изследвания и с стимулации и с многоплодни трансфери.
Аз съм се интересувала за това лепило но тук не се използва вече, няма доказателства, че по някакъв начин спомага. Както и за лекарства след Зет може и без тях.
Момичета вие като си избирате клиники гледате ли резултати и статистики з вашата възрастова група?

Някой планира да започва стимулация скоро? Ние сме на бедни вечер или Коледа почвам със капките за нос.

# 251
Какви капки за нос?

# 252
  • София
Капки за  нос за блокаж, от типа на Синарел.

# 253
  • На остров
Точно Сунарела се казват за блокаж по дълъг протокол.

# 254
Не знаех, благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт