Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 092
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Освен това не виждам някъде да съм написала "Сладурче, вземи си и си сложи свещика Волтарен" или се бъркам ?
Какво означава
Как се доверявате така и си казвате, коя какво да пие незнам.Нее е редно според мен.
Хайде малко да четем с разбиране, пък после да пишем, става ли ?

# 556
Жана точно за волтарен супозитории пиша.Четете моля ви се госпожо.

# 557
Абе и на мен лекар аг ми изписа левофлоксацин, като съм бременна. Дори ми каза, нищо че в листовката пише, че не е подходящ за бременна ти го пий.
А феталният специалист , който следи бременността подскочи, и каза, тази група не  еподходяща за бременни и го смени с друг.

# 558
Кой за какво ги пие ,и кой луд лекар ви го е изписал??????
Супозиториите не се пият, госпожо.
Както и да е, не ми отговаряй, няма нужда.

# 559
Съжалявам че изобщо писах,чесно ви казвам.Още малко ще ме набиете тука.Аз изразих мнение.Казах си ранга на професионален статус.И в първото изречение на поста писах,че ства дума за супозитории.Късмет и успех ви желая,на всички,дано знаете и можете повече от един медик.Няма да пиша повече тук.България си е България-да уточня,в чужбина живея.Тук такова нещо по-форимите няма.Хубави празници на всички.

# 560
Момичета недейте да изпадате в излишни спорове,аз пойсках съвет,защото съм бременна за първи път и незнам кое е нормално и кое не е.Вдеки си има глава на раменете,и преценява какво да направи.Аз пих но шпа,но боцканията си ги има още.Лекарката също ми беше казала при нужда да пия 3x2

# 561
Какво се очаква, да ти се моля да продължаваш да пишеш ли ? Първо се чете с разбиране и тогава се пише. Никой не е тръгнал да те бие, не драматизирай чак толкова.
А, забравих, че вие българите в чужбина сте голяма работа и изобщо не сте като българите в България.

# 562
А ако, освен висшУто по медицина, беше изкарала и курс по правилно писане, щеше да е още по-добре. Изобщо не съм запозната с предмета на спора, ама много грубо се опита да изкажеш мнение. Жана се опитваше да помогне, не виждам какво толкова ти попречи в крайна сметка...

# 563
Добър вечер-за Висшуту-и правописа имам редактор на телефона,който немога да деактивирам от там идват правописните ми грешки.Ако ви звучи грубо да пиша истината и изказвам мнението си о.к така мислите.

# 564
Волтаренът наистина не е за бременни, лекарят на Жана си знае защо й го е изписал.
  Сладурче, боцканията са нещо нормално. След като забременееш процесите в матката се развиват със скоростта на светлината и ембрито расте. Ако има сраствания и те си казват своето.А като почне да се вдига матката се опъват връзките, с които е свързана за таза и усещането е все едно те бодат с игла или шиш.
 Аз за година и малко забременявам вече три пъти и вече правя разлика, коя болка е притеснителна и коя не, ама аз все пак прекъсвах две бременности като преждевременно раждане, та и  за контракции мога да говоря от неволята...

# 565
Значи, Кристи, жената ми писа на ЛС, че нито съм ѝ на ранга, нито на социалния статус, нито на интелекта. Grinning
Не спори с нея, че не сме ѝ на нивото българите в България и няма смисъл да се хабим.

# 566
Добър вечер-за Висшуту-и правописа имам редактор на телефона,който немога да деактивирам от там идват правописните ми грешки.Ако ви звучи грубо да пиша истината и изказвам мнението си о.к така мислите.
Ми значи си смени редактора, щото този никаква работа не върши. Единствената причина да ти обърна внимание на това е, че е трудно за четене, а не защото очаквам всички да го могат еднакво. Както предполагам и ти не очакваш всички да приемат точно твоето мнение за вярно или за абсолютната истина.

Жана, освен да си пишеш с мен тогава. Хем си ми на ранга, хем на интелекта Joy За социалния статус не знам, ама за пет къщи и три коли няма да си късаме ризите, я!

# 567
Сладурче, не може ли да звъннеш на акушерката или лекаря, при който прави процедурата?. Аз имам мобилен телефон на моята акушерка и в случай, че нещо ме притеснява й звъня. Отзовавала ми се е винаги.

# 568
  • На остров
Аз не виждам нищо лошо в това, което написа Мерцедес.
Жана като даваш на едно дете лекарство през устата или дупето ефекта е един и същ, затова написах, че според мен няма значение дали се приема анално или орално.
Много грубо се нхвърляте по тема кой къде живее, напълно ненужно и меко казано неприятно.
Ако темата е според местоживеене уточнете го, защото иначе е дразнещо.

# 569
България си е България-да уточня,в чужбина живея.Тук такова нещо по-форимите няма.
Две в едно, извинявам се, но ето оттук тръгна работата с местоживеенето, както можеш да видиш потребителката сама натърти на него.
Още веднъж ще уточня за неразбралите, че нито съм накарала някой да си купи и да ползва някакво лекарство, нито някога ще го направя. Не считам себе си за знаеща повече от лекарите, както написа Мерцедес. Няма и да се считам никога.
Просто споделих на мен какво ми е казал да правя моя доктор при пътуване на по-големи разстояния и полети.
Оттам нататък всичко, което се изписа смятам, че беше абсолютно излишно.
Естествено по закона на селските изпълнения стигнахме до там, че да си мерим ранга и социалното положение. То и аз във форума мога да напиша, че съм много голямата работа, ама нейсе.
Та съжалявам, че като живуща в чужбина си се засегнала, не ми е била това целта, но пък се засегнах като живееща в България. Както и да е.
Не виждам никакъв смисъл да продължава тази дискусия.

Общи условия

Активация на акаунт