Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 088
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Няма спец. изисквания за кръвния

# 586
Трябва  много да се внимава с антикоагулантите особено с аспирина.  Аз при моята успешна бременност в 26 седмица след непрекъснат прием на аспирин и слагане на фраксипарин от 0.4 получих жесток кръвоизлив от носа т.к се беше разредила много кръвта.  Всеки месец изследвах показатели в кръвта, които показваха дали кръвта е прекалено разредена. Това трябва да прецени лекар, аз направих консултация с хематолог.

на мен аспиринът ми е предписан превантивно от гинеколога, а клексана от хематолог. досега с клексана беше идеално. да видим какво ще стане след включването на аспирина.
аз не исках да взимам и аспирин, но лекарите ме понаплашиха с някакви статистики и тем подобни.

# 587
  • София
Кръвен тест за бременност може да се визма по всяко време на деня, без никакво значение дали си яла, пила и т.н.

Аз съм ан терапия Фракси 0,4 плюс аспирин 75мг всеки ден и двете. С мутация 4г/4г съм, поне тази ми е известна,ч е имам. Досега не съм имала проблем с тези препарати.

Geizer, няма начин въпросното петно, кеоот описваш, да е свързано с приема на аспирин. Ако приемем, че е било хематом, щеше мнооого отдавна да се е разнесло. По-добре отиди на кожен.

Флъфи, кога ти е теста ?Purple Heart

# 588
geizer, за дерматолог си!

# 589
Благодаря ви момичета. Ще отида след празниците на дерматолог да видим какво ще излезе. Само се надявам  да не се окаже причина за отлагане на инвитрото ...

# 590
Буена, как си?

Аспирин протектът е добре да се приема в ниска дозичка, когато е дълго и да се следи, защото някои хора имат по-слаби капиляри и от аспиринчето прокървяват при по продължителен прием при по-висока доза.
 И наистина в носа капилярите най-рано показват, че си се наситил и като съчетаем лесно получаване на синини и свършим с понижаване до долна граница на тромбоцитите. Всичко това го споделям от опит.
Аспирин протектът около овулация на мен ми е помагал за имплантацията и успешни бременности.
Преди овулация аспирин протект не се приема,защото може да я подтисне.
Пак да се повторя, че при продължителен прием е добре да е нискодозирания аспирин протект, а не масовият от 100.

# 591
момичета, има ли някоя от вас, която бие фраксипарин и едновременно с това взима и аспирин? не става ли кръвта прекалено разредена?
Аз съм на Фраксипарин и аспирин протект-вечер

# 592
  • София
Герда, чакам си за преглед в петък, иначе уж съм добре, пу-пу. Би трябвало да чуем сърца като отида, дано Purple Heart
Ти как си? Коя си седмица си вече?

# 593
От толкова много загуби не смея да кажа в коя седмица съм и да говоря за термин.  Relaxed
Но вече го усещам мъничето. Като ходим на гости най-много шава, явно обича да е сред хора, още от сега
 Laughing

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 17:28 от Анонимен

# 594
Момичета, да ви питам как сте с килограмите. Аз съм в края на втория месец и съм качила 1 килограм. Това нормално ли е или за този ранен период? Не мисля, че съм прекалявяла с храната. По-скоро ям колкото и преди.

# 595
Аз съм 48кг,някъде към килограм и аз съм качила,но аз като мога хапвам повече,че като ме хване мигрената и става страшно(нищо не ми се яде)

# 596
А аз стартирам от 62 кг. и четох, че когато си леко над нормата не трябва да се наддават повече от 10 кг. за цялата бременност.

# 597
  • София
Момичета, има си тема Забременели след инвитро, пишете за тези вълнения там. Нека не натъжаваме момичетата, които са тук и се борят.

# 598

Извинявам се, че не пиша на правилното място. Ще го имам предвид. Ти, Буена, също споделяш щастието си, дори че са двечки, което е супер и може би също натъжава някои, които са с отрицателни резултати.

# 599
Защо някой трябва да се натъжава от бременността или положителният тест на другите мами.
Нали бременелският прашец е заразен и носещ късмет.
Чуждият успех трябва да въздейства положително, "заразително" и окуражаващо.

Общи условия

Активация на акаунт