::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 206
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 140
Четката не скубе, но наелектризира понякога косата мисля. Хм...замислих се...не знаех че има метки които да не наелектризират косата. Що си мисля че не е от четката...

# 1 141
Аз пък никъде не видях мини преса. Или е свършила, или е била твърде мини и съм я пропуснала :O

# 1 142
  • Русе
 Много е малка мини пресата. Върши ли някаква работа. Трябва да мисля подарък за съученичка с буйни коси и се чудя, дали е подходящо.

# 1 143
Cristi, ако е за София, минипреса имаше сутринта в Лидл на Екзарх Йосиф. Имаше десетина бройки. Аз търсех сешоара, а той щеше да ми извади очите. Ще се тества довечера. Исках и маша, но нещо не ми хареса и се отказах от нея.

# 1 144
Оууу, другата седмица възглавничка за врат!

Виктория, благодаря, ама ме мързи да се разхождам. Ако има останали другия път при нас, ще взема. Ако не - здраве да е.

# 1 145
Четката не скубе, но наелектризира понякога косата мисля. Хм...замислих се...не знаех че има метки които да не наелектризират косата. Що си мисля че не е от четката...

Има и такива, в момента съм с една на шварцкопф от фризьорката си я бях взела, но дръжката и рамката и се лющи вече и е за смяна.

# 1 146
  • София
Аз пък никъде не видях мини преса. Или е свършила, или е била твърде мини и съм я пропуснала :O

Joy

Тета Simple Smile има, има четки по-читави. Определено.
Не скубят, приглаждат и т.н. Вече и цената е друга, ама по-добре да има човек свестен гребен, четка . Все пак се ползват с години в общия случай.Heart

# 1 147
На Вардар имаше доста. Под машите, мисля, ги бяха сложили.

# 1 148
Аз имам една мини преса от миналата година, която съм ползвала 2 пъти макс, та се чудя дали да не я дам, ако някой я иска. Проблемът е, че не знам дали пазя гаранцията.

# 1 149
А някой, който си е купил вакуумиращия уред, пък му залежава някъде без да се ползва? Бих му освободила малко местенце Joy

# 1 150
  • софия
А някой, който си е купил вакуумиращия уред, пък му залежава някъде без да се ползва? Бих му освободила малко местенце Joy

Би ли ми го показала как изглежда.
Вчера имаше в Ринг мол ,но искам да го видя да не те излъжа.

# 1 151
https://images.hotukdeals.com/threads/thread_large/default/2681034_1.jpg Така изглежда... Аз май минах оттам преди няколко дена, но май не видях да има. Имаше от шредера, който за миг го взех за вакуума Joy

# 1 152
Кво сега....я раздуйте за туй шиатцу другата седмица...за вратлето.
Сгодно ли е, хубаво ли разтрива...такива неща.

# 1 153
  • София
Здравейте,
Някой купил ли си е  парти LED въртяща се топка. Аз си взех и като я пусна ужасно бръмчи!
Не ми се струва редно да бръмчи така.
Дали е дефектна или всички са такива. Angry

# 1 154
Аз взех за малкия, ама ще я пробвам довечера.

Тете, не съм пробвала тази, защото я пускат за пръв път. Обаче имам голямата седалка и е супер!

Общи условия

Активация на акаунт