::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 110
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 885
Ние имаме тримера за тяло на ремингтън, моят мъж си го ползва и е доволен. Ако го скубеше, нямаше да издържи 😁, че си има доста за подстригване. Този в следващата брошура гледам, че е на силвър крест, за него не знам.

# 886
Имаше доволно количество преси за коса, но никак не ми вдъхват доверие и не си взех. Сега ще гледам на Ремингтън

# 887
  • Някъде там
Ние имаме тримера за тяло на ремингтън, моят мъж си го ползва и е доволен. Ако го скубеше, нямаше да издържи 😁, че си има доста за подстригване. Този в следващата брошура гледам, че е на силвър крест, за него не знам.

На сина ми подариха Силвър крест миналата година , ползва го сравнително рядко , че е на 16год., но е доволен.

# 888
  • София
Еххх чаят е страхотен!
Благодаря момичета, за препоръката!

Докато го пиех се сетих, за един уникален и най-любим мой чай Irish cream. Не помня марката, но беше в жълта кутия. Имаше го в метро, после изчезна. Прекрасен вкус и аромат. Жалко, че вече не го намирам..

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 15:05 от silver birch

# 889
  • Пловдив
Еххх чаят е страхотен!

Докато го пиех се сетих, за един уникален и най-любим мой чай Irish cream. Не помня марката, но беше в жълта кутия. Имаше го в метро, после изчезна. Прекрасен вкус и аромат. Жалко, че вече не го намирам..
ся.. стана обърквация нещо...кой чай е хубав?Лидълката круша или от К.?

# 890
  • София
Аз нямам К. наблизо.

Взех този с круша от Лидл.

А онзи ще го търся наоколо Simple Smile

# 891
И аз си взех днес чайче с крушка.

# 892

https://www.amazon.de/Teekanne-Irish-Teebeutel-aromatisierter-Sc … s=irish+cream+tee

# 893
  • София
Ами Тета, то ти си един от основните зарибяващи Simple Smile

Arrival хахах, остава да започна и чай да си поръчвам от амазон, ще ме изгонят Simple Smile
Може би е същия иначе, кутията да е сменена.

В понеделник трябва в ранни зори да отида за агнешко, знам ли колко ще се задържи. Ама ако е нормално това ..

# 894
  • Козлодуй

iv4enceto_91, от къде да го намеря този чай ройбос с ябълка и канела Simple Smile

# 895
Агнешкото обикновено се задържа поне 2-3 дни в магазина, май не е много на почит. То по това време на годината не е ли овчо почти?

# 896
  • София
Еххх чаят е страхотен!

Аз все още имам 2 неотворени кутийки. Дано не е изветрял.  Wink Ето такъв:

Купувах го от Била. Скоро не съм търсила, но май изобщо са спрели да продават чайовете на Teekanne. Или поне в магазините Била в центъра, които са все малки, ги няма като асортимент.

Тези дни купих разкошна орхидея в голяма ваза, намалена на половин цена. Много съм доволна.  Grinning

# 897
  • София
Агнешкото обикновено се задържа поне 2-3 дни в магазина, май не е много на почит. То по това време на годината не е ли овчо почти?

Знам ли. Само веднъж сме взимали извън Гергьовден и си беше вкусно.

Таня, благородно завиждам Simple Smile

# 898
Момичета, кой е този бекон, който всички така хвалите?
А брошурите за следващата седмица видяхте ли? Ще има от пресите със 7 приставки, както и ретро преси. Имате ли мнение за тях? Миналата година исках да си купя, но бяха свършили още първия ден.

# 899

Не. Във фермите се раждат целогодишно.  Laughing
Купувала съм агнешко от Лидл по това време и е било хубаво.  Peace Освен това сега няма такъв интерес и свършва по-бавно.

Общи условия

Активация на акаунт