Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 390
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Търся двупосочен билет София-Париж (CDG) с престой  3 нощувки през март за двама? С еър франс са по 300евро , дали може да се открие по-ниска цена за двама? Благодаря!

# 121
До Бове с WIZZ 25-28.03 цената е 245,96 ​лева​ за двама.

# 122
Момичета....имате ли си идея колко горе долу излиза екскурзия до Канкун за седмица за двама? И кога е да кажем по-нисък сезон за да е по-евтино?

# 123
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте! Търся двупосочен билет София-Париж (CDG) с престой  3 нощувки през март за двама? С еър франс са по 300евро , дали може да се открие по-ниска цена за двама? Благодаря!

22/03/2018
Th 12:20 Sofia SOF - 13:25 Milan BGY W64351 Wizz Air  - €22.49
Th 19:20 Milan BGY  - 21:05 Paris BVA FR4235 Ryanair -  €14.70

25/03/2018
Su 16:25 Paris BVA 20:05 Sofia SOF W64322 Wizz Air  - €22.49

2× Adult ⇒ €134.60

Има 10-12/03/2018 на малко по-висока цена -  около 140 евро за двама, със същите компании

# 124
Цитат
И аз се надявах на нещо по-изгодно за Тайланд, обаче няма. Май цените от миналите години няма да се повторят. Май няма да купувам и ще се оглеждаме за нещо ласт минът :/

За съжаление не виждам някакво намаление за март, още вчера влезнах да гледам... но сме решили да е тази година, така че ще запазим най-вероятно. Исках да ви попитам задължителен ли е международния паспорт за самата резервация или може и с лична карта, а за самото пътуване ще имаме? Пуснали сме ги, но ще излезнат края на месеца...

# 125
Цитат
И аз се надявах на нещо по-изгодно за Тайланд, обаче няма. Май цените от миналите години няма да се повторят. Май няма да купувам и ще се оглеждаме за нещо ласт минът :/

За съжаление не виждам някакво намаление за март, още вчера влезнах да гледам... но сме решили да е тази година, така че ще запазим най-вероятно. Исках да ви попитам задължителен ли е международния паспорт за самата резервация или може и с лична карта, а за самото пътуване ще имаме? Пуснали сме ги, но ще излезнат края на месеца...

Лична карта е достатъчна.

# 126
Цитат

Цитат
Лична карта е достатъчна.

Супер, много благодаря! Relaxed

# 127
И аз да питам относно тези Qmiles и Qpoints .Имаме натрупани от предишен полет,но не съм наясно как се използват и изобщо дали се използват за нещо.

Ползват се за безплатни (почти) билети, но трябва да имаш десетки хиляди, с един полет не става, освен ако е бил бизнес класа.

# 128
Здравейте, имам едно питане. Отскоро имам възможност да пътувам със семейството си и тепърва навлизам в тънкостите на намирането на евтини самолетни билети.
Ако една авиокомпания е обявила конкретна цена за конкретна дата, която е след половин година и малко повече, има ли вероятност цената да се промени?
Предварително благодаря на отзовалите се.

100% е сигурно, че ще се промени. На тази цена са ограничено количество билети, примерно 10. Като свършат те, следващите са на по-висока цена. И така до небето. Съответно ако компанията направи промоция, цената може и да падне.

# 129
Здравейте!

Да ви попитам - ако си харесате полети /примерно с azair.eu/ от този сайт ли купувате или от сайтовете на самите самолетни компании?

Всъщност сега видях, че системата прехвърля към съответния сайт на авиокомпанията Simple Smile

# 130
за ползвалите летището в Айндховен-посочете трансфер до центъра на града, жп гарата

# 131
  • Монтана
Здравейте,
да попитам знаете ли някоя от нискотарифните компании дали лети до Палма Де Майорка?За края на юли -началото на август двупосочен билет каква е ориентировъчната цена?
Благодаря предварително

# 132
Директно не. Само Б-я еър имат директни (около 410 лв само с ръчен бгаж). Може до Мадрид или Барселона и от там с някоя АК. Wizz лети, но от Будапеща или Клуж-Напока (Румъния). Ryanair също летят, но през някое европейско летище.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 09:53 от Galettta

# 133
Аз дебна за полети от Атина до Ханя, за октомври. Знам, че Райън летят, в момента са около 70 евро двупосочен, но все ми се струва, че съм ги виждала и за по-малко.

# 134
  • На брега на реката
Записвам се при вас. От края на миналата година живеем в Ирландия. Планираме прибиране към България в края на юни до края на август, отделно се оглеждам и за двупосочни билети от Бг до Дъблин (до Корк по-трудно изизат евтини) за края на април за роднините. За края на годината и за Малдивите ще се оглеждам, но има време.
Все още опознавам темата, но смятам, че ще ми е изключително полезна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт