Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 552
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 830
  • у нас
Е, то и аз си искам чашите. Дадоха ми държач, ама не е честно едното за другото. Мрън Confused

# 1 831
  • Сандански
Понеже ми е скучно  едно въпросче - Време е за равносметка -  Коя е най - голямата Ви награда тази година? Коя игра харесахте най - много през годината? Simple Smile

# 1 832
Понеже ми е скучно  едно въпросче - Време е за равносметка -  Коя е най - голямата Ви награда тази година? Коя игра харесахте най - много през годината? Simple Smile

Понеже и на мен ми е скучно, веднага споделям, екскурзията в Дисниленд Париж, то не само тази година, ами през 30те ми години живот Simple Smile JoyGrinning

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 18:05 от milena_dyakova86

# 1 833
Е то след теб какво да напише човек  Heart Eyes
Най-любимата ми награда е колелото,не че не съм го карала 3 пъти от тогава ама така красиво стои на терасата.

# 1 834
USA or France?

# 1 835
  • София
Най-голямата слушалките от якобс, коя най-ми е харесала не знам, но най-много си ползвам флашката от куинс. Grinning

# 1 836
Понеже ми е скучно  едно въпросче - Време е за равносметка -  Коя е най - голямата Ви награда тази година? Коя игра харесахте най - много през годината? Simple Smile
Веднага ти отговарям....Grinning
Най-голямата ми награда е от преди малко -270 лв от НЛ...Добър завършек на годината:hugs:

# 1 837
Супер как успя?Аз  5 лв не успях да ги запазя.

# 1 838
Супер как успя?Аз  5 лв не успях да ги запазя.
Депозирах 10 лв, изиграх една игра от 5 лв на египетско съкровище и спечелих  250...след това с 1лв играх на Всичко или нищо и оттам 20 лв

# 1 839
  • Сандански
В коя игра регистрирахте най - много кодове?
Пп: Няма да питам колко пари сте дали за промо продукти през годината Joy

# 1 840
Е, то и аз си искам чашите. Дадоха ми държач, ама не е честно едното за другото. Мрън Confused
Извинявам се,че споделих и така" сипах сол в раната",но просто исках да дам инфо за тези с чашите да не се разкарват до офис напразно ...Аз имах само чадър(ММ ми го приватизира вече-хубав бил,а и синичък...),но разпитах като цяло за наградите,уж да съм от полза...Ако искаш,се обади в офиса в Б-с и попитай, като им дойдат януари чашите дали няма да може да си ги вземеш.А иначе държач имам подобен(няколко вида и бройки) и мъжете вкъщи ги ползват като си слагат телефоните на него и цъкат игри или гледат филмчета(аз имам и един в дамската си чанта...)-удобно е.

# 1 841
Моята най-голяма награда е часовника на Самсунг от лятото - играта също ми хареса, беше интересна - качвах снимки и писах "истории".
Имам и няколко други хубави награди и като цяло съм доволна - искам да имам по-голям късмет, но все си е един и същ. Поне го има.
А, искам да добавя един въпрос към равносметката: Какво печелите най-често и лесно? При мен, както винаги до сега, най-често и почти без нищо ми се падат чаши - всякакви (стъклени, керамични, за кафе, за бира и т.н.). На второ място - най-лесно се печелят шапки с козирка - но все пак са далеч по-малко от чашите))

# 1 842
Любимата ми награда от тази година са билети за концерт на Софийска филхармония в зала България. Често печеля билети за театър и книги.

# 1 843
Най-голямата ми награда е раницата на Кока Кола.
Най-любима награда са сокчетата на Капи. Обичам да печеля награди, които са за пиене или ядене. Grinning
А най-много кодове регистрирах в играта на Престиж с вафли Споко и нищо не спечелих. Cry Тази и на шоколади Милка са най-стиснатите, които съм играла до сега.

# 1 844
  • В страната на бурите
Някой беше питал за неполучена награда от Ейвън - майка ми спечели крем за ръце, има мейл от 18-ти декември и оттогава нищо. Няма мейл, че е изпратена наградата. Тя върна отговор с адреса си още тогава. Мислех да пиша да ги питам, но ще е в новата година.

Общи условия

Активация на акаунт