Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 211
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 185
Честита Нова Година! Бъдете здрави и щастливи! ura

# 4 186
Честита Нова Година! Здраве, щастие и успехи желая за всички ни Hug

Честита Нова година! Да е здрава, щастлива и благодатна!

От баницата ми се паднаха два противоположни късмета - мързел и работа. И понеже от другата седмица след повече от четиригодишно прекъсване се връщам на работа, явно ще трябва там да мързелувам - ха ха ха.

Успешен ден, седмица, година мили дами!

На мен ми се паднаха същите късмети + щастието. Синът ми написал мързела с надеждата, че ще му се падне на него. Въртят, въртят баницата, избират, аз само им казвам - внимавайте да не ми се падне мързела на мен, че го закъсахте  hahaha Хоп и ми се падна мързела, обаче в следващото парче работата, та се успокоиха нещата Laughing

Децата на училище ли са утре, че моят син казва, че са на 3-ти, пък още не съм проверила на сайта на министерството.

# 4 187

ХОРОСКОПА МИ ПОКАЗВА,ЧЕ НА ВСИЧКИ В ТАЗИ ТЕМА+БАЛКОНА СЕ ПАДА: ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИЕ,ЛЮБОВ И ЛАСКИ,ПРЕКРАСНА КАРИЕРА,ПЪТЕШЕСТВИЯ ПРИЯТНИ,ВАЛЕЖ ОТ ПАРИ И НАЙ-ЗДРАВИТЕ,УМНИ И КРАСИВИ ДЕЦА!

ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРЕКРАСНА 2018 ГОДИНА!!!

# 4 188
  • Sofia
Ехооо,мацки,дремнАхте ли  Hug?
За много години!  ura
Слънцето ми светна в очите и рано ранихме-в 10 ч.,но и не окъсняхме много снощи-в 2.30 бяхме по креватите. Забавно беше, кълчих яко гюбеци, за ужас на ММ  Mr. Green. Обрахме всички награди-бутилка червено и вечеря в ресторанта  bowuu.На мен-парата,на ММ-работа в чужбина.Баш така си е,да се знаЙ  Wink.Младежът малко скучаеше, но пък не мрънкаше, което си е добра новина. Опна кълки на един диван, тапите в ушите и си се кискаше на неговите си неща.
Аз ще живея, явно,въпреки кашлянето, ама ще скипна спорта тия дни  Crossing Arms.
Твърде много храна имаше в ресторанта. Едната част ни я завиха за вкъщи  Laughing.
Похвалвам Захирчето колко щастлива и красива е!  Hug
Гледаме Падингтън по Нова.Обичам го това мече  Heart Eyes.Утре смятам да наканя младежът да изгледаме и втората част.
Коте,на 3ти са на училище  Peace.Твърде скоро според МС  Mr. Green.

# 4 189
Юху, Мари, супер, мерси, че мислиш за мен. Дай боже верно да се опарича, че с това пътуване и абитюрент Simple Smile.
Много хубави са ти сладките. Догодина мога и пак да се прежаля, аз на петилетки го карам Simple Smile.

# 4 190
  • някъде ... тук ...
За много години!
Здрави да са имениците!

Коте, на 3ти са.

Ние откарахме до 3.30 и се прибрахме. Компанията продължи, не знам до кога. Весело беше. На мен ми се падна здравето от баницата, ама късмета на Златото не знам какво да го правим. Късно ми е за бебе, рано за внуче, а още по-зле - бебе от друга. Дребният каза, че тъкмо било време за бебе-куче, ама и това не ща Crazy

# 4 191
Даун, нямаш никакво въображение!
Това са ароматизаторите на Янтра!
Захир, да ни се поФали и на нас с красотата си!
Моят късмет също беше мързел. Ама не обикновен мързел, а мързел в рими. ММ, леко се наклони наклони напред, хвана си главата с ръце и се чудеше дали да заплаче, или да се смее!

# 4 192
Благодаря ви за потвържденията за датата. То и моят син смята, че ваканцията е малка  hahaha

Сега се сетих, че и аз получих неподходящ за мен късмет в последния работен ден имахме баница с късмети и ми се падна сватба  Mr. Green

Мари, верно ли ароматизатори? Че и аз ги помислих за джинджифилови бисквитки.

# 4 193
Мари, поне през екрана ги гледах, че иначе можеше и да ги загриза Simple Smile.

А с твоя мързел и моята пара, може да се съчетаем. Аз като знам какъв ти е мързела, направо ще съм на печалба Simple Smile.

# 4 194
  • постоянно
За много години на всички !
Преди 1 час се излюпихме , но едва след като си изпих кафето станах адекватна . Весело ни беше макар и само 4-мата. Пусках на моя племенник чалгаджийски бисери от моето младеене и така се смяхме -то не бяха “Радка пиратка “ , “О тигре , тигре” и все подобни . След това релаксирахме с хубава музика . Аз изтеглих парата , МС - пътуване в чужбина , ММ -късмета ,а МП - сватбата . Казах му на 21 му е все още рано за това 🤪

# 4 195
Хайде Хър, първо Хаваи, а после и при Даун Simple Smile.

# 4 196
Честита нова година! Да е здрава и успешна за всички ви!

Ние за малко да я проспим, но я посрещнахме. Съседите, които имат автомат, направиха мн хубава заря.
Сега чакаме племенниците ми, нашите диваци са в еуфория. 4 броя са общо, през година и 4, година и 3 месеца са и са голяма комбина. От сега се готвим за много щури игри.
Нямахме късмети в баницата, леко ми е криво, каквото-такова.

# 4 197
Честита Нова година момичета! Да сте много здрави вие и всички ваши близки и пожелавам много успешна година, който, където търси успеха! Hug

Много ми се спи, друго не мога да кажа Joy Ама ние си легнахме в малките часове на нощта, НГ я прекарахме 5 човека в една кола в задръстване на Витоша... Както се сещате заря над София не видяхме, но пък весело и нестандартно посрещнахме годината Bowtie

# 4 198
  • В един копнеж!
Честита Нова година!

Изкарахме семейно, кротко! Не дочакахме 12. Но пък сутринта бяхме особено ранобудни- 7 часа. Направих баница! Сложих късметите. На мъжа се падна късмета, на мен- нова кола.
Двамата с него пазим тайна. Купихме си кола още на 22.12 и още не сме казали на останалите. Искаме всички  подробности да са приключени и само да им я представим.
Днес ще мързелуваме. И ще ядем. Депресирам се само като знам, че другия понеделник съм на арбайтен.

# 4 199
  • На брега на реката
Честити да са всички именници. Да са здрави и много щастливи. Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт