Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 126
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
Браво, Буена, много се радвам! Другата-по-другата седмица ти пожелавам и пулс да чуеш! Успех на всички останали, да се похвалите със същото скоро!

# 481
Здравейте, утре ми предстои да пусна чхг. Чудя се дали преди това мога да си приложа кринон гел и дали няма да повлияе на резултатите. Би трябвало да нямат връзка ... Но все пак ако някоя знае, моля за съвет.
Благодаря

# 482
Здравейте, утре ми предстои да пусна чхг. Чудя се дали преди това мога да си приложа кринон гел и дали няма да повлияе на резултатите. Би трябвало да нямат връзка ... Но все пак ако някоя знае, моля за съвет.
Благодаря

няма връзка с ЧХГ-то, слагай спокойно. успех! ☺

# 483
Благодаря
[/quote
Не мисля че има проблем да си го сложиш.Успех утре!!

# 484
Искам да попитам, ако няма оплаквания - болки или зацапване при прием на лекарства, означава ли това, че няма повод за притеснение? Пия много хормони и се чудя дали ако има някакъв проблем те биха го замаскирали?

# 485
  • На остров
Хелинор няма еднозначен отговор.
Пожелавам успех, в момента и да няма проблем нищо не може да се направи преди да е ясен резултата от трансфера.

# 486
Хелинор няма еднозначен отговор.
Пожелавам успех, в момента и да няма проблем нищо не може да се направи преди да е ясен резултата от трансфера.
Резултатът от трансфера е ясен от преди повече от 2 седмици. Видя се и плоден сак с ембрион. Следващият ми преглед е няколко дни след Нова година и се притеснявам дали всичко се развива добре, т.е. голям зор ще видя да чакам до след около 2 седмици.

# 487
  • София
вече все ще е зор, все ще го мислиш и гаранция за нищо няма.
даже и като се роди притесненията стават много повече, просто от по различен вид.

# 488
  • На остров
Ок аз не съм разбрала.
Аз и с двете ми успешни бремености една  ивф и една стандартна не съм имала симптоми. С кухото яйце също нямах симптоми то също беше стандартна бременост.
Всичко ще е наред сигурна съм!

# 489
Момичета, ембиотрансфер на 5ти ден и чхг 9 дни след това, трябва да отчете нали ...?
Има ли възможност да се имплантира след тези 9 дни и да се хване в чхг след 2 3 дни?

# 490
  • София
Момичета, ембиотрансфер на 5ти ден и чхг 9 дни след това, трябва да отчете нали ...?
Има ли възможност да се имплантира след тези 9 дни и да се хване в чхг след 2 3 дни?
Според мен, резултата на 9 ден след ЕТ (особено на 5 дневни ембриони) е категоричен (и в двете посоки)

# 491
  • София

Още на 7мия ден на трансфер на бластоцисти резултатът е положителен , ако има Б. Няма вероятност да е отрицателен и след 2-3дни да стане положителен, т. е. тестът на 7ми ден на бластоцист и 9ти ден на тридневни ембриони е категоричен.

# 492
Буена, не съм знаела, че може и по-рано да бъде отчетен правилен резултат. И при двата ми опита - единия беше на 5 дневни ембриони, другия на 3 дневни ембриони, ми казваха да си правя кръвен тест точно 14 дни след деня на трансфера. Дори ми препоръчаха да не правя уринен, а направо да изчакам и да дойда в клиниката за кръвен, тъй като било по-сигурно. Послушах ги и  не съм правила уринен, макар да ми беше много притеснено от резултата, което мисля не е необходимо да го казвам. Само се застраховат или има и друга причина?

# 493
  • София
Буена, не съм знаела, че може и по-рано да бъде отчетен правилен резултат. И при двата ми опита - единия беше на 5 дневни ембриони, другия на 3 дневни ембриони, ми казваха да си правя кръвен тест точно 14 дни след деня на трансфера. Дори ми препоръчаха да не правя уринен, а направо да изчакам и да дойда в клиниката за кръвен, тъй като било по-сигурно. Послушах ги и  не съм правила уринен, макар да ми беше много притеснено от резултата, което мисля не е необходимо да го казвам. Само се застраховат или има и друга причина?
По-ранните тестове обикновено “изискват” повтаряне и потретване на изследването

# 494
Не съм правила повторно измерване на нивата, за да видя дали се удвояват. Казаха ми да отида след 10 дни за преглед на ехограф и така и направих.

Общи условия

Активация на акаунт