Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 207
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 200
  • Варна
Ех, работата ми се падна на мен. Какво друго да иска човек Simple Smile На дъщерята - учението. Тя и без това бае как трябва по-бързо да порасне, че да почва училище.

# 4 201
  • София
Да, Мърче! Печелиш приза за най-нестандартно посрещане на НГ Wink

НГ я прекарахме 5 човека в една кола в задръстване на Витоша... Както се сещате заря над София не видяхме, но пък весело и нестандартно посрещнахме годината Bowtie

# 4 202
  • София
ЧНГ, сладурки! Да сте здрави и щастливи!

Мър държи приза за нестандартно прекарване😲 Признавам, облещи ме! Чий го дирихте на Витоша посред нощ, че и други луди явно е имало 😲

Аз току що се излюпвам. Весело беше вкъщи, бях написала шантави късмети, със задачка. На мен ми се наложи да правя кълбо напред, а мъжа ми да кудкудяка от терасата😆 Но пък ще съм здрава, а на малкото се падна пътуване до Париж, обеща да ме вземе😃 Иначе първите минути на НГ ги изкарах в прегръдките на Козуначето, което се събуди май от гърмежите и буквално в 12:01 ме привика да се кърмим😂

Та тъй, веселба. Дано цяла година да сме тъй! Дай Боже!
Честито на имениците! Свекър ми, Бог да го прости, беше Васко. Липсва ни ❤

# 4 203
  • Sofia
Моите се сгласят за тенис, аз пък скучая  Thinking.Сърбят ме ръцете да си подаря нещо  Mr. Green Whistling.
МарИ,честити да са имениците у вас,както и на всички други !

# 4 204
Честита нова година! Живи и здрави да сме,а пък другото ще се нареди!Честито и на именниците!
Мирно и кротко си изкарахме,децата бяха   сравнително тихи и не успяха да се скарат Mr. Green .На мен ми се падна печалба от баницата,и за затвърждаване на късмета сутринта се полях с кафе:joy: .Сега релакс и следобед стягане за новата работна година.

# 4 205
Ооо, Мари, да са ти живи и здрави именниците, верно, че моят френд е именяк. Да го поглезиш днес Simple Smile.

Съвсем ги забравям тези именни дни, добре че сте вие да ме подсетите.

# 4 206
Мър държи приза за нестандартно прекарване😲 Признавам, облещи ме! Чий го дирихте на Витоша посред нощ, че и други луди явно е имало 😲
Не и други, то беше истинско близо 5 километрово задръстване Joy То това да си го търсиш, не може да си го намериш... И е така иху-аху, повикахме, покефихме се в задръстването, па се върнахме да си доядем и допием, кво да правиш.

# 4 207
Ужас Мър, за къде бяхте тръгнали? Хем смешно, хем не звучи.

# 4 208
Е, за Копитото. Но не очаквахме толкова луди да са тръгнали и те, признавам.

# 4 209
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честита Нова година, мили мои!
Да сте здрави, щастливи, да ви върви леко всичко, с което се захванете!
Вие си знаете, че ви обичам. Hug Радвам се на нашето общуване, чувствам се богата с него, благодарна и стоплена.
Джена, Трънчето, Давиз, а и всички останали са написали толкова хубави и мили пожелания, че сърцето ми се усмихна, докато четях. Благодаря ви!
И аз благодаря на Лиляна и Дъждовното лаленце за труда и грижата им за нас.  bouquet

Честити Марините именици, живи и здрави да са!
Ако имаме и други - поздравени да са и те.

Ние си прекарахме добре. Допаднахме си с приятелката на приятелката ми, водихме интересни разговори за филми, спектакли, книги, деца, младостта, настоящето и вероятното бъдеще, пихме вино, ядохме какво ли не (също и едни чудесни крехки пържоли, за които ще взема рецептата и ще ви я напиша) и слушахме музика и към 3 часа аз си тръгнах, толкова седене просто ми е много на мен, никога не съм седяла толкова, като се замисля... Доволна съм, че се накарах да отида.

Ние още не сме яли баница с късмети, още не е ясно кога ще успеем да се съберем всички - днес няма да е, че малкият ми син отива да си прибере децата и денят минал.
Даун, когато и да е, ще има късмет в нашата баница за теб, както и предишните години, традиция ни е вече. Grinning

# 4 210
Честита да ни е Новата година,момичета и Куркума!

Ние изкарахме кротичко- в къщи.Детето беше кукуряк, и обра почти всички късмети от баницата-колата,пътешествието и паричката бяха при нея,на ММ се падна спокойствие и мир,на мен-здравето!
На всички именяци-честито да е името им и с гордост да го носят!

# 4 211
Мър, акъл нямате бе Simple Smile.  Хубаво е, че го приемате весело, че аз само като си го представя и лошо ми става. Имате и късмет, че не е студено и заледено. Аз като свекърва да си кажа - да пазите чичовото ей Simple Smile.

Светалчо, радвам се, че си изкарала добре, как се прибра?

Аз за късметите се бях замислила днес и си спомних, че първата година, в която останах сама, ми изтеглихте късмети и от тогава го правите, вече четвърта година. Много ми помогнахте и ми е много мило. Обещавам догодина аз да направя баница и да сложа късмети за всички ви.

# 4 212
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Даунче, не беше трудно - с асансьора, два етажа. Joy

# 4 213
Ха ха ха, Аз мислих, че е по-далече, защото писа как си имала премеждия преди с таксита на нова година.
Ей такива гостувания, най-обичам.
Гуги като беше бебе се събирахме с едни приятели-съседи и после, направо с коша си гоприбирахме.

# 4 214
  • София
Хахаха, Светълче, браво, с асансьора, вика...Joy

Моята свеки е била самичка Confused Беше с нас с Бъдни вечер и Коледа, разбира се, поканихме я и за НГ, но тя не пожела да остане и вчера си тръгна. Уж ни обеща, че ще отиде при приятелки, я при комшийки, я при нашите. Снощи като се чухме, се оказа, че си е останала сама вкъщи. Мъжа ми се ядоса и малко се сдуха, но аз си мисля, че след като е имала избор и е предпочела това, значи е имала причина. Всеки различно си изживява мъката, може да е имала нужда да остане сама със спомените си. Не знам. Аз не мисля, че това е правилният избор, мисля, че Светълчо направи по-добре, но...не ме пита никой. Дано да е било това, от което е имала нужда!

Общи условия

Активация на акаунт