Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 487
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
О, да- забравих за този полет. Simple Smile Но София - Варна, после Виена - Прага... мнооооого разтегнато става. Особено пък за 3 дни...

# 466
  • Пловдив
Абсурд е...ще отложим за сега.Благодаря ви!  bouquet

# 467
Момичета, тъй като сте по-запознати моля за мнение.
За октомври месец полет до Венеция ще успея ли да влезна до 100лв на човек?
Или пък ако летим до Болоня дали ще има по-изгоден полет и може би хотел? Ама пък предполагам транспорта до  Венеция ще компенсира цената на по-евтиния хотел в Болоня и ще е едно и също....

# 468
Октомври 2017 билети до Венеция  ми излязоха по 25 лева на човек на посока-тънкостта е да не се бърза.Закупих два билета август и цената се покачи до 70 лева ,но аз си изчаках  след две седмици пак падна на 25 лева и закупих още четири билета.

# 469
Здравейте, моля и аз за съвет относно пътуване. Дестинацията е Щутгарт в началото на август за около седмица. Пътували ли сте? Директен полет от София (само от тук искам да е) не намерих. Излизат с прекачване за около 200 евро за един човек. Доста ми се вижда. Август е топ сезон за германците, нали? Мога ли да се надявам за по-ниска цена? Ryan летят до Баден Баден, но пак цената е в този порядък.
Приемам всякакви съвети!
Благодаря!

# 470
  • София
Извинявам се, че не съм много по темата, но не открих къде другаде мога да попитам.

Пътувам във вторник София-Прага през Виена, но имам само 35 минути за прекачване. Дали ще успея за толкова малко време да хвана втория полет?

# 471
това на един билет ли е? ако да, те си знаят, дори да ги изпуснете ще ви превозят с друг полет
ако не е един билет, 100% губиш

# 472
  • I want it all and I want it now.
Пътувала съм с Австрийските  с прекачване. Вторият полет, го изпуснах поради закъснение на първият. Отива се на гише на компанията и ти издават нов билет за следващ полет.

# 473
  • София
Да, с Австрийските пътувам. Лошото е, че това е последният полет вечерта, следващият е вече сутринта.
Направо ми се струва невероятно за толкова малко време да успея.

# 474
Ще успееш. Гледай да излезеш от първите. Има табели с гейдовете/ на букви са F
,  D.,/ трябва да се ориентираш накъде да тичаш.😊попитай. Ако има вътрешна проверка на паспортното, помоли да те пуснат отпред. Успех.

# 475
и хотел ще ви дадат ако трябва
ако продават такива билети, значи са си направили сметката какво може и какво не
ако е имало промяна на часовете, може да са станали така и им се обадете да видите нормално ли е или да сменят първия полет с по-ранен ако има

# 476
Хотел ме съмнява да предложат😊 Приготви си и ръчен багаж с храна, ако се наложи да останеш една вечер .

# 477
дали ще предложат не знам, длъжни са

# 478
  • София
julieta_sv в летният сезон има доста чартъри Варна-Щутгарт. Може да има и от Бургас. Проверете, миналата година ми предлагаха за около 100 лева на посока. Ако следите, ще успеете да хванете и хубава цена за полета на Раян, до Баден-Баден.

# 479
  • София
Syn, neuromancer, много благодаря!
Имам платен багаж, но съм с малък куфар, ще си го взема с мен.
Уф, сама ще пътувам, сега ще има да се притеснявам, поне да имаше някой с мен Confused

Общи условия

Активация на акаунт