Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 626
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Честити награди на всички и весели празници!
Извинете ме, ама влизам да се оплача.
Сигурно си спомняте, че лятото имаше игра с капачките на Ариана - 2 л. и можеш да спечелиш още 1 бутилка от 2 л. Срокът за раздаване на спечелените бири е удължен до 15 декември. Синът ми имал за получаване 4 бири и отвсякъде му отказвали да му ги дадат. Той се обадил в Загорка и оттам му казали, че в Аванти ще му дадат бирите. В Аванти му също му отказали. Той отново се обадил в Загорка и те му казали, че ще проверят случая. За всеки случай написал и писмено оплакване, но в контактната форма, откъдето доказателства не остават. Аз научавам чак сега по празниците за това.
И се чудя, магазините продават ли бирите, които са оставени за подаръци и защо не ги дават на хората? И се чудя още, дали Загорка ще се изложат толкова за 4 бири, че да не ги дадат?

# 1 726
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря, момичета, много сте мили! Hug
ангелче Heart Eyes

Имам въпрос към спечелилите меч от Дурасел. Силно ли ви свети меча? Днес му купих батерии Дурасел и свети едвам едвам, да не би да е прецакан нещо нашия Sad. Няма нищо общо светенето на нашия с това на картинката.
Не свети като на картинката, по-слабо е, но според мен е добре. Дъщеря ми много го харесва, та за мен това е най-важното. Heart Eyes

Някой питаше за промоционалните етикети на продуктите на Деликатес-Житница, ето един примерен етикет:
Скрит текст:

Купих си за празниците билети на Национална лотария за 20 лева и ми дадоха плик за билети и кутийка шоколадови монети:
Скрит текст:
Много исках и тази година да си имам сребърна паричка, но 70 лева за билети е пълен абсурд да дам, така че ще я прежаля. Grinning

# 1 727
  • Под Слънцето
Да попаря спечелилите чаши с лого но Дайкин от ММС- няма чаши Sunglasses
Дадоха ми очилата и ме запасиха с летни шапки за 5 г. напред в една гооляма торба.

# 1 728
И аз да се оплача - участвах в конкурса на Майко Мила за коледна история, а днес обявяват спечелилите и само едната история е свързана по някакъв начин със зимата, дори не и с Коледа, а по-скоро с родители постъпили глупаво. Еми ядосах се, съвсем по друг начин беше зададено условието и аз писах по темата Коледа, не съм очаквала точно от тях така да пренебрегнат правилата си  Confused

# 1 729
  • София
Момичета, може ли малко помощ Simple Smile Този месец имаше 2 игри на Нивеа с регистрация Simple Smile Може ли линк към тях Simple Smile

# 1 730
# 1 731
  • у нас
Да попаря спечелилите чаши с лого но Дайкин от ММС- няма чаши Sunglasses
Дадоха ми очилата и ме запасиха с летни шапки за 5 г. напред в една гооляма торба.
Тъкмо влизам да пиша за чашите. А на мен вместо тях ми дадоха държач за телефон.  Не ми стана ясно как да го използВам. И ме снимаха с наградите.

# 1 732
  • София

Благодаря Simple Smile Имах впредвид игрите с регистрация за тестване на кремове Simple Smile

# 1 733
http://ext14.nivea.ro/39/Winners_List_Urban_Detox_Testing
пак са спечелили редовните имена  Mr. Green

# 1 734
  • София

Благодаря Simple Smile Имах впредвид игрите с регистрация за тестване на кремове Simple Smile
https://trybe.com/bg/product/249?ref=DA891321AE - само че тази май още е активна.

# 1 735
  • София

Благодаря Simple Smile

# 1 736
  • София
Добре де, някои хора се чудят как може едни и същи имена да печелят... ами може, направили са си 100 регистрации и готово, направете си и вие, вместо да мрънкате.
Не сте по-различни от тях, особено като чета как си купувате "с кашони" от различни продукти, без да ги харесвате или консумирате особено, само и само, за да се включите в някаква томбола, за която може би и наградата не ви е нужна... Като манталитет е съизмерим с този, на когото се възмущавате. Не сте си получили сока, пишете жалби, вафлите не са били каквито искате, разочаровани били... Не е адекватно, прежалете ги и толкова.
Много рядко участвам в томболи и то ако случайно съм купила нещо /при изискване на покупка/, ама да тръгна да участвам за нещо просто ей така и да си пълня къщата с простотии, не, благодаря! Или пък да тръгна досадно да си публикувам игри на стената във фб, там пък изобщо не участвам, видя ли че изисква профила ми.
И на всичкото отгоре мрънкате, когато не спечелите?!? Ъ, ами нормално, не може навсякъде да сте вие... За повечето пишещи се отнася тук. Наистина е досадно това постоянно мрънкане. Дано само тук го правите. Без лоши чувства го казвам.

# 1 737
 Единици са тези в темата, които купуват като за световно за някаква скапана чаша или тиган, на прима виста се сещам за една, която само чете, но не пише, а е на всяка манджа мерудия. Винаги съм казвала, че това е забавление, но някои го приемат по-сериозно и се превръща в зависимост, все тая, старата песен на нов глас.

# 1 738
Ако си тях те разбирам защо се дразниш ,но е смешно възрастни и вероятно работещи хора да цъкат по цял ден със стоте  Wink си профила за да спечелят пореднато нещо.Все пак и останалите биха искали да пробват някои продукт ,но от тези вечни авантаджии няма шанс.

# 1 739
Понеже наскоро и аз мрънках,ще поясня,че нито купувам излишни количества от нещо,нито участвам в игри с награди,които не ми трябват. Може да видите и тук във форума игрите,в които съм се включила. Единственото излишно нещо вкъщи е една джунджурия от Орео за потапяне,но аз играх за чаша и не знаех,че може да пробвам от 100 мейла,до като не я спечеля нея. 😃 Имаме си пълно основание да си мрънкаме. Не може в темата да се пишат само хубави неща.
А тъкмо щях да питам да не би и ти да си със 100 профила,че така скачаш? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт