::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 102
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 155
А, ясно...мерси.

Малкият мушмул на дискотека ли ще го водиш, че си му взела диско ламБа, а?

# 1 156
  • София
Аз да питам, последно, киселото зеле, ако го има все още, хубаво ли е или не?
Момичетата споделиха , че е гадно. Вземи си от кварталното магазинче.

# 1 157
А, ясно...мерси.

Малкият мушмул на дискотека ли ще го водиш, че си му взела диско ламБа, а?
Тц, ама напоследък все зяпа тавана с лампите. Та да не му се скърши врата, викам нещо по на ниско да има Joy

# 1 158
Еладжия ще става като моя сигурно...
Па и аз ли да взема, аз ги бях загледала..хвърлила им бях очо, ама си го издърпах после...очото де...

# 1 159
Аз взех две - една, дето прави "петна" и една "рошава". За по 6 лева се прежалих, пък ако не хващат дикиш, ей го къде е връщането Mr. Green

# 1 160
Взех си четката с горещ въздух-пробвах я набързо "на сухо" супер изглежда ,много съм щаслива!

# 1 161
Фрейм, имаш предвид въртящата с двете приставки, нали? Не заплита ли косата?

# 1 162
Фрейм, имаш предвид въртящата с двете приставки, нали? Не заплита ли косата?
НЕ ,супер е !

# 1 163
Благодаря!

# 1 164
  • софия
Мишелин имаше доста даже

# 1 165
  • София
Изпробвах йонизиращата четка набързо в работата сутринта. Не знам какъв ефект трябва да се постигне, но за сега косата ми е мека и подредена. На пипане е много гладка. Доволна съм. Ще видя като слагам шапка или качулка как ще. Ще изпробвам още няколко пъти и ще преценя дали си заслужава.

# 1 166
  • София
Имам си и аз уред за микродермабразио.
Хепи, видях, че си писала. Wink

Мини преса имам друга марка, но я ползвам само за бретон, може би става и за къса коса, за дълга би било мъчение.

# 1 167
  • софия
Кво сега....я раздуйте за туй шиатцу другата седмица...за вратлето.
Сгодно ли е, хубаво ли разтрива...такива неща.
До момента не съм прочела негативен отзив. Всички много я хвалят, толкова много, че чак се замислям дали да не си взема. Тази в новата брошура е с 10 лв. по-скъпа, но и с "халки за ръцете". Ще ми е интересно някой, който има предходния модел, да каже според него би ли имало полза от тях.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 15:46 от zvаnchе

# 1 168
  • In transit
Да не остана по назад и аз се сдобих с микродермабразио. Обаче да питам...на сухо ли се работи с него, че не разбрах?  И тия дунапренчета колко $$ струват да се поръчат като консуматив?

# 1 169
Изпробвах йонизиращата четка набързо в работата сутринта. Не знам какъв ефект трябва да се постигне, но за сега косата ми е мека и подредена. На пипане е много гладка. Доволна съм. Ще видя като слагам шапка или качулка как ще. Ще изпробвам още няколко пъти и ще преценя дали си заслужава.
Изправя ли косата ?

Общи условия

Активация на акаунт