::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 178
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Нещо от бебешките купихте ли?
Тоалетната хартия на санитекс въобще не я споменавайте...едвам се отървах. Crossing Arms
Аз взех чорапогащник и пижамка. Нарамих и едни гащи-памперс.
Чорапогащника има ли малко ликра или от онези съвсем без?

# 826
Значи за пелените да не съжалявам. Чорапогащник ще взема ако са ми оставили, колкото и да е бабешки...

# 827
  • София
Здравейте,някакви отзиви за чайовете от тази серия ?

# 828
От Лидл са ми сутиените и дънките, както и няколко блузи, които нося и са качествени, доста по-качествени от "марковите", които се продават във фирмените магазини или в МОЛ-овете... У нас магазинчетата за богати са кварталните, които пазаруват в големите вериги и после слагат 50% печалба... И си мислят, че не ни е ясно това... Ама хайде... Някой писа за прясното мляко в пликовете, наистина беше много хубаво и бях питала през лятото защо изчезна, защото срока му е кратък и в горещите дни трудно се съхранява. Добре, ама стана студено и пак го няма... Жалко.

# 829
  • София
В БГ Лидл НЕ е магазин за бедни! По света може и да е, но при нас е нормален магазин с нормални/разбирайте високи/ цени!
Пак питам...кои са магазините/веригите за богати и цените там не са ли същите като в Лидл...
http://www.pugliabg.com/bg
Ако си от София ще ти покажа, но е само за хран. продукти. Оттам понякога си пазарувам, има и такива магазини.  Peace

http://darotbogovete.bg/bg/contacts

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 12:53 от marchеva14

# 830
Тц....аз съм бедна и живея в прованса.
На чист въздух..

# 831
  • София
На чист въздух..
Попита и аз ти отговарям. Пуснах ти още един, ако идваш в София да знаеш от къде да пазаруваш.

# 832
  • София
Нещо от бебешките купихте ли?
Тоалетната хартия на санитекс въобще не я споменавайте...едвам се отървах. Crossing Arms
Аз взех чорапогащник и пижамка. Нарамих и едни гащи-памперс.
Чорапогащника има ли малко ликра или от онези съвсем без?
Имат еластичност, да! По-плътни са, не от съвсем тъничките! Стегнати стоят, не са лигави. Изпран е, ще видим как ще се държи, когато го обуем.

# 833
На чист въздух..
Попита и аз ти отговарям. Пуснах ти още един, ако идваш в София да знаеш от къде да пазаруваш.

Мисля, че това са магазини за лапни шарани, не точно за богати.

# 834
  • София

Скрит текст:
Просто не знаеш за какво става дума..... нищо.

# 835
  • Beyond the stars
На чист въздух..

Като гледам инвестицията им в сайт на какво ниво е.  Whistling
Не че нещо, но кой гарантира в този магазин какви и от къде идват продуктите ? Щото само високите цени не са гаранция.  Peace

# 836

[/quote]

[/quote]
Stuck Out Tongue Winking Eye Хахаха точно Grinning

# 837
  • София
На чист въздух..

Като гледам инвестицията им в сайт на какво ниво е.  Whistling
Не че нещо, но кой гарантира в този магазин какви и от къде идват продуктите ? Щото само високите цени не са гаранция.  Peace

В магазин Пулия специално, са се самозабравили с надценките.

# 838
Защо приемате толкова лично нещата?! Гроздето е кисело, ок.
Да се върнем в Лидл. Накой ще ми даде ли мнение за пресата за коса?

# 839
  • Асеновград
Защо приемате толкова лично нещата?! Гроздето е кисело, ок.
Да се върнем в Лидл. Накой ще ми даде ли мнение за пресата за коса?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6164
Имаме две от по предишни пускания, двете са от различни серии / от отчаяните съпруги първата, втората не помня на кой на името беше серията/ и двете се държат чудесно няма проблем с тях. Изобщо от сешоари, маши, преси и подобни от Лидл съм много доволна.А ги използвам на дълга и боядисана коса, не съм забелязала да ми горят или наелектризират косата. Дъщерите ми също са много доволни.Затова от четвъртък съм набелязала, четката с йонизация, ретро пресата и евентуално многофункционалната маша. Не ми се мисли какво разорение ще е х 3.

Общи условия

Активация на акаунт