АВГУСТинчето опитва се да ходи,мама за ръчичките го води!

• 12 206
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много ви благодаря за пожеланията, мамчета! Почерпете се за мое здраве  beer cook Wine Glass

# 76
[size=14pt]Kami_bami Честит рожден ден[/size]bouquet

# 77
А как спят вечер бебетата ви? Ивана спи с боди с къс ръкав и чаршафче, освен това спим на отворена врата на терасата и пак е топло Sad

# 78
  • София
А как спят вечер бебетата ви? Ивана спи с боди с къс ръкав и чаршафче, освен това спим на отворена врата на терасата и пак е топло Sad
Оф и аз се чудя как да го слагам да спи вече- снощи спа  само с една пижамка- нещо като боди с къс ръкав и малки крачолки- ама доста широкичко.Но не смея да отварям врата или прозорец че само се отвива диването, а спи само с чаршафче.Та цяла нощ го дебна дали е отвит- ама днес мисля да отворя мъъничко прозореца , че не мога да дишаааммм

# 79
Честит рожден ден, Ками!!! Да си жива и здрава и много обичана   bouquet

И на мен ми се идва утре на срещата, ама аз и миналия път питах и никой не ми ооговори - мамите с автомобили, къде спирате на НДК?

Съни, ще ни липсвате, но се радвам за вас и за почивката ви Hug Приятно изкарване и много целувки на Яворче и бабето Heart Eyes

Днес ходихме на абитуриентски бал и Алекс се држа много прилично - всички бяха много учудени как толкова малко бебе издържа на всичката суматоха и лудница Mr. Green Ма такава си е тя любопитница и нищо да не изтърве, та хич не спа целия ден... Да видите сега като я изкъпах и накърмих, как заспа веднагически;)
Иначе за обличането -. и ние ходим голи и боси, то голяма жега бе и тя не търпи нито чорапи, нито шапки, ма за тях съм категорична, че ще й седят на глават Naughty
Спи по боди и долнище на пижамка, че по цяла нощ си отвита..

Деска, много гадно това с неяденето на бебоците - и мойта имаше такъв период около седмица и много ме измъчи, но поне сучеше... Дано да се оправят  бързо сладурковците. Тия зъби и нас побъркват - голям киселяк е, тръшка се яко и хапе всичко наред...

Лека и спокойна нощ от мен

# 80
И на мен ми се идва утре на срещата, ама аз и миналия път питах и никой не ми ооговори - мамите с автомобили, къде спирате на НДК?

Хайде Дидка идвай  Hug
Не че съм с кола, но не можеш ли да паркираш където се влиза за БТВ-то или някъде в уличките от другата страна на малкото НДК (т.е. от другата страна на Витошка)?
Ние там спираме с мъжът ми когато сме с кола.

# 81
Оф, аз давам зор за среща ама днес го дават 30 градуса и баш по обед ще е най-жега.  Embarassed
Мисля ченяма да дмога да стигна до НДК-то...
Де да знам.
Нинето бой, сори ако не дойда. Сега поизлизаме докато е малко по-хлад.
До скоро  Hug

# 82
  • София
E, там има и сянка де!
Какво стана сега никой ли няма да дойде пак?
Аз все пак ще се разходя до НДК, пък ако има някой ще се видим!

# 83
  • Чикаго / София
Здравейте мами!

Kami_bami Честит рожден ден! Здраве, щастие и любов в огромни количества ти желая!

newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59

Честито и на всички празнуващи тези дни!  bouquet

nineto_boy милата, как си си изпатила! doh Добре, че всичко се оправя вече!  Hands Thumbsup

И на мен спирането около НДК ми е много сложно! Ако няма бариера спирам на паркинга на МакДоналдс, но е кофти, че трябва да пресичам булеварда, или да катеря стълбите с количката!

А и в тези жеги на обед гледам да сме си вкъщи!Но не това е причината днес да не дойдем, а че водих Лъчи на контролен преглед за сърчицето и добрата новина е, че кардиоложката /доц. Томова/ не чу шум и каза, че май дупчицата се е затворила! newsm44 newsm44 newsm44 Другия месец сме на ехограф и тогава ще каже със сигурност! Много съм щастлива! newsm68

Лъчи спи по боди с късо ръкавче и завита с одеялце на отворен прозорец. А в момента е само по памперс и завита с лека пеленка!

Чао засега, че отивам да  hang

# 84
  • София
Здравейте, мами! Честит празник!

Аз пак с въпросче към вас се обръщам: от лигите дето ги точи Рали в едното ъгълче на устата и се появи червено петънце, като лишей /ако може така да се каже, защото непрекъснато е мокро/. Лигите скоро няма да спрат, още чакаме заветните зъбки...ама с какво да я мажа. Страх ме е да не стане цялата и устичка така. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?
А иначе не спим по лятна пижамка - като широко боди с къси крачоли  и тънка памучна пелена. И пак не наддаваме - уж яде добре, пък 100 гр. на месец я има я не. Още не сме минали 7 кг  Sad

# 85
Честит празник на всички ученици, студенти, бъдещи и настоящи!
Честито на всичси  smile3529

nineto_boy , съжалявам че не можах да дойда.
Просто много жега му стана на мънечкия и започна да нервничи.
След обед вече не ще да спи, и накрая в 15:40 отидохме на консултация, та чак в 17ч. заспа за час.
Дано следващия път дасме по организирани  Wink Embarassed

Сънчев ден на всички  Hug

# 86
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но при нас нищо ново. Още сме си с две зъбчета, а така  ни мъчат другите, но не искат да се покажат Sad
Ками-бами, и на Нина и са се появявали такива петънца около устата. След баня съм ги намазвала с млякото на Мустела и са изчезвали.

Честит празник на всички
Larado, hbday baloni

# 87
  • София
Честит празник на всички!

Larado, честит рожден ден!

Честито месече на Божидар и Димитър!

От много отдавна не съм писала, но редовно си ви чета.

Ангел още няма зъби, предстои ни консултация скоро, голям мъж стана, а си е все така срамежлив, да не кажа страхлив - Алекс на Дидка си знае  Mr. Green... Ползвам 50 фактор на Виши, на мен ми харесва и като видях, че му понася добре, си го ползваме двамата... Въпреки че е навън само по боди или памперс, досега не е изгарял. От миналата събота е отново с гола глава, но косата му расте бързо и ще трябва да ги строявам с баща му с машинката всяка седмица. Има едно червено петно на едната бузка, лющи се и е грапаво, бях се притеснила, че е АД, но е някаква еритема.... Пак се върнахме към Мустелата и да видим дали ще се оправи бързо.

Тъй, след този пространен ъпдейт, се оттеглям на хладно в спалнята при него и до скоро!

# 88
Честит рожден ден  Larado! Много здраве, късмет и любов!    bouquet

Честит празник!

Честито на месечетата днес!    bouquet

# 89
Здравейте и от мен

larado Честит Рожден Ден  bouquet

Честито и на месечетата  bouquet

На Вили нааай-накрая й проби и четвъртото зъбче Whistling

Приятен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт