Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 530
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
neuromancer   благодаря!
Аз просто не съм пътувала с Easy Jet,а не съм чувал нищо за тях  и се притеснявам.Намерих сега една тема,няма много недоволни.За 8 души дават  разлика в тяхна полза почти 300 евро от Wizz.

абсолютно изиджет са най-добри и удобни

уиз не е лоу кост,освен в най-неудобните за работещите хора дни  и в най-неподходящите за туризъм сезони - под 500/600 евро за двама през август  примерно за варна няма,но ниските цени у нас компенсират цената на билетите
раян също - под 400/500 евро на човек за канарските или гръцки о.си през август няма но и там ниските цени компенсират полетите,съответно наплива е голям.
взимам като пример полети от най-голямата база  на раян и една от най-важните на уиз -бергамо,откъдето има и най-много пътници за навсякъде.

# 376
  • София
Да попитам при чек ин с Флай Дубай-икономична класа автоматично ли ти дават място или може да си избереш друго.Пътуваме с приятели и искаме да се наредим заедно ,но да зная какво да очаквам.

От 24 часа до 90 минути преди полета можеш да се чекираш онлайн и да си избереш места...Възможна е и смяна на местата.
Има списък на кои летища е възможно. Както и списък за Мобилни бордови карти ако ти е необходимо.
Ако не ги знаеш ще ти ги кажа.

Относно Предишния ми пост за милите забравих да ви кажа, че може да останете на дадено ниво само 14 месеца/два месеца са бонус/. Милите важат 3 години.
Като начините да преминавате в друго ниво не е само с мили, а и брой на полети...
Всеки печели своите мили за себе си, а не общо за полет. Но можете да прехвърляте мили за ваши спътници. Като правата на високите нива са най-много. Можете да прехвърляте до 25000 мили на година. Същата цифра е и да закупите мили/40 долара за всеки 1000 мили, минимум 2000/.

Тези дни в Дубай се възползвахме от намаление с мили в Бурж Ал Араб Джумейра, партньор на emirates. Но не безплатно, а намаление от 20%. Което при тези цени, дали си струва да хабиш мили?

За мен най-добрите компании за нискобюджетни полети са освен easyJet и
AirAsia, Jetblue, Norwegian. Като въпрос на мнение е коя е най...

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 12:07 от Bled

# 377
Благодаря за информацията за летищата във Валенсия!

# 378
  • Milano
lunna pateka, милите са на всеки отделно (ако и другите са регистрирани). Може и 10 билета да купиш, твоите са си само 1200 (в случая).

При закупуване на билети се въвежда номера на картата на всеки пътник. Аз също не купувам билети поотделно, а на тримата заедно и всеки от нас си получава милите след като завърши пътуването.

Това с Букинг е новост и още не съм го чела.

За Изиджет са необходими 7500 мили на човек за еднопосочен билет.

Само да изясня на Блед: когато си вземам fidelity card на каквото и да било го правя, защото пазарувам в съответното място (супермаркет, магазин, самолетна компания) и бих го правила и без такива карти. Ако мога да се възползвам от някаква привилегия, бонус, намаления и т.н. е добре дошло, ако ли не - Amen.

20 евро за билет на Изиджет ги давам и без милите на Емирейтс и не се впускам в хазартно купуване на полети, заради това.

Мачове като бонус също са ми добре дошли. Simple Smile

Сравнение на Изиджет с Уиз хич не може да има, разликата е все едно си в бизнес-класа (за мен).

