Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 214
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 170
Ужасна новина Хай. Милите хора.

Дано да се намери място да се приютят.

# 4 171
  • на Мелмак
Да, наистина ужасна новина.
Тъкмо тази седмица със снаха ми планирахме да ходим, да занесем разни неща. Дано помогне някой от към строителство.

# 4 172
  • Варна
Леле, какво слънце изгрява във Варна, ще бъде супер денят. А навън е спокойно както само на 1 януари се случва Simple Smile

Ако имаме именници в темата - честити да са.

# 4 173
Добро утро в първия ден на Новата 2018 г.!
Пожелавам на всички да намерят разковничето на успеха и щастието, да следват своя път и да бъдат себе си! Здраве и много сбъднати желания!
Изгорял е приюта на отец Иван в Нови хан, точно часове преди нова година:

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 08:38 от vasq_5

# 4 174
За много години и честита да е 2018!
Да сте здрави, да има какво да чакате и на какво да се надявате, да се събуждате с вяра сутрин и да си лягате доволни вечер:hugs:
Малко като Жаки празнувахме ние, на плажа почти, насред заря, международна програма и международно меню.  Аз, май, само чаках да дойде Новата, че да подбера челядта към къщи, че хем хубаво, че не ми се наложи да приготвям каквото и да било, хем твърде шумно и пренаселено за моя вкус.

# 4 175
  • Варна
Sugar, а дядо Коледа как дойде, на камила или с лодка Simple Smile

# 4 176
  • София
Честита нова година и от мен! Да сме здрави и щастливи и все така уютно да ни е в темата! Heart

# 4 177
Хай, явно бяха оставили фауната да празнува необезпокоявана в Новогодишната нощ, след коледния тормоз;) Макар че имаше толкова странно облечени екземпляри, че не мога да съм съвсем сигурна...

# 4 178
  • Варна
Oх, много ме карат да се хиля твоите постове. Я вземи намини към Варна Simple Smile

# 4 179
  • Бургас
Честита Нова Година, момичета и Куркума!
Да ни е все така уютно в темата, да се хвалим повече и жалим по-малко! Да сме всички здрави и усмихнати!
Ние до 2 откарахме, малките и те с нас, до последно се сглобяваха игри, пяха, хора танцувахме-както си можем. Накрая вече от превъзбуда взеха да се цупят и ги подбраха да ги слагат да спят.С другата щерка заредихме една миялна и поприбрахме. Весело си изкарахме.Дано и при вас да е било така.

# 4 180
Аз много искам да намина, Хай, въобще Варна си остава любимата ми дестинация, дано ми се случи тази година, че пусто с толкова наследници, моите желания са все в резервите.

# 4 181
  • Пловдив
Честита Нова 2018 и от мен.  Не съм много по сантименталните излияние но, ви пожелавам преди всичко  здраве, щастие и вдъхновение.. В личен план си пожелавам да се преборя със страховете си.

# 4 182
Честита Нова година! Да е здрава, щастлива и благодатна!

От баницата ми се паднаха два противоположни късмета - мързел и работа. И понеже от другата седмица след повече от четиригодишно прекъсване се връщам на работа, явно ще трябва там да мързелувам - ха ха ха.

Успешен ден, седмица, година мили дами!

# 4 183
Честита Нова Година момичета и Куркума! Много здраве и щастие ви пожелавам през следващите 365 дни!

# 4 184
Честита Нова година и от мен.
Имам си двама празнуващи- Васил и Вася. Да са ми живи и здрави!
Даун, да не помислиш, че ти се мазня, ама парата ти се падна. Ей, я!

През нашата улица преди малко мина голяма станчинарска група която танцуваше под съпровода на Шушана. Музиката беше от зурни и тъпани. Какво начало на годината, а?

Общи условия

Активация на акаунт