::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 028
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 395
  • shumen
Аз да питам  батериите,който са от утре за 6 лева различни ли са или са един вид?

# 1 396
Аз пък да се похваля, че днес си купих часовник. Много си го харесвам. Следя ви от доста време, но дойде и моят ред да се запиша с нещо. В Надежда има четки, преси - мини, НЕмини , общо взето всичко от миналата седмица. Бях отишла за секси нощничка, но взех часовник. Похвалих се.

# 1 397
  • Асеновград
Аз да питам  батериите,който са от утре за 6 лева различни ли са или са един вид?
Различни са
 1) D – 4500 mAh, 1,2 V – 2 бр.
2) C – 4000 mAh, 1,2 V – 2 бр.
3) 9 V – 200 mAh – 1 бр.
4) AA – 2400 mAh, 1,2 V – 4 бр.
5) AAA – 950 mAh, 1,2 V – 4 бр.
Ползвам АА и ААА най много. Основно подмених зарядните батерии с тях, засега се държат добре.
Другите тип копче ги гледайте внимателно, имам закупени по маркировка но се оказаха по дебели от оригиналната която свалям и така си стоят.

# 1 398
От Грийн лейбъла харесваме шпековия салам, фаворит ни е шунката, а луканката не я харесахме как е овкусена, много кимион, много нещо

# 1 399
Днес брошура ще има ли?

# 1 400
# 1 401
  • Пловдив
Хм...сърдита съм!Бонбоните от 1кг. ще са намалени...а аз купих 1 кутия за предстоящ празник  Crossing Arms тюх...ще ми е за урок!

# 1 402

Ето това е хубава сутрин в четвъртък Simple Smile
Благодаря!

# 1 403
  • София
Здравейте момичета,

дайте мнение за разтегателната етажерка за обувки от старата брошура? Пускана ли е преди? Стабилна и удобна ли е?
Весели празници на всички.

# 1 404
Здравейте!
Етажерки имаме 2 от предни години, на мен много ми харесват, стабилни са и доста обувки събират.
А аз да питам за шиацу възглавничката- вчера тръгнах да купувам на ММ, че все го боли гърба, ама видях че на кутията пише за врат и се отказах- та въпроса ми е , дали става и за гръб. Другата седмица ще има подобни- два вида- за гръб и за врат, обаче те са без ръкохватки и не знам дали ще са удобни. Моля, който си я е купил вече и изпробвал да сподели мнение.

# 1 405
  • София
Много благодаря за бързия отговор. Да се надяваме да има останали в Люлинския Лидл довечера Simple Smile

# 1 406
Още един глас за етажерката за обувки
Според мен възглавничката в момента, с дръжките, е най-практичната до момента и бих взела нея, ако нямах две други и седалка...
Иначе ще си взема топка и гири.

# 1 407
Здравейте!
Етажерки имаме 2 от предни години, на мен много ми харесват, стабилни са и доста обувки събират.
А аз да питам за шиацу възглавничката- вчера тръгнах да купувам на ММ, че все го боли гърба, ама видях че на кутията пише за врат и се отказах- та въпроса ми е , дали става и за гръб. Другата седмица ще има подобни- два вида- за гръб и за врат, обаче те са без ръкохватки и не знам дали ще са удобни. Моля, който си я е купил вече и изпробвал да сподели мнение.

Скрит текст:
Имам това от преди няколко седмици, но ще го продавам, защото не му намирам бележката, за да го върна, то е и за гръб.

# 1 408
И на мен ми се струва че възглавничката с дръжките ще е най-удобна. Благодаря на всички за коментарите и Весели празници  Simple Smile

# 1 409
  • have faith and be patient ..
Във варна някъде останала въртяща се четка с горещ въздух ??

Общи условия

Активация на акаунт