::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

  • 189 752
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 645
  • Мнения: 5 383
И аз съм бясна тази вечер. Купихме Блек Ангъс стек за вечеря - е няма такова жилаво нещо. Трите стека бяха приготвени от почти сурово до напълно опечено и все тая. Детето не яде сурови меса.
Да си бях направила планувания омлет.
Утре ще готвя зеле с Бекона на teta дано там не е греда.

# 646
  • Мнения: 75 462
Аааааааа...там няма греда. Ще ме обидиш...Joy

# 647
  • Мнения: 9 831
Аз за това вече не експериментирам. Вземам си дългия калъп..да няма изненади.
Дългият калъп, който харесвате, на коя марка е? Разтопява се и се запича хубаво?

За марката са ти казали; и да, чудесен е за запичане на сандвичи Peace

# 648
  • от Луната
  • Мнения: 1 769
Беконецът на Тета е уникален  Heart Eyes. Не бях купувала, но след толкова време четене на хвалбите Тетини, а и прИмоцийката наклони везните го взех. Половината така си хапнах, даже кожата не съм рязала, а си я дъвча, а другата половинка изхабих с оризче на фурна  chef
Кашкавала дългия калъп и аз много харесвам и за сандвичи е супер, експериментирах няколко пъти, но повече няма да го правя, миналата промоция на кръгъл кашкавал изобщо не ми хареса.

# 649
  • Мнения: 75 462
Еее...радвам се много.Grinning

# 650
  • Мнения: 50 720
Никога не съм готвила с бекон. Как го приготвяте с ориз, зеле?

# 651
  • на Мелмак
  • Мнения: 12 024
Аз откак съм открила Лидъл, все дългия кашкавал взимам, верно, спомням си в началото беше 6 и нещо, а сега е 10-на, но винаги е хубав .
Винаги съм съжалявала, ако по една или друга причина ми се е налагало да взимам друг.

# 652
  • Мнения: 75 462
И аз не съм готвила с бекона. Само на омлет и така натюр . А, и в едно свинско по ловджийски...ама ме свиди там да го слагам и да си го хабя.

# 653
  • Асеновград
  • Мнения: 4 058
За сандвичи взимам настъргания чедър явно не е много търсен и доста често от него се намира и на 30%.  Добре узрелия кашкавал по принцип не се разтича, това става  когато е мек все още не добре узрял.Продълговатия го харесвам но определено не е добре узрял.

# 654
  • Мнения: 2 945
Ананаса от 4,50 е станал на 5,20. Доста вдигат цените.

# 655
  • на Мелмак
  • Мнения: 12 024
Цените са навсякъде нагоре!

# 656
  • София по рождение
  • Мнения: 1 240
прощавайте, някой купи ли си олекотени завивки, е как са?

# 657
  • Пловдив
  • Мнения: 44 262
С какво запичате захарта на крем брюлето???

# 658
  • Мнения: 139
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 659
  • софия
  • Мнения: 1 707
Форми за кекс видях аз

Общи условия

Активация на акаунт