::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 751
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 515
Многофинкционалният уред за упражнения. пускали ли са го досега? Знаете ли дали е хубав и какво може да се прави с него( не намерих видео) . Също така кухненската везна дали е сполучлива? Моята се счупи и си търся нова, но искам да може да мери и милилитри...
Везната мери тежест/ килограм, грам/. Няма как да мери вместимост/ милилитри/. Вземете мензура за тази цел.

# 1 516
  • София
Има и такива които мерят милилитри. Мляко, вода ... лично аз съм ползвала такава, не лидълска.

# 1 517
Многофинкционалният уред за упражнения. пускали ли са го досега? Знаете ли дали е хубав и какво може да се прави с него( не намерих видео) . Също така кухненската везна дали е сполучлива? Моята се счупи и си търся нова, но искам да може да мери и милилитри...
Везната мери тежест/ килограм, грам/. Няма как да мери вместимост/ милилитри/. Вземете мензура за тази цел.

Имам подобна кухненска везна от Лидл. Мери и е ml.

# 1 518
  • София

Имам подобна кухненска везна от Лидл. Мери и е ml.

Не се лъжете, мери милилитрите само на чиста вода, тъй като 100гр. са почти равни на 100мл. няма как да разпознае, дали сте сложили вода или олио, а техния грамаж не е равен на вместимостта. Освен на този да са вкарани и различните продукти и като напишеш олио, да му е зададено колко грама са 100мл  newsm78

И аз загледах кантарчето, сегашното ми на Тефал и съм доволна, работи безотказно, но на вилата си нямам, а без него ми много трудно с машината за хляб. По-скоро ми е интересно, как мери калории, дали вкараните храни са на български  Mr. Green

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 12:00 от nad_tab

# 1 519
  • Варна
За какво най-често ползвате кантара...чудя се имам ли нужда от него? ☺

# 1 520
Лидълския скоро май беше пак пуснат - дали имате отзиви?
И аз се нареждам за отзиви, ще го ползвам основно за пюрета за бебето.
Или извън темата ако ми препоръчате друг блендер, ще съм благодарна.
Или да ми помогнете в коя друга тема да си задам въпроса.
Благодаря. Simple Smile

# 1 521
Жана, вземи си уреда на Филипс. Заслужава си всяка стотинка и ми служи вярно вече десет месеца.

# 1 522
Кристи, на Авент, нали ?
Я метни един линк когато ти е удобно и докато Бубанка не ме е изтрила Laughing, че два модела ми излизат.
Мерси Hug

# 1 523
Аз ползвам везна всеки ден, защото имам хлебопекарна. И понякога при някои сладкиши, които изискват точна мярка. За мен милилитри, калории и тн във везната са напълно излишни, има хиляди видове мерителни канички. А пък меренето на калориите с уред ми звучи малко измислена работа...

# 1 524
  • София

С машина за хляб, без кантар е мноооооого трудно. Толкова съм свикнала с него, че вече го използвам за какво ли не, много по-лесно е с която и да е рецепта с кантарче  Mr. Green

За мен милилитри, калории и тн във везната са напълно излишни, има хиляди видове мерителни канички. А пък меренето на калориите с уред ми звучи малко измислена работа...

Абсолютно, но пък ми е интересно, как са го направили Simple Smile))))

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 12:48 от nad_tab

# 1 525
  • София
Абсолютно съм съгласна с Над и Лима за везните.

# 1 526
  • Асеновград
Идвам си от Лидл. Авокадото е по 99 ст. Взех си шампоана с кератин - в червена туба. Него ли го хвалехте ? Rolling Eyes
Уж всичко чета, и като отида там, и се обърквам тотал. И за импрегниращ спрей трети път гледам и не зная как трябва да изглежда и така си излизам.
Да питам сега за постелките - за пръв път ли ги пускат и как са ? Аз имам Джъмбовска , върши ми работа. Топка имам пак от Джъмбо , но е с по-малък диаметър и сега хвърлих мераци на тези- някакви отзиви има ли и коя от двете е по- полезна? Чудя се върху тази с ластиците дали ще мога да се търкалям отгоре Rolling Eyes
Моля , който има от спортните уреди , да сподели нещо и за тях !
За съжаление при нас авокадото е Испанско и на 2,49 бр. Да похваля http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-E9D84EE2-38B02375/lsp/hs … D0%B0%D0%BD%D0%B0 старите ми термокани останаха без дръжки и вчера грабнах една на 30% без дори да прочета че е със стъклено вътрешно, направо си е попадение, старите метални се чудех с какво да ги чистя.
Тези дни в магазина е кошмар от хора тръгнали да си губят времето навсякъде се мъдрят зарязани стоки от хладилната витрина изоставени от някой отказал се в последния момент.

# 1 527
  • оттам, откъдето започва България
Това оставяне на стоки кой, където му падне, направо ме вбесява. /най-вече за продукти, които изискват хладилна витрина/
Ами, добре, не ти трябва, върни го на мястото му. Rage

# 1 528
  • София
Аз от мерителни канички се дразня, че все не си харесвам с подходящи деления и ми заемат място. Кантара, които съм ползвала при приятелка, имаше отделно вода, мляко, олио.. май това. Но за мен това ми е достатъчно всъщност. Аз меря като правя хляб, кексове и сладкиши, бисквити.. за такива неща. За калириите ми се вижда излишно, пък и едва ли бих имала търпение да меря всичко, което съдържа дадено ястие...

# 1 529
  • София
Аз от мерителни канички се дразня, че все не си харесвам с подходящи деления и ми заемат място. Кантара, които съм ползвала при приятелка, имаше отделно вода, мляко, олио.. май това. Но за мен това ми е достатъчно всъщност. Аз меря като правя хляб, кексове и сладкиши, бисквити.. за такива неща. За калириите ми се вижда излишно, пък и едва ли бих имала търпение да меря всичко, което съдържа дадено ястие...

Не съм виждала такъв... дори тефала ми, който се води, че мери милилитри и е с фул екстри, мери само вода. Може ли да питаш приятелката ти каква марка е, търся си нов кантар и ако има с подобни екстри, ще взема такъв.

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 14:10 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт