Грейват Коледни звездички, Юнче маха със ръчички

• 64 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен.

При мен всеки ден е различен. Понякога ми е много лошо от гаденето, понякога съм пушка. Хапвам по малко и то без особен апетит, направо имам чувството, че повече никога няма да мога да помириша храна. Вече в 12-та седмица съм на -3-4кг от 51 на 47-48. Изцяло спрях шоколада и шоколадовите бонбони, които преди това денонощно набивах. Предполагам, че и от тях съм посвалила малко. Само при мисълта за шоколад ми се гади. За сметка на това да живее тестото!

Имам въпрос - как се справяте с епилацията. Аз тотално спрях коламаската на триъгълника. Лошото е дори, че след епилатор коремът ми започва да се втърдява и да боли. Днес дори се опитах с пинсета да си мина по лентата на корема и умрях от болки:(( Май решението са депилаторни лентички. Чух, че
епилаторите можело да предизвикат контракции.

# 106
Аз също получавам някакво стягане и втвърдяване,чак ми е неприятно като си поема въздух и все се притеснявам. И аз чакам резултати от БХС,една седмица имам чувството че няма да мине,а времето до прегледа 1 месец направп не знам как ще изчакам..

АГ-то ми каза,че стягането и придърпването е от уголемяването на матката.

# 107
Преди обяд се похвалих, а сега да се оплача. С малкия сме в болница. Приеха го заради обезводняване и сега е на системи.Cry Един бог знае колко ще ни държат. Само дано ни пуснат веднага след като се оправи, че ще изперка в тази малка стаичка.

# 108
  • Пловдив
Преди обяд се похвалих, а сега да се оплача. С малкия сме в болница. Приеха го заради обезводняване и сега е на системи.Cry Един бог знае колко ще ни държат. Само дано ни пуснат веднага след като се оправи, че ще изперка в тази малка стаичка.
Диди мн неприятно, в коя болница сте? Това на мен ми е ной-големия ужас, понеже когато баткото ми беше на 1г. лежахме в инфекции 5 дни- адът на земята. Бързичко да се оправяте, пази се и ти.

# 109
Мерси за пожеланията. Дано наистина се оправи бързо.

Иначе сме в детско отделение в болницата в Асеновград сме. За късмет не ни пратиха в инфекциозна болница, че изобщо не знам как щяхме да идем до там с това повръщане. Стаите тук са чисти, но като кибритени кутийки и сме в "изолатора" заради разстройство, което вече няма, но въпреки това ни набутаха тук.

# 110
  • Пловдив
Здравейте и от мен.

При мен всеки ден е различен. Понякога ми е много лошо от гаденето, понякога съм пушка. Хапвам по малко и то без особен апетит, направо имам чувството, че повече никога няма да мога да помириша храна. Вече в 12-та седмица съм на -3-4кг от 51 на 47-48. Изцяло спрях шоколада и шоколадовите бонбони, които преди това денонощно набивах. Предполагам, че и от тях съм посвалила малко. Само при мисълта за шоколад ми се гади. За сметка на това да живее тестото!

Имам въпрос - как се справяте с епилацията. Аз тотално спрях коламаската на триъгълника. Лошото е дори, че след епилатор коремът ми започва да се втърдява и да боли. Днес дори се опитах с пинсета да си мина по лентата на корема и умрях от болки:(( Май решението са депилаторни лентички. Чух, че
епилаторите можело да предизвикат контракции.
Аз с обезкосмяването ба краката с епилатор нямам проблеми. Но на другите места започнах с бръснача. Шансовете за контракции са големи. Моята козметика не обезкосмява бременни поради тази причина. Предпочитам да не рискувам

# 111
Честито Animaq, толковае топъл постът ти, всичко ще е наред. Аз живея в Англия и ми е трета бременност. За мен е голяма изненада, но сме щастливи като кандидат-родители за първи път. Засега като цяло се чувствам добре.😊

# 112
  • Поморие
Мами, мисля днес да затварям анкетата и да сменям темата, за да може да си увеличим списъка и да си редактирам спокойно началната страничката, без да рестартирам и анкетата.
Ще изчакам до следобед, ако има още желаещи, но мисля, че е ясно вече кое ще е новото име Simple Smile
Така че, мами, ако искате да ви запиша ми пишете на лично - термин, бременност и град, не за друго, просто не всеки би искал да е в списъка и не смея да слагам хора наизуст, може пък да не искат Simple Smile

PS Ако някой има желание също да редактира или добавя на първа страничка, също да ми пише на лични!

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 10:38 от yanapm

# 113
За обезкосмяването и аз краката и мишниците с епилатора, триъгълника с дамска самобръсначка (електрическа).
Голяма отврат е това прилошаване, то при мен целодневно, че даже и денонощно. Напоследък придружено с главоболие. Уникална комбинация  Cry Докато се събудя и съм гладна, но в момента, в който си помисля за някаква закуска и ми прилошава. Чаках да мине 3-я месец да спре, то продължава. Сега какво чакам и аз незнам...

# 114
Леана,
И аз чакам... чакам да отново да се почувствам човек и поне малко да се зарадвам на този период... но ще видим дали такива дни изобщо ще дойдат Grinning

# 115
Май доста сме тези, които чакаме да минат трите месеца и да се свърши тая мъка и срещите с WC-то. Joy На мен ми остава още седмица, ама не разчитам много да спре като с магическа пръчка. Майка ми е повръщала дори в деня на раждането та съм се подготвила психически и за този вариант.

# 116
  • Поморие
Имам чувството, че по-зле става.. сега поне мога да си др....м на спокойствие на работа.

Честито ни ново име - Грейват Коледни звездички, Юнче маха със ръчички! Да ни е на късмет!

# 117
Вчера докато сестрата включваше система на малчо му казах: Хайде Мите, поне ти да спреш да повръщаш, че аз няма да мога. Сестрата така се стресна и вика: Ама как така и вие ли? Побързах да я успокоя жената, че за моето положение е нормално и се оказа, че и нейната снаха е бременна и споделихме малко горчив опит.

# 118
    Здравейте  милички как сее чуствате днес на този прекрасен празник  Честито на всички да си пожелаем лека бременост и сладки бебенца да гушкаме накрая Да похапнем риба за късмет Аз вече съм по добре за сега тия дни нямам проблеми но трябва да внимавам с храната че имам киселини снощи повърнах един сок от кайсии Незнам защо кръста ме наболява като се навеждам до сега съм нямала проблеми с кръста защото тренирам йога . Кога ли ще минат тия месеци че доста ограних мойте занимания и това ме депресира по някога  Весели празници от мен и лека бременност

# 119
Момичета,моля за помощ. Знам,че много от вас имат проблем с главоболието. Вчера се напрегнах много емоционално и ме заболя главата,реших да изпия един парацатамол и за втори път вече повръщам след това. Днес АГ ми е във Варна и няма как да я посетя. Какво друго ви позволяват да пиете,че положението е трагично..

Общи условия

Активация на акаунт