Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 477
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
  • sf
Вчера букнах два билета от Wizz, имах 24ч да направя банков превод. Направих го сутринта, 24ч изтекоха, а в профила ми все още стои статус "hold" и няма отчетено плащане. Какво да правя?

# 496
  • София
Значи ще си го ползвате на летището в Атина, само че това е само бърза проверка на багажа, доколкото разбирам
т.е. преди това като кацнете ще си чакате на опашката за паспортна проверка
Не знам как е на летището в Атина, но ние напоследък винаги си носим паспортите и на летищата, където има автоматична проверка, минаваме с тях. Става много по-бързо отколкото на гишетата със служител.

# 497
  • София
Вчера букнах два билета от Wizz, имах 24ч да направя банков превод. Направих го сутринта, 24ч изтекоха, а в профила ми все още стои статус "hold" и няма отчетено плащане. Какво да правя?
24ч са за да направите плащането. За обработка им трябва повече време. Просто изчакайте.

# 498
  • София
Аз, доколкото разбрах, с тази услуга не излизаш от пристигащи и да минаваш пак през всички проверки, а директно те вземат от самолета и те водят към излитащи, без да минаваш проверка на багажа.
Ще разбера и като се върнем, ще пиша. Важното в случая е да се качим на полета за Родос.

# 499
Не мисля, става дума за отделна лента за проверка на багажа, до която ще имате достъп

# 500
Аз, доколкото разбрах, с тази услуга не излизаш от пристигащи и да минаваш пак през всички проверки, а директно те вземат от самолета и те водят към излитащи, без да минаваш проверка на багажа.
Ще разбера и като се върнем, ще пиша. Важното в случая е да се качим на полета за Родос.

Не, това е отделна, теоретично по-къса опашка за секюрити проверка. Но няма гаранция, ако всички си платят, всички ще са на тази опашка.
А дали излизаш до пристигащи или не зависи от организацията на летището.

# 501
Здравейте! Аз и мои роднини решихме да предприемеме пътуване до Австралия тази година! Много бих се радвал, ако има някой който може да ме насочи към конкретен сайт, който е най-удобен за полети до тази дестинация. Обмисляме пътуването да е края на октомври - началото на ноември тази година. Напълно съм наясно, че хубавите оферти няма да са със тръгване от София и съм отворен за предложения! Благодаря предварително! Simple Smile

# 502
  • Sofia
Здравейте! Аз и мои роднини решихме да предприемеме пътуване до Австралия тази година! Много бих се радвал, ако има някой който може да ме насочи към конкретен сайт, който е най-удобен за полети до тази дестинация. Обмисляме пътуването да е края на октомври - началото на ноември тази година. Напълно съм наясно, че хубавите оферти няма да са със тръгване от София и съм отворен за предложения! Благодаря предварително! Simple Smile

С Катарците през Доха. Ако ви се вижда дълъг втория полет, можете да направите някаква комбинация със Сингапур/Тайланд , зависи с какво време разполагате. При втория вариант, с цел по - евтино придвижване, можете да погледнете за билети и компании като AirAsia.

# 503
  • Sofia
Имате ли впечатления от http://www.airtickets.com ?
Купували ли сте билети от този сайт?

# 504
  • Пловдив
Излезе много добра оферта за Австралия ( с цял ден стоп овър в Сингапур ): https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-flights-from- … a-from-only-e419/

# 505
Имате ли впечатления от http://www.airtickets.com ?
Купували ли сте билети от този сайт?

Да, аз съм купувала, точно е всичко. Само дето при плащането начислява такси в зависимост от вида на картата, с която се плаща, мисля, че визата беше без такса.

# 506
Момичета , коя авиокомпания ще ми препоръчате за Палма де Майорка  ?

Трябва да съм с еднопосочен билет там между 10-15.07 , но не знам коя компания да гледам .
Директен с Бг еър е ~360 лв , дали има вариант за по-евтин дори и с прекачване да е ?

# 507

Трябва да съм с еднопосочен билет там между 10-15.07 , но не знам коя компания да гледам .
Директен с Бг еър е ~360 лв , дали има вариант за по-евтин дори и с прекачване да е ?
Райнър през Барселона

# 508

може да пуснеш едно търсене в skyscanner - има и под 100 лв с прекачване

# 509
  • тук-там
Кога да следя катарците за промо София-Мале?

Общи условия

Активация на акаунт