Кауфланд - тема 25

• 107 574
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • София
1.1 е почивен ден за всички!

# 451
  • Стара Загора
Аз съм връщала електроуред - преса, половин година, след като съм я купила, само я бях пробвала вкъщи, но реших, че няма да я използвам. Върнаха ми парите, а пресата сложиха да я продават отново. Това значи, че има голяма вероятност продуктите, които купуваме, да са един вид 2-ра употреба. Моята преса нямаше следи от употреба, но някои други електроуреди и след доста употреба може да са неразличими от нови и да минат за такива.

Аз пак да попитам - предлага ли се на промоция крема Nivea Q 10 + C, не този, който видях,
 че го има и е намален
. Искам да знам дали само във филиала, в който ходих вчера, ли е нямало, или по принцип ги няма в асортимента и не са намалени. Като цяло този, който е с витамин Ц е по-скъп от останалите и се учидих като ги видях на една цена в каталога.

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 19:05 от ❇Sisi_91❇

# 452
Върнатите неща продават като преоценени преди касата, а има такива които бракуват.

# 453
  • Стара Загора
Моята върната преса не беше преоценена, беше си сложена сред нещата в постоянния асортимент (а  по принцип не е).

# 454
  • shumen
На 01.01.ще почиват всички магазини.
Ровару,мисля,че не е проблем да я върнеш като е ползвана.
В Кауфланд да питам някой виждал ли е обикновенни тенджери за готвене?

# 455
Цитат
Аз пак да попитам - предлага ли се на промоция крема Nivea Q 10 + C, не този, който видях,
 че го има и е намален. Искам да знам дали само във филиала, в който ходих вчера, ли е нямало, или по принцип ги няма в асортимента и не са намалени. Като цяло този, който е с витамин Ц е по-скъп от останалите и се учидих като ги видях на една цена в каталога.
Аз пак да кажа - кремът с витамин С е намален, точно него купих. Имаше и нощен, за смесена кожа и някакъв с годжи бери. На една цена са, преди промоцията ги гледах и пак бяха на една цена. Явно при вас е нямало в момента, проверете в друг магазин или питайте дали ще заредят. Peace

# 456
  • Стара Загора
Ами тук нямаше въобще по стелажите с витамин C.
 А иначе по другите магазини, в които съм го виждала, той е малко по-скъп от останалите кремове - примерно другите са около 18, с витамина са по 21.

# 457
Мисля, че утре са до 16,00 ч. А на 01.01 почиват. Видях го някъде, но не знам къде.
Да, днес работят до 16 часа. Пише го на сайта им.

# 458
Върнах епилатора.
Питаха ме защо, дали работи, казах, че всичко е ОК, но в брошурата е бил записан като епилатор, а реално е бръсначка. И тъй като е бил за подарък, не е одобрен. Simple Smile

Този крем Нивея с вит.Ц го имаше на промоция при нас. Беше на същата цена както други 3 вида, 14 лв. и нещо.

# 459
  • shumen
Намерихме тенджера днеска в Кауфланд.Исках и малка,и голяма,но малките бяха по скъпи от големите и се отказах.

# 460
  • София
Намерихме тенджера днеска в Кауфланд.Исках и малка,и голяма,но малките бяха по скъпи от големите и се отказах.
Вече мога спокойно да спя, след като ни уведоми! ooooh!

# 461
  • оттам, откъдето започва България
Върнах епилатора.
Питаха ме защо, дали работи, казах, че всичко е ОК, но в брошурата е бил записан като епилатор, а реално е бръсначка. И тъй като е бил за подарък, не е одобрен. Simple Smile

Чудесна работа си свършила. Щом щерката иска може спокойно да разгледате офертите по големите вериги и да си изберете хубав, пък макар и на по-висока цена.

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ДА Е ЗА ВСИЧКИ!

# 462
Наистина ли спират вестника, който се разнася по домовете? Момчето, което ги носи така твърдеше

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 15:34 от optimistic22

# 463
Наистина ли спират вестника, който се разнася по домовете? Момчето, което ги носи така твърдеше

Сестра ми раздава в нашия квартал и нищо такова не е чула

# 464
При нас не е имало вестник от 2-3 седмици.

Дева, видяхте ли епилатора на Филипс с точките?

Общи условия

Активация на акаунт