Кауфланд - тема 25

• 107 554
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Май измислиха нещо като Лидл, там нали има такива оферти от четвъртък - за дрехи и обувки предимно съм забелязала.
Тези детските якета в лидъл дали си заслужават парите ?

# 196
  • София-в сърцата на моите деца
Ако си търсите хубава тенджера под налягане-сега е момента да си купите! (тази, която е к-т 7части)
Имам я от доста години и я препоръчвам с две ръце!
Peace
Как изглежда тендежерата?

# 197
Май измислиха нещо като Лидл, там нали има такива оферти от четвъртък - за дрехи и обувки предимно съм забелязала.
Тези детските якета в лидъл дали си заслужават парите ?

Всъщност тук няма Лидл, преди като бях в родния ми град, там имаше. Съжалявам, но не мога до помогна с актуална информация. Лятото купих от там яке, леко ватирано за 25 лв, доволна съм от покупката. Сега не знам какво предлагат.

# 198
Довечера ще си сипем по едно вино в новите чаши  Wine Glass
Купих филе на Орехите, не го бях видяла в брошурата и Милка Triple Chocolate, мммм  newsm53
Въздържах се от излишни покупки.

# 199
В Лидъл миналата седмица имаше Детски Ски якета и панталони. Хубави са, но са си за ходене по пързалките и зимни спортове.

# 200
Довечера ще си сипем по едно вино в новите чаши  Wine Glass
Купих филе на Орехите, не го бях видяла в брошурата и Милка Triple Chocolate, мммм  newsm53
Въздържах се от излишни покупки.
Чашите как са като качество, за тези за червено вино питам.

# 201
За качество не мога да кажа, но на външен вид са добри. 490мл, италиански са

# 202
Някой опита ли вече портокалите в офертата с кофа? Сочни и сладки ли са?

# 203
Ако си търсите хубава тенджера под налягане-сега е момента да си купите! (тази, която е к-т 7части)
Имам я от доста години и я препоръчвам с две ръце!
Peace
Как изглежда тендежерата?

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/det … _id=00059062.html

# 204
За качество не мога да кажа, но на външен вид са добри. 490мл, италиански са
Мерси, ще ги огледам. Peace

# 205
Дали някой е видял на каква цена са мечетата на Линд, среден размер?

# 206
  • София
В Лидъл миналата седмица имаше Детски Ски якета и панталони. Хубави са, но са си за ходене по пързалките и зимни спортове.
А колко струват ?

# 207
  • София
А колко струват ?
Ски яке - 40лв, ски панталон 33лв; детски ,до 116см -26лв-панталон, яке-33лв, бебешки космонавт 30лв. Друг е въпросът, че в повечето магазини вече са изчерпани. Ще откриете останали, единични бройки. Можете да ги погледнете и в старата брошура

# 208
  • София

Утре мога да докладвам как са,днес нямаше количка,в която да няма кофа напълнена с връх от портокали,иначе изглеждат добре на външен вид,свежи са.Взех и от панетонето в метална кутия,за което питах в темата,имаше само две кутии.

# 209

Утре мога да докладвам как са,днес нямаше количка,в която да няма кофа напълнена с връх от портокали,иначе изглеждат добре на външен вид,свежи са.Взех и от панетонето в метална кутия,за което питах в темата,имаше само две кутии.
ОК, и утре ме устройва .

Общи условия

Активация на акаунт