Сигурен съм, че има изключения, при които е неизбежно да трябва да се иде на място - примерно инженер имплементира на място IT проект - няма как да стане виртуално в много случаи. Или се отива с цел продажби да се омайва на място. Но личното ми наблюдение е, че хората, които ходят в командировки, харесват това като цяло, наистина!

Но би ми направило лошо впечатление и ще трябва да доказва че не е от пресметливост. Просто не понасям това качество, а и държа да е олд скул. И аз съм, затова. И не, не бих избрала шофьор на тир, моряк също, но и баща ми е инженер освен мъжа ми. Имаше аварии, нощни смени и т.н., ами не ме е увредило това и майка ми работеше макар и на истински 8 часа, без командировки и т.н. Не виждам нищо ненормално в този модел. И ММ има дежурства всеки тот седмици, работи често по 10-12 часа, понякога и уикенда. Ами отменям го с каквото мога като е натоварен. Той пък не ми се цупи като тръгна към България. Нали сме екип, не се чувствам прецакана че съм изчистила и не съм го чакала до 8 да се върне и да почне да готви че да не си счупя нокът като го направя аз. Знам че когато аз имам нужда ще направи каквото трябва той.
По същия начин адвокатите специализират в НК (най-тъпото възможно), вещно право, трудово право и т.н. и т.н.
Много ми харесва как мислите и планирате нещата!
В крайна сметка предполагам, че след N на брой срещи, решава да го пробва как е и в леглото. След това вече обикновено се зарязват взаимно, освен ако не се вземат, разбира се.

Препоръчани теми