Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 506
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Размерите колелата на куфара включват ли се при измерването на кабинния багаж?

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 22:41 от maya_alex

# 421
  • Пловдив
Търся до Будапеща-отиване и връщане,май месец.

# 422
Момичета,за Тулуза къде да търся изгодни билети?И май имаше някакво друго летище,близо до Тулуза?

# 423
 С прекачване на Брюксел Шарлероа има билети по 65 евро
вижте търсачката
http://www.azair.eu

# 424
  • München, Deutschland
Размерите колелата на куфара включват ли се при измерването на кабинния багаж?
Да, трябва целият куфар с каквото има прилежащо, да е зададения размер. Т.е. ако има към него закопчаваща се чанта, нещо др стърчащо, разни стойки - те трябва всички да се събират в този размер.

# 425
10-17.05 цена 54,98 ​лв.​на човек.
София - Будапеща с WIZZ.

# 426
  • Пловдив
10-17.05 цена 54,98 ​лв.​на човек.
София - Будапеща с WIZZ.
Намерих и букнах 3-5 май...не е от евтините,ама ми падна пердето.С детето сме и затова запазих и места,та с тях 350лв.

Мерси!

# 427
  • на острова на мечтите
Ще питам тук,че не с сещам къде другаде мога да получа добър съвет. Искам да си дойда в България през юли. Намерих билет с директен полет,но пристига в София след полунощ,поради часовата разлика от 1 час. От София трябва обаче да пътувм за Пловдив,а посред нощ сама не ми се ще. Някакъв сносен хотел,или друга идея?!!!!

# 428
  • Sofia
Ще питам тук,че не с сещам къде другаде мога да получа добър съвет. Искам да си дойда в България през юли. Намерих билет с директен полет,но пристига в София след полунощ,поради часовата разлика от 1 час. От София трябва обаче да пътувм за Пловдив,а посред нощ сама не ми се ще. Някакъв сносен хотел,или друга идея?!!!!

Около летището е пълно с хотели, малко по - надолу, към Цариградско шосе също има (таксито е под 10 лв.) , вече зависи какво точно те устройва.

# 429
  • на острова на мечтите
Благодаря, Шантал! Всичко ме устройва до сутринта. Дали трябва да запазя стая,или се намират места по това време?

# 430
  • München, Deutschland
За тези, които тази седмица ще летят към Германия - очакват се много стачки, много летища кенсълват полети, Вчера съобщиха за Фра, Бремен, Мю и Кьолн, може да има и други. Следете сайтовете на компаниите!

# 431
Търся евтини полети за Англия около края на юни

Вие коя търсачка ползвате? Аз в последно време сравнявам цените със Sky skanner

# 432
http://www.azair.com/
На всяка страница се споменава...

# 433
  • I want it all and I want it now.
  През юли има доста автобуси пътуващи към морето и сигурно спират в Пловдив. Придвижваш се до автогарата с такси и готово.

# 434
  • на острова на мечтите
Syn,посред нощ!!?? Ще бъде чудесно. Ще решавам на място. Аз вече запазих полет и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт