::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 950
  • 1 612
  •   2
Отговори
# 270
  • have faith and be patient ..
И аз съм с автомат на Филипс, ей родих се!! Многосъм доволна, био кафето го харесвам .. намерих нова луканка зелен етикет,купих я,но отлежава
 Тези бисквити ги метнах още в колата
Имамм дървената къща от миналата година ,лапето още си играе с нея , бях и купилла допълнително някакви мебели май .. ааа и влакчето от миналата година ми е това - злощастното без батерии разгледах пак тазигодишните и видях , че имат символ за батерии , това което е трябвало да търся тогава , но на .. Simple Smile

# 271
Аааа, момичета, кой урочаса силиконов пистолет  Mr. Green? Моят днес се развали, след трето включване общо. Дано намеря касовата бележка за връщане.

# 272
  • Козлодуй
downsense, къде го е намерила дай линк, ако имаш възможност? Simple Smile
Кое къде намерих? Приложението ли? Аз не го намерих, а моя приятелка с телефон от изброените го намери от самия телефон. Излиза, че ако телефонът не поддържа пркложението, изобщо не го намира
В края на седмицата ще излезе приложението в Google Play затова няма как да го е намерила Simple Smile
Купих си обувките на платформа ама нещо ми хлопат ще търся силиконови стелки да ги уплътня няма да ги връщам Simple Smile ММ си взе бяла риза много я харесва похарчихме 200 лева но сме доволни с изключение на фитнес гривната - ей много ядове ми създаде цяла вечер се блъскам докато не им писах и те ми казаха че приложението ще бъде налично в края на седмицата сега се чудя дали да я връщам

# 273
  • Козлодуй
Ето кореспонденцията ми с тях моят въпрос е отдолу Simple Smile
Цитат
Dear customer,

thank you for your e-mail.

We regret that you cant find the app in the Google Play Store yet.
We are working hard to make the app available for  you by the end of the week.

Mit freundlichen Gr??en / Best regards

Ihr Connected Health Service-Team

Hans Dinslage GmbH * Riedlinger Str. 28 * 88524 Uttenweiler / Germany
www.sanitas-online.de
_____________________________________________________________________________________________________

Sitz der Gesellschaft 88524 Uttenweiler - Amtsgericht Ulm HRB 650078
Gesch?ftsf?hrung Marco Buehler, Georg Walkenbach

05.12.2017 07:35 (+1) - pvach schrieb:
Моля изпратете ми линк към приложението HealthForYou за Андроид телефона ми е: LG G5

# 274
  • София
Тази луканка не съм я видяла, но саламчето от същия вид го купувам често.

# 275
Да и аз , от салама винаги имам в хладилника ..луканката е около салама ,със зелен етикет НОВО

# 276
  • Пловдив
Със същият етикет има и шунка... Simple Smile
Взех от шок.трюфели...нищо особено не са.

# 277
Е тука ме срази , ако я видя обезателно ще пробвам и нея , макар ,че шунка от години не ям ..

# 278
Някой може ли да каже дали има разлика в двете кутии шоколадови бонбони,които са в брошурата.Сравнявах ги в магазина,но ми се видя видя ,че разликата е само в опаковката.

# 279
Шунката с зеления етикет е хубава. Купувах преди месец някъде.

# 280
Някой може ли да каже дали има разлика в двете кутии шоколадови бонбони,които са в брошурата.Сравнявах ги в магазина,но ми се видя видя ,че разликата е само в опаковката.

Виж им отзад има изброените бонбоните. По спомен старите опаковки май нямаха разлика вътре.

# 281
  • Асеновград

Виж им отзад има изброените бонбоните. По спомен старите опаковки май нямаха разлика вътре.
https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=5891 Ако става въпрос за тези нямат разлика.Само опаковката е сменена. 40 бр. са вътре.

# 282
Купих си термоклин, препоръчвам.

# 283
Купих си термоклин, препоръчвам.

Честито  bouquet
Може ли линк или снимка?  Hug

# 284
Току що от Лидъл ми се обадиха във връзка с мое запитване за фитнес гривната. Обещаха, че тези дни или най-късно до края на седмицата ще пуснат приложението в Google Play.
Връщането е със срок 90 дни.

Общи условия

Активация на акаунт