Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 396
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
  • тук-там
Аз дебна за полети от Атина до Ханя, за октомври. Знам, че Райън летят, в момента са около 70 евро двупосочен, но все ми се струва, че съм ги виждала и за по-малко.

Летели сме за 90 евро за двама двупосочно. Купени юни - полет септември.

# 136
Здравейте!

Гледам полети с Ryanair до Порто/ Фаро/ Лисабон и обратно. Според вас колко време за прекачване е добре да предвидя по летищата - например в Брюксел, Милано или Франкфурт?
И още два въпроса - сега добре ли е да гледам за септември или да изчакам? В AZAIR ли е най-добре или да търся в друга търсачка?

Благодаря предварително  Hug

# 137
Azair  е само за нискотарифни (има списък на страничката им в ляво кои АК са включени). Може да хвърляте по едно око и в skyscanner.net
Прекачване- поне 3 часа. Полета може да закъснее, обикновено трябва да си вземете багажа и пак да се наредите на проверка...

# 138
Коя е изходната Ви точка за Порто, София ли? Внимавайте за Франкфурт и Франкфурт Хан, те са на голямо разстояние. Раян лететят само от Пловдив за Хан, но от там полетите за Портогалия са по-евтини

# 139
Благодаря много за отговорите! Супер сте!

Да, от София летим към Португалия.

# 140
  • София
Я да взема да следя темата, че може да се "отлетя" нанякъде Grinning  Grinning

# 141
  • София
Някой да се похвали с билети от намалението на Катарците? Нещо не ми е много удобен техния сайт.

# 142
Някой да се похвали с билети от намалението на Катарците? Нещо не ми е много удобен техния сайт.
да, купих билети до Япония. Добра цена за добра продължителност. Какъв е проблемът със сайта им? Дава опция за избор на най-добра оферта за 15 дни.

# 143
Аз за никъде не съм взела, а офертата е само до 16.01 :/

# 144
  • София
да, купих билети до Япония. Добра цена за добра продължителност. Какъв е проблемът със сайта им? Дава опция за избор на най-добра оферта за 15 дни.
Къде е тази опция? През приложението им влязох сега?

# 145
Къде е тази опция? През приложението им влязох сега?
избирате полет за определени дестинация и дати. Получавате резултат и горе в дясно пише "more dates". Отваря се нов прозорец и там виждате цените за 15 дни за отиване е връщане. Има и символче, означаващо най-ниска цена. След като изберете дати с ниска цена проверявате колко трае полетът, защото цената може да е ниска, но ако имате 2-3 прекачвания и висите по 10-23 часа на летище е много уморително. Затова преглеждате ден по ден около вашите дати за да изберете полети с относително ниска цена и без дълги престои по летищата. Търсите оптимума цена - продължителност. Разбира се, ако полетът е директен си избирате само по цена.

# 146
Пак съм аз Simple Smile Да попитам - 9 часа на летищата в Хамбург или Милано /Малпенса/ могат ли да се оползотворят някак, освен с чакане на самото летище. То и багажа някъде ще трябва да оставим, ако излизаме от летището  newsm78

Продължавам да се чудя сега ли е моментът за купуване на билети за Порто/Лисабон за септември или да поизчакам  newsm78 Примерно сега за април ми дава доста по-изгодни цени, докато за септември си е по-скъпо. Дали защото е за септември или защото е доста далеч във времето  newsm78

Гледам предимно Ryanair.

Благодаря предварително.

# 147
Здравейте,търся изгодни билети от Дубай до София или в краен случай до Букурещ за 26-27 февруари.Имате ли идеи?

# 148
Аз съм пътувала септември за Лисабон за 10 евро посока от Германия. Според мен е още много рано за билети, но бих хвърляла периодично по един поглед.

# 149
Гледам с Norwegian От Осло до ЛасВегас и обратно за 250Евро. Доста добра оферта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт