Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 601
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 845
Така...малко инфо от Дайкин*София:наградите са само в този офис(срещу Парадайз на сп.на авт.120,83 и метрото сп.Витоша раб.време от 9.30 до 18,събота до 14).Бяха мн.любезни,дадоха ми чадъра и помолиха да ме снимат(щели да качват снимките на сайта им).Тези,които имат соечелени чаши-да очакват обаждане след НГ,за да им кажат кога ще ги има в наличност.Поне за София не дават заместващи награди(така ми обясни момичето)

Благодаря за инфото.
Аз изнудих ММ и ходихме цялата къща до там да си взема наградата. Grinning

# 1 846
  • София
Аз също съм супер доволна от късмета си тази година!По-големите ми награди са:кафемашина,2 ховърборда,уикенд за двама в Банско и екшън камерата от К.Кола/тя май беше с най-голяма стойност,струваше около 600лв,но аз я размених за PS4/...
Още по-доволна съм,че аз и близките ми сме здрави!Това ми е най-ценната награда....

# 1 847
  • Пловдив
Моите са ваучера от Гурме за 250лв ползвах го за морето,ваучета от лафка за 100лв,100лв от билетче двойно кафе,тигана стоун леджент и комплекта блосъм от Дормео май това сапо-големите😏
Дай Боже 2018та да ни е много късметлйска😘

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 08:30 от Petq211

# 1 848
Често печеля билети за театър и книги.
И аз така. Но любимата ми е  билетите за концерта на Васко Василев, с присъствие на репетицията и  личната среща с него. И самият концерт беше приказен.

# 1 849
  • Русе
Страхотна тема подкарахте...някак оптимистична!!
Най- голямата ми награда е от лятото, телефона на Самсунг. Най- желаната обаче беше хлебопекарната на София Мел, за нея играх с голяма желание Simple Smile Произведеното от нея го хапвам също с такова.
Вафли, кафе , сокове също ме радват..веднага влизат в употреба.
Лесно печеля техника, странно, никога не съм печелила екскурзия или уикенд..хмм..какво ли означава?

# 1 850
Скрит текст:
Да, не ми го отваря нито един браузър. И при предната игра не ми се отваряха условията...

За крема през компютъра я направих, да.

Условията и на мен не ми се отваряха, защото защитата ми ги засичаше като опасна връзка. Оправете настройките в самата страница.

Благодаря, справих се, ето какво пише :
Валидиране на печелившите
За да бъдат валидирани, печелившите ще получат 2 телефонни обаждания от
Организатора в периода 3-4 януари 2017 година, в часовия интервал 9:00 - 18:00 часа, с
минимум 3 часа разлика между тях. По време на телефонното валидиране, участниците
ще бъдат помолени да потвърдят участието си в кампанията, както и адреса за доставка
на наградата. В случай, че с даден потребител не може да се осъществи връзка или не
може да бъде валидиран, тогава наградата ще бъде считана за невалидна и ще остане в
притежание на Организатора.
Няма да бъдат валидирани победителите, които не са изпълнили Условията за участие в
кампанията.

А какви точно бяха наградите? Нови продукти на Нивеа за тестване ли?
Аз също си виждам името сред печелившите.

# 1 851
  • sofia
За мен най-ценната награда бяха билети за говорещия с кучета, ако знаете колко много исках да ида - и ми се паднаха,разплаках се от кев в магазина като ми се обадиха, ММ беше готов да се бие докато разбере какво е станало! Беше много хубаво Simple Smile

# 1 852
LaughingАз също не съм си получила новите дневници, но съм сигурна,ч е ще ги пратят след 1.01. Колкото до това кой какво печели..забавлявайте се, хора!! Laughing

Аз имам бележка от пощата,утре ще си ги взема.
за кой град става въпрос?
Шумен

# 1 853
Най-голямата награда тази година е PS4. Без да искам, без да се надявам, неочаквано голяма изненада. А най-много кодове регистрирах в Туикс (или беше миналата година). Не си спомням, но нищо не спечелих и ми остана горчив вкус. От тогава кодове регистрирам с мярка. Т.е. броят се на пръсти, ако е щяло да се падне ще се падне и на първия код.

# 1 854
  • София
Печеля.  Crazy Къде мога да видя каква беше играта и как ще се свържат с мен или аз трябва? Никога не съм печелила от техните игри с регистрация. Благодаря за линка. bouquet

# 1 855
  • у нас
Е, то и аз си искам чашите. Дадоха ми държач, ама не е честно едното за другото. Мрън Confused
Извинявам се,че споделих и така" сипах сол в раната",но просто исках да дам инфо за тези с чашите да не се разкарват до офис напразно ...Аз имах само чадър(ММ ми го приватизира вече-хубав бил,а и синичък...),но разпитах като цяло за наградите,уж да съм от полза...Ако искаш,се обади в офиса в Б-с и попитай, като им дойдат януари чашите дали няма да може да си ги вземеш.А иначе държач имам подобен(няколко вида и бройки) и мъжете вкъщи ги ползват като си слагат телефоните на него и цъкат игри или гледат филмчета(аз имам и един в дамската си чанта...)-удобно е.

Kissing Heart Шегувам се. Иначе вчера питах в офиса момичето и тя каза, че няма да има изобщо чаши и след НГ.

Най-голямата ми награда за годината е куфара от Самсонайт. Даже като помисля, това ми е най-голямата ми награда досега.

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 19:35 от Sinara

# 1 856
  • София
Тези от Дайкин въобще не са ми отговорили на имейла.  #Cussing out Как да се свържа с тях?

# 1 857
  • Под Слънцето
Тези от Дайкин въобще не са ми отговорили на имейла.  #Cussing out Как да се свържа с тях?

Пратих ти номера на Петя Тошева  Wink

# 1 858
Моята най-голяма награда за годината, а и въобще до момента беше таблета от Дайкин.
Не мога да се оплача и от други дребни нещица, но се надявам през новата година да имам повече късмет. Между другото аз също никога не съм печелила екскурзия/почивка или въобще някаква услуга като цяло.

# 1 859
За годината най-голяма награда са ми куфарите от  Queens и M&M, единия не е на мое име, и може да се каже че от спечелените е най- желана, иначе през годината имаше много неща, които исках, но нямах къкмет. През 2013г спечелих от Staropramen екскурзия за 4 човека за седмица в Прага, бяха организирали разходки, вечери, посещение на забележителности-имаше победители от 5 държави(общо 20 човека).Спомени. Надявам се да ми се случи отново нещо подобно, имам куфари и неможе да стоят в кашоните.

Общи условия

Активация на акаунт