::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 861
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Flowers Rose
Купих от безжичната мишка,уви не работи,пластинките за батериите не правят хубав контакт и само примигва лампичката.Ще я връщам,изобщо няма да рискувам със замяна.Hands Minus1

Все пак успях да се преборя с мишката и тръгна.С благодарности на pvacheva ,че сподели каква е схемата за пускане Flowers Four Leaf Clover Между другото е много готина,защото бутоните като се натискат и са направо безшумни и леки за натискане.

# 211
  • София
Преди малко отворих от намалената сега телешка кайма. Няма такава гадост!
По-светъл цвят и дъх на лой. Мека.
Нищо общо с досега.
А като я задуших .... Миризма на обор.
Направо не знам как ще се яде това.
А съм купила две опаковки.

# 212
И аз усетих ужасна миризма от тел.кайма,а правих така харесваните сърмички,отвратителен вкус,изхвърлих ги!Никога повече каквото и да е месо от Лидл!Разочаровах се и от едно свинско за готвене!🤮😩😡

# 213
Скрит текст:
http://m.bg-mamma.com/?topic=960705

Тук четох за кафеавтоматите. Още първото и второ мнения ме отказаха - подробно описано колко им слугуват потребителките

# 214
При кафеавтоматите човек остава с усещането, че има много слугинаж, защото всички онези дейности, които с обикновената машина се правят ежедневно за 40 секунди се концентрират в едно почистване за две седмици например. Първото мнение е откровено силно, ама силно преувеличено. На две седмици мия основата и изхвърлям дозите кафе, веднъж месечно я чистя основно. Срещу тези усилия имам кафе, което само с автомат може да бъде постигнато в домашни условия.

Мисля, че повечето хора като чуят кафеавтомат, наистина си представят машина, която няма нужда от обслужване. Ама не е така. За мен кафеавтоматът се обслужва по-бързо като общо време от обикновена машина, но понеже обслужването на обикновената е разхвърляно след всяка приготвена чаша кафе, изглежда по-малко.

# 215
  • на Мелмак
Ами , аз си чистя отпадъците от кафето и го пълня с вода, но това се прави при всички машини, имала съм и професионални, определено автомата ми е фаворит.
Профилактика му правя. Но си автоматичен процес.
Профилактика правя и на пералня, съдомиялна, ютия. Вие не правите ли?
Аз лично слугуване нямам, но както и да е.
Био кафето е слабо , поне на мен , а аз пия слабо и дълго кафе.

# 216
  • до най-прекрасния мъж
Момичета , имате ли спомен дали скоро ще пускат хавлии . newsm78
Миналата година по това време имаше в каталога
Хавлии различни размери имаше преди месец и нещо, ако не се лъжа, но скоро бяха. Бях се засилила да взимам, но не ми харесаха и се отказах. Като цветове - бордо, кафяво и синьо.

# 217
  • Благоевград
Сдобих се с апарат за кръвно, бяха останали 8 бройки към 11 часа в нашия магазин. Много съм доволна. Жалко само, че е на батерия, но ще ми върши перфектна работа.
Аз чакам да пуснат хубавото бельо. Миналата година си купих страхотни сутиени и бикини, плюс сатенена нощница. Еми 1 година не са мръднали, много съм доволна от качеството и ги чакам с нетърпение.  Heart Eyes

# 218
Някой с мнение за черните дънки и черните панталони от днес? Материя, модел? Не успях да отида до магазина сутринта.
Био кафето ще го пропусна. Ще чакам Бъчвичките на Промо.
Още се самоубеждавам трябва ли му на 6 и половина годишния Светещ глобус?! тези, които имат глобуса - децата запазват ли интерес?
Бельо и нощница ще има от Четвъртък в Кауфланд - на картинката изглежда добре.

# 219
  • Бургас
Дънките, вече имам тъмносини, супер прибират. Крачолът е супер тесен, както харесвам и нося. Видях и черното, което лъскавее, не ми хареса особено, но пък моделът е добър, дори за тях бих се прижалила, ако нямаше сините.
Панаталон с връзки взех на дъщеря ми черния. Ще го види чак за Коледа, но по снимки много й хареса.
Номерата и на двата са 34, като за нас с Тетето.  Heart Eyes
Магазинът бил пълен, но всички грабели лъскотиите. Панаталоните и дънките като бройки били много малко. Бургас - Изгрев.

# 220
# 221
Pagocт Благодаря!

# 222
Ще трябва значи пак да минавам през Лидл, щом сте доволни от дънките, Pagocт, а с каква талия са - висока или нормална?

# 223
  • Бургас
Висока, но не като скорошните, до подмишниците.
И е по-скоро панталон. Ластичен и хубав плат.

# 224
Здравейте,
Някой разгледал обувките? Интересуват ме черните без платформа: дали са много изрязани; дали е много висок тока, тук като го гледам е към 8 см; дали са удобни? От скоро следя офертите в Лидл и не ми е най-удобния магазин.

Общи условия

Активация на акаунт