Отворили си нова тема и аз да не разбера!

Я да почерпим набързо за 9-месечката ни едно виртуално барбекю:

И благодарим на всички за пожеланията!

А какви бузи имамеее, всички й викат- бузана!

Е, понякога ми е малко гладно де, но е по-добре от други диети според мен 
Мойто хранене обаче беше и безразборно - до сред нощите все нещо хрупах и то не беше ябълка. Ще взема да се науча на режим евентуално 
и май ще и взема на Виши
направо не ми се мисли как ще карам на мляко и плодове,все гледам да си хапна нещичко,а за сладко направо умирам,даже преди малко си хапнах 1 сладолед и 2 вафлички

.Аз използвам за Кокича "Био Дерма 100"Уж била лечебна козметика,уж ще го защити тотално,а пак е обринат милия ми.Най-тъпото е,че не знаят докторята от какво ми се обрива.Днес пак бяхме на лекар,каза,че й приличало на хранителна алергия от някъква нова храна която съм дала.Казвам,че не съм давала нищо което вече не е ял,съответно не е приемал таквоз чудо.След много мислене ми каза че е от гризките,пак съобшавам,че и гризки не давам.Тогава вика"Еееееееееее,значи е от слънцето"
Щях да падна направо,изписа две страници рецепта и като отидох в аптеката разбрах,че са нови два слънцезащитни крема който общо струват около 60лв.Е ще ме уморят вече.
,цял ден сме навън с Soleil и Анито.Коката днес откри летния сезон,бос и гол ми каза една майка че съм го изкарала.
Много странно,не му намазах ръчичкта нарочно,но не се обрина от слънцето
,само лицето е.Дайте някакъв съвет момичета.Ще полудея вече.Много дълго стана за което се извинявам.

Ама така е с това нейното неядене!
и ние открихме сезона на голите крака, макар че ние цяла зима си бяхме по чорапи 
За едно обаче съм сигурна - фактора ще е поне 50, че това слънце вече хич не е полезно
Та в тоя ред на мисли Кика вашия фактор ми се струва нисичък
.