Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 348
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, въпросът ми не е съвсем по темата, но се надявам, че ще получа отговор. Един час достатъчно време ли е за да се придвижа от Т1 до Т2, като самолетът от Варна каца в 9,40 а следващия излита в 10.40, без чекиран багаж ще съм.
Според мен не е достатъчно. От кацането на самолета до излизането от терминала ще минат поне 10-15мин. Ако Ви чака кола отпред, ще стигнете за 5мин до терминал 2. Там имате да минавате проверка за сигурност - нямам представа колко ще отнеме. Обикновено гейта затваря 30мин преди полета.... Голяма е вероятността да си останете с тичането и притеснението.

ПП Самолета от Варна каца на терминал 2! Всички вътрешни полети са на терминал 2

# 91
  • София
Не е достатъчен 1 час. Дори и на един терминал да бяха не бих си оставила толкова малко време. Та вие имате поне 10 минути след като кацнете, докато излезете. След това път до другия терминал,  проверки. Няма как това да стане за 30 минути, освен ако не ви пуснат на всички опашки първи. Минимум два часа бих оставила между полети. Но винаги си оставям три за всеки случай, ако самолетът закъснее, което не е рядкост.

# 92
Здравейте, момичета!
Месец април ще пътуваме до Торонто Канада и като гледам  най-изгодни ми се струват самолетните билети на ЛОТ и Луфтханза. Вие какво ще кажете?

# 93
Здравейте, момичета!
Месец април ще пътуваме до Торонто Канада и като гледам  най-изгодни ми се струват самолетните билети на ЛОТ и Луфтханза. Вие какво ще кажете?

loza, би ли споделила в кои търсачки търсиш? И аз се интересувам от тази дестинация. В azair нищо не ми излиза. Какви са цените с LOT и Lufthansa?

Преди няколко години най-удобната връзка беше през Брюксел с Jet Airways - някакви индийски аеролинии, от които останах много доволна.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 14:30 от :::

# 94
AZair.com finds budget flights around Europe, Mediterranean and Asia.
Само за нискотарифни АК е, затова няма LOT или Lufthansa.
skyscanner може да помогне за справка поне.

# 95
Търсих през flyhi.bg и esky.bg , а също така влизах в сайта на самите авиокомпании.Цените и при двете са около 640E.

# 96
На измислени от мен дати през април 2018 получавам цена на директен полет от Лондон до Торонто с Air Transat за 410 евро. Има много евтини полети от София до Лондон.

Най-ниската цена, която съм чувала от Европейски град (Копенхаген май беше) до Торонто, споделена преди време от Bled беше 300 евро.

# 97
От Лисабон има директни до Торонто с ТАП под и около 200Евро, до там има от Букурещ евтини.
Също така от Лондон има и ЕърТрансат 240Евро и УестДжет 250Евро и Уау Еър през Исландия.
Не търсете от София, а от голямо Европейско летище по отделно.

# 98
  • София
Турските авиолинии също летят до Торонто. Миналата година се връщахме с тях от там април месец.

# 99
Здравейте, търся билети от София/ Варна до Бора бора. Тези, които намерих, са 4500 евро за двама ... Дали могат да се намерят по-евтини? Евентуално за началото на април.

# 100
  • София
Здравейте, имам едно питане. Отскоро имам възможност да пътувам със семейството си и тепърва навлизам в тънкостите на намирането на евтини самолетни билети.
Ако една авиокомпания е обявила конкретна цена за конкретна дата, която е след половин година и малко повече, има ли вероятност цената да се промени?
Предварително благодаря на отзовалите се.

# 101
Здравейте, имам едно питане. Отскоро имам възможност да пътувам със семейството си и тепърва навлизам в тънкостите на намирането на евтини самолетни билети.
Ако една авиокомпания е обявила конкретна цена за конкретна дата, която е след половин година и малко повече, има ли вероятност цената да се промени?
Предварително благодаря на отзовалите се.

Принципно да.

# 102
  • sofia
Привет;)))Една от най-полезните теми за семейството ни.Благодаря!
Питането ми е,как да наблюдавам за евтини билети(без непрекъснато да съм на компа)къде да си сложа дестинация-примерно и дати

# 103
Здравейте,
И аз да се включа по темата - следим  билетите за Тайланд. Сега са около 1000 лв на човек отиване-връщане за март месец 2018г. (ориентировъчно, не сме обвързани с конкретни дати). Би трябвало януари да има промоции на Qatar Airlines, но се чудя по кое време ще ги пуснат и колко да чакаме? И знаете ли дали са обвързани с конкретни дати?
Simple Smile

# 104
Миналата година е била на 10-11, аз също чакам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт