::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 951
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 465
Аз нямах избор между два чифта 34 да избирам по-сгодните, така че взех единствените, които намерих. Ако не ми бяха харесали или имаше от къде другаде да взема, нямаше да купя тези.
Все пак никой не ни ги тика в ръцете, нали...това си е наше решение. Особено ако още при купуването имаме забележки или нещо, което не ни харесва....Simple Smile

# 466
  • Варна
Абе не е нормално да се ожулят на първото обуване! Това ми напомня на годините от зората на демокрацията, когато се продаваха такива нискокачествени стоки и други просто нямаше! В центъра имахме един магазин за обувки, на който му викахме "магазин за обувки за умрели", защото качеството беше отвратително. Бях си взела обувки от там, които започнаха да се пукат и белят отгоре, разлепиха се, станаха на нищо за един месец, а хич не бяха евтини. И за маратонки имам спомен, които си бяха жива мушама и се нацепиха, и за блузи, които се свиваха наполовина след първото пране... Но мислех, че това време е отминало, на нещо с толкова ниско качество не съм попадала от години.

# 467
Както казах, не е задължително да купувате. Нито са нещо супер евтини, нито супер красиви...

# 468
Аз за това в първия си коментар споделих само за ужуленото, за виждащото се лепило си е моя вината, че съм ги взела така. И да никой не ми ги е натикал в ръцете, но и 5 лева да струваха, става въпрос за детски обувки, би трябвало да са една идея по-издръжливи.  Това е само след едно обуване в рамките на час.
П.С. писали сме заедно, ами аз как да разбера, че ще се ужулят, ако не ги взема? В описанието не пише "лесно жулещи се, дръжте ги само в шкаф за обувки".

# 469
Върни ги. Имаш право на рекламация. Първите 6 месеца след закупуването не си длъжна да доказваш на какво се дължи дефекта- предполага се, че е допуснат по време на производството.

# 470
  • Варна
Ами не съм казала, че е задължително купуването, много ясно, че не е! Просто е възмутително да пускат такива боклуци, които при това изобщо не са на ниска цена.

# 471
Ми не знам. Да не излезе, че ги защитавам, но от 4 години сме с лидълски гумени ботуши  и апрески, нямаме дупки или видимо ожулване. Не знам...
Разбирам раздразнението ви. Но има решение и за него-посочих го по-горе. Пък и чета, че имате избор за други места - купувайте от там и теглете чертата на лидл...

Маслото ирландското пак ли са го вдигнали? Видях го на 5.60...а беше под 5.50 - 5.20 ли беше? И без това ме дразнят и мен напоследък...

# 472
  • Където морето целува небето...
Здравейте, дали някога са пускали в БГ мъжките самобръсначки, които в момента са в немския Лидл? Някой помни ли дали е имало такива, тъй като и от Лидл не могат да ми отговорят . Става въпрос за тези самобръсначки.

Да вметна и за детските ботуши. Две зими бях много доволна, но миналата се разочаровах. Платът се разкъса до една от велкро лепките и на всичко отгоре детето се прибра с мокри крака от 20 метра ходене в сняг. Хвърлих ги и купих други. Тази година ги пропускам с чиста съвест и не ги препоръчвам на приятелки. За яке и панталон забележки нямам и пак взех комплект вчера. Оглеждайте якетата, защото попаднах на такова с дефектен цип и смених докато имаше още налични бройки.

# 473
  • София
Ние досега не сме купували Лидълски апрески. Само на Демар и Кампри. Но тази година не можах да намеря Кампри на добра цена, а Демар-ските на дъщеря ми много и запаряват. Ако се ожулят на сина ми от първото обуване директно ще им ги върна и ще взема от Декатлон.

# 474
Ами ще ги върна да. Утре ще имам възможност.
И пак искам да кажа, че предизвиках голяма дискусия, то избор голям от марки и цени, но разочарованието идва от факта че отиваш в магазина с идеята да купиш нещо, което си купувал на друга марка, на същата цена и очакваш подобно качество.

# 475
Няма такова нещо...и на Мат стар са на подобна цена, но не бих купила. Лятото взех едни сандали, вярно за 10 лв. бяха, но след 1 месец ходилото се отлепи. От Лидл сандали съм вземала доста, по-държеливи са...

На мен не ми харесва, че тази и маналата година апреските на Лидл са много тесни отпред, и нямат бомбенце над пръстите. Минали години бяха по-широки отпред на пръстите, издути отгоре...удобни.
Тези последните две години - като настъпани отгоре ми изглеждат, и с тези тесни муцуни отпред - сякаш дамска обувка са се пънали да направят. Дразнят ме...

# 476
Аз се оплаках от същото ожулване на миналогодишните апрески - този модел точно, след разходка в гората.
Този горен слой не е гума, а нещо като изкуствена кожа.
Старият чифт изкара снега зимата и по пързалките без проблем.
Купих сега същите пак за снега по пързалките, но като има 3 месеца срок за връщане а се скапят а съм ги върнала. И лееко ме изнуди малкия, че иска точно тези - удобни са му Simple Smile
Демар спарват много - две зими купувах, но не са носени активно.
Само да вмъкна, че прости гумени ботуши без никаква подплата в ССС са пак около 30 лв.

# 477
  • София
На мен гумените им ботуши за деца ми се виждат много твърди и до сега не съм купувала.

# 478
Аз пък ще връщам кожен клин, моят е  умален.

# 479
  • Бургас
И крема сиренето за мазане са вдигнали-от 1,99 на 2,19 лв.Взех си само овесени ядки и бегом в Била.Напазарих си доволно/бутчетата на Дюк са намалени-5,99 кг/.

Общи условия

Активация на акаунт