Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 569
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
От Булпост нямах смс. Куриерът направо дойде вкъщи 1 или 2 дни след имейла. Ако имате потвърдителен имейл от Ейвън за изпратена награда и са минали няколко дни, направо я търсете в офис.

# 1 786
Колелото на късмета на Ейвън беше тяхна игра във Фб - не са големите награди от календара.

# 1 787
  • София
Печеля от Нивеа за тестване на продукти, но не мога да отворя правилата и не знам трябва ли да се свържа с тях или директно ще изпратят продуктите..

# 1 788
  • София
Печеля от Нивеа за тестване на продукти, но не мога да отворя правилата и не знам трябва ли да се свържа с тях или директно ще изпратят продуктите..

И аз така.  Rolling Eyes

Е, няма как да ходя да им търся офисите, без дори да знам, дали от ейвън са пратили изобщо наградата. Ще им пиша вторник да ги питам. Ако има някой спечели от седмицата 18-22 да каже дали си е получил наградата.

Успях да се свържа с куриера на спиди, казах да ми препрати наградата от билка в офис, дано поне другата седмица успея да я взема.

# 1 789

И аз така.  Rolling Eyes

Е, няма как да ходя да им търся офисите, без дори да знам, дали от ейвън са пратили изобщо наградата. Ще им пиша вторник да ги питам. Ако има някой спечели от седмицата 18-22 да каже дали си е получил наградата.

Успях да се свържа с куриера на спиди, казах да ми препрати наградата от билка в офис, дано поне другата седмица успея да я взема.
Спиди няма ли да работи утре?

# 1 790
  • София

И аз така.  Rolling Eyes

Спиди няма ли да работи утре?

Мисля, че ще работи, но не се сещам за случай, в който е трябвало да получа пратка събота в техен офис и това да се е случило.  Laughing А иначе като пренасочвам да очаквам ли нов смс утре?

# 1 791
Би трябвало да ти пратят, да. Сега проверих утре си работят със съботно работно време.

# 1 792
  • София
Би трябвало да ти пратят, да. Сега проверих утре си работят със съботно работно време.

Просто не разчитам, че ще станат нещата, иначе би трябвало, ама това са спиди все пак.  Mr. Green

Аз като му звъннах на куриера му казах, че от 23.12 ми е пратката, кога ще дойде, и той каза, че по-късно днес по някое време ще дойде, питам го сигурно ли е и той каза, че се надява, викам о, я я изпрати до офис.  Stop

# 1 793
  • у нас
Сега звъннаха на мъжа ми, че печели шапка, шал и ръкавици от Престиж. Много исках шейната, ама...

# 1 794
  • София

Те изпращат имейл когато са предали наградата на куриерите. Без да имаш такъв имейл, няма защо да я търсиш. Като гледам на 12-ти ми е първия имейл за данните, а на 18-ти - втория, че е изпратена.

# 1 795
  • София

Те изпращат имейл когато са предали наградата на куриерите. Без да имаш такъв имейл, няма защо да я търсиш. Като гледам на 12-ти ми е първия имейл за данните, а на 18-ти - втория, че е изпратена.

Благодаря ти, разбрах сега.  Peace

# 1 796
Направо съм потресена-бях спечелила награда от фейсбук игра,но не я получавах. И писах на оганизаторите и те казаха,че печелившата вече им писала и те и я изпратили.
А някаква гадина си направила профил с моето име писала им и сега ги е блокирала.
По грозна постъпка не мога да си представя  Mr. Green хайде сега Смайли да ми обясни как и аз да си
правя чужди профили и да крада и аз награди.

# 1 797
  • София
Леле, ужас.  Shocked

# 1 798
  • София
Направо съм потресена-бях спечелила награда от фейсбук игра,но не я получавах. И писах на оганизаторите и те казаха,че печелившата вече им писала и те и я изпратили.
А някаква гадина си направила профил с моето име писала им и сега ги е блокирала.
По грозна постъпка не мога да си представя  Mr. Green хайде сега Смайли да ми обясни как и аз да си

Божеее,е това вече е прекалено  ooooh! Наградата голяма ли беше?

# 1 799
  • София

Малеее 😲😲😲

Общи условия

Активация на акаунт