Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 508
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, имам процедурен въпрос - предстои ми развод и смяна на документите.
Искам обаче сега да си купя самолетни билети за Ноември.
Какво се случва в този случай?

Няма драма. Носиш документ, доказващ смяната на името - примерно съдебно решение

А на връщане? Преведено и легализирано или как?

# 406
Най-добре е да се пита в паспортна служба, няма начин при заварено положение със закупени билети да не се уредят нещата... Много хора се развеждат, сменят имена и документи, а имат вече закупени билети, букнати и резервирани неща... Peace

# 407
Аз пак с питанка за флайдубай.Дават ли при нощен полет възглавнички и одеалца като катарците.Да зная да си взимам ли нещо за децата.

# 408
  • Milano
Видях същият въпрос в темата за Раянеър за смяна на името.

В ЧЗВ на сайта пише да се свържете с кол-центъра на страната, в която сте или с чата и те ще оправят ''грешката''. Евентуално те ще ви кажат дали трябва да прилате нещо за доказателство.

Така че, първо си вземете новите документи, после се свързвайте с тях.

# 409
И аз да питам - при 2 дълги полета с Емирейтс и престой на летището в Дубай, дали се полага нещо там (в смисъл вода, храна, стая за почивка) или няма такива екстри?

# 410
  • На черешатааа
Търся изгодни билети за Лисабон, на местата които ровя нещо цената е убийствена Sad , трябват ми за септември след 20 . Някой дали може да ме насочи или съдейства Sparkling Heart

# 411
Търся изгодни билети за Лисабон, на местата които ровя нещо цената е убийствена Sad , трябват ми за септември след 20 . Някой дали може да ме насочи или съдейства Sparkling Heart
Четох вчера, че Wizz пускат полети до там два пъти седмично.

# 412
  • На черешатааа
От кога ще ги пускат ? Намерих на Bulgariа Air за 360 лв на човек, но май множко ми се виждат Sad  Искам  след 23 септември  докъм началото на октомври, в този времеви диапазон

# 413
# 414
Четох вчера, че Wizz пускат полети до там два пъти седмично.

Те току-що са тръгнали, тоест се продават от половин година и цените вече не са примамливи, за лятото може да клонят към убийствени.
azair.eu е добра търсачка за нискотарифни полети с прекачване, сигурен съм че я има в заглавната тема, както и още поне десетина.

# 415
  • На черешатааа
Искам без прикачване, а и съм се спряла на октомври, би трябвало да не е толкова скъпо вече. С търсачката не ми излиза ..

# 416
И аз да питам - при 2 дълги полета с Емирейтс и престой на летището в Дубай, дали се полага нещо там (в смисъл вода, храна, стая за почивка) или няма такива екстри?
Полага се ако престоя ви е повече от 8 часа за икономика и 6 часа за бизнес класа.включително хотел.Но честно казано са толкова бавни че не си струва,времето лети

# 417
Полага се ако престоя ви е повече от 8 часа за икономика и 6 часа за бизнес класа.включително хотел.Но честно казано са толкова бавни че не си струва,времето лети
Това сигурно ли е? Аз съм имала престой от по 12 часа, но никой не ми дава дори вода, а бих искала поне стая за почивка.

# 418
Питах защото други авиокомпании (по прочетено в блогове) дават тези екстри и за много по-малък престой.  Има специална стая за техните пътници с безплатни вода, кафе, чай, безалкохолни...  Имаше и снимки при това... Wink

# 419
Това сигурно ли е? Аз съм имала престой от по 12 часа, но никой не ми дава дори вода, а бих искала поне стая за почивка.
Услугата се нарича Dubai Connect и трябва да си я резервирате.Ако не си търсите сами няма кой да ви я даде

Общи условия

Активация на акаунт