Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 578
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
A вафлите с кодове ли ги носят?  Mr. Green

Всъщност кои са куриерите? Може да се наложи сама да ги търся от офис. Sad

Честито, Лаленце!

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 12:42 от Тaня67

# 1 711
Лаленце, спечелила си наградата от пандора, честито!  bouquet

Билка ги носят спиди, нали, на мен трябваше на 23 да ми ги донесат и още ги чакам...

Спиди ги носят, да.

# 1 712
  • София
През почивните дни се записвам с пасатор от Своге и 20лв.ваучер за маникюр от Меломан Simple Smile
Така ми харесва. Simple Smile

# 1 713
А аз от Билка имам само тениска, нищо друго и една книжка списание.
Честито, лаленце Simple Smile

# 1 714
  • у нас
28 дек. 2017, 12:36 ч.
Изтеглени са късметлиите, които ще получат комплект с всички продукти от серията Bilka Grape energy Hyaluron +. Това са:

тоничка8512
Подскок-скок
Есенция Лимонова

Честито на всички, които са спечелили награди!

# 1 715
Не са с кодове, чистят си явно старите количества с този срок на годност, какво друго да си мисля....
Носят ги Лео Експрес.

Честито на всички за наградите.

# 1 716
  • sofia
Честито на Лалето и благодаря и аз,че сте видяли в Билка, много се радвам Simple Smile

# 1 717
Честито на Лалето-много се радвам,че такъв лъчезарен Човек спечели тази прекрасна гривна!
Честито и на всички от темата-много здраве и късмет!
Тези,които спечелихте от Дайкин-имейла е в папка спам(поне при мен е там).

# 1 718
Честито, Лаленце! Със здраве да си я носиш!

Аз пък спечелих кошница със сушени плодове от фейсбук игра. Изключително рядко съм печелила от такива игри, но в края на годината нещо ми се отпуши късметът Smiley

# 1 719
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря за честитките! Hug Не можете да си представите колко съм щастлива, че спечелих тази гривна!!! Heart Eyes
denyil, благодаря ти за милите думи, винаги успяваш да ме трогнеш! Hug

Честито и на останалите за наградите, много се радвам за всички! Hug

# 1 720
Честито Лаленце за прекрасната награда!

# 1 721
  • София
Лаленце, честита Коледа Heart Желая ти здраве, щастие, късмет и много поводи за радост Simple Smile Вълшебни празници и много сбъднати мечти Simple Smile Честита награда от Пандора Heart Ти заслужаваш тази прекрасна изненада за Коледа Heart Със здраве да си я носиш и много прекрасни мигове с нея Heart

# 1 722
  • Лясковец
Изтеглени са потребителките, които печелят възглавничка за пътуване и кутия Femibion. Това са:

Desert*
Виктоалиа T
Magairlin

Честито!

Очакваме да се свържете с нас до 05.01.2018 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като напишете потребителското си име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

# 1 723
  • sofia
Някой получи ли си домакинския панел за след 01.01.18 - пишеше декември месец,че ще ги получим, но ги няма.Или само при мен? Ако някой иска да се включи и да попълва, нека пише да го препоръчам Simple Smile

# 1 724
Честито и от мен Simple Smile

Днес получихме крема Нивеа със снимка и нещата от Есенс и ми остана да чакам само един крем за ръце. Все още регистрирам кодове на вафли, но нищо не се пада - това е най-стиснатата игра на Престиж))

Общи условия

Активация на акаунт