# 379
  • София
Снощи купих билети до Израел на цена от 1 евро !!!
/Това имах предвид в предишните постове...Как ще купуваме такива билети ако робуваме на лоялност ???/
Сега видях, че от същата цена може да се възползвате днес от Бургас...

https://www.expedia.es/
https://www.edreams.es/

Промоция на Lufthansa за цени от 20 евро...
Промоцията е валидна между 22/03/2018 и 09/04/2018.
Пътуването трябва да е между 30/03/2018 и 30/11/2018.
https://promotion.lufthansa.com/fruehling2018/

В момента...
London, UK - Calgary, Canada от £319 две посоки за май 2018 год.
с
https://www.westjet.com/en-ca/index
през
https://www.momondo.co.uk/
https://www.budgetair.co.uk/

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 18:29 от Bled

# 380
А това на Луфтханза е само от Германия ли?

# 381
 regina di cuori, благодаря ти за информацията  bouquet
А забелязала ли си кога е най-изгодно да се купуват билети на Емирейтс - много по-рано от датата на пътуване или сравнително по-близо? Може ли цените при тях рязко да се повишат или после да паднат, има ли големи колебания в техните цени? Сега ми трябват билети за декември и се чудя да купувам ли или да чакам?  newsm78

# 382
  • София
А това на Луфтханза е само от Германия ли?

Да
Кодът на талона е валиден само за полети, тръгващи от Германия и резервация на полети на www.lufthansa.com.

# 383
Здравейте! Търся билети за двама до Шарм ел Шейх – от 1 до 20 май, 7-10 дни. Начална точка – Истанбул (за друга не се сещам). По-добри цени от 220€ на човек с Turkish Airlines не намирам (за съжаление нощен). Е, има с Pegasus, но без багаж и от Сабиха. Някакви идеи?

# 384
  • Milano
regina di cuori, благодаря ти за информацията  bouquet
А забелязала ли си кога е най-изгодно да се купуват билети на Емирейтс - много по-рано от датата на пътуване или сравнително по-близо? Може ли цените при тях рязко да се повишат или после да паднат, има ли големи колебания в техните цени? Сега ми трябват билети за декември и се чудя да купувам ли или да чакам?  newsm78

Tарифите, които гледаш какви са Economy saver ли?
Това са най-ниските цени.
Аз следя само една отсечка. Пътувам или в най-натовареният (за нас) сезон - август или последната на май.
За август купувам обикновено януари, най-късно февруари и цените вървят нагоре.

За май - миналата година купих билетите февруари или март, през април падна цената с около 80 евро (едната посока не беше в saver).

Съвети не мога да давам, всеки си преценява каква цена го удовлетворява.

# 385
regina di cuori, благодаря ти... bouquet

# 386
Здравейте! Търся билети за двама до Шарм ел Шейх – от 1 до 20 май, 7-10 дни. Начална точка – Истанбул (за друга не се сещам). По-добри цени от 220€ на човек с Turkish Airlines не намирам (за съжаление нощен). Е, има с Pegasus, но без багаж и от Сабиха. Някакви идеи?
Една седмица с чартър ,трансфери,осигуровки и ол инкл струва 500 евро от цяла европа,даже по-малко....ако не стоите там един месец не си заслужава самостоятелно,пък и е египет все пак,не форментера където и нощем да се мотаеш няма никаква опасност.

# 387
Една седмица с чартър ,трансфери,осигуровки и ол инкл струва 500 евро от цяла европа,даже по-малко....ако не стоите там един месец не си заслужава самостоятелно,пък и е египет все пак,не форментера където и нощем да се мотаеш няма никаква опасност.
Може да не искат да ходят с групам.Защо им го натрапвате.а и не е по евтино.

# 388
  • До сърцето...
Днес Wizz имат отстъпка от 30% ако се резервира този уикенд и полета е преди края на април.

# 389
Може да не искат да ходят с групам.Защо им го натрапвате.а и не е по евтино.
Първо прегледах офертите на турагенции с тръгване от България – не ме устройват, а и повечето са до Хургада. ММ е инструктор-водолаз, а край Шарм е един от топ 10 от обектите за гмуркане в света - корабът Thistlegorm; Blue hole, a и въобще курортът предлага по-добри условия за дайвинг. Седем дни са ни малко, засега мисля 10, за да има и някой-друг ден за лежане. Най-вероятно ще купувам в понеделник от Turkish airlines, които предлагат 50 кг багаж, а водолазното оборудване си тежи.
Хубави почивки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт