Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 111 977
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Ние ходихме миналия месец, пак през дъждовния сезон, това обаче не ни попречи.

Два дена валя, другите нямаше проблем, но температурите пак са си високи.
Оставихме си само 2 дена за плаж, защото знаехме, че има много други неща, които могат да се видят там, а и Бали не е типичната плаж дестинация.

От вируса Денга не бих се притеснявала, носете си спрей против комари, с по-висока защита. Аз доколкото четох, там се среща, но само по места с много застояла вода.
Мен като цяло доста ме хапят комари, почти никога не се отървавам, но не съм имала никакви проблеми  Peace

# 61
Търся помощ за изгодни полети  до Париж за април.Благодаря!

# 62
Ето още едно предложение- с прекачване в Милано, за дати 2-11.04.2018.
Сайта е http://www.azair.com/
Може да си "разиграете" няколко дати. И след като си харесате нещо, влизате в сайтовете на авиокомпаниите и резервирате там (за да няма някакви допълнителни такси).
Скрит текст:

# 63
Благодаря, Galetta!

# 64
Ето още едно предложение- с прекачване в Милано, за дати 2-11.04.2018.
Сайта е http://www.azair.com/
Може да си "разиграете" няколко дати. И след като си харесате нещо, влизате в сайтовете на авиокомпаниите и резервирате там (за да няма някакви допълнителни такси).
Скрит текст:
Най-ниската цена излиза около 93 евро ,има ли шанс да паднат  и дали да изчакам? Благодаря Ви!

# 65
Има директен с УизЕър - 78Евро на човек двупосочен 2-11Април примерни дати, ако искаш мога да ти отстъпя членството си.

# 66
За да се възползва от Вашето членство, трябва да пътувате и Вие.
224,98 лв както и да ги смятаме не са 78€. И с членство да е- пак излиза 93-94€. А ако го купи са още 119 лв....

# 67
Благодаря Ви, Lilit169, Galetta  ,ще си поиграя още .Идеята ми е колко време преди пътуване е най -изгодно да се резервира  или е твърде относително ?!

# 68
  • София
По принцип два месеца по-рано е най-изгодно, но вие искате да пътувате за Великден, а тогава цените са най-високи и не се влияят от зависимостта с месеците. Не може да се направят прогрози дали ще поевтинеят. Вие хващате и техния и нашия Великден.

# 69
Защо ми се струва, че тази и предната страница стават 1:1... Thinking

# 70
Благодаря и се извинявам за дублирането, получи се неволно!

# 71
https://xmasride.airbaltic.com/game/
Днес, който се включи в играта на ЕърБалтик печели 10 или 20Евро ваучер, ако събере повече подаръци.
Който се абонира за бюлетина им също още 10Евро ваучер.

# 72
Здравейте! Търся изгодни билети до Париж от 23.02 до 26.02.2018г. за двама възрастни. Благодаря и весели празници!

# 73
Здравейте, някой може ли да предложи евтини билети София - Лисабон? Най-евтините, които намерих, са 320 лв на човек ...

# 74
  • София
За кой месец/и и за колко време ориентировъчно?

Общи условия

Активация на акаунт