Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 205
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 215
  • Телиш/Плевен
Джена и Светълчо, благодаря ви за милите думи, за мен поддържането на готварската книга е удоволствие! Heart Eyes

Селесте Hug

От баницата ми се паднаха учение и любов. Снощи от късметчетата на форума пак любов ми се падна. Grinning Бях купила една готова руска салата и под етикета ѝ също имаше късметче за новата година - бебе. Joy

# 4 216
За много години и от мен! Все така топло и уютно да ни е тук! Светалчо, чакам рецептата, че ще ми идват на кръстник, пък кумецът е ценител 😂. Едните родители посетихме, останаха другите плюс един имен ден. Не искам да почва отново...работа, училище...мъка

# 4 217
  • Някъде там
Честит имен ден на празнуващите.Здрави и късметлии да са.
Мър незабравимо преживяване сте имали,ще разказваш на бебчето къде си го водила да празнува Simple Smile
Не ми е добре на стомаха а уж не съм яла нищо неподходящо.
Всички сме като пребити...само се местим от легло на легло...Вече ми се иска да влиза всичко в ритъм макар че знам че децата имат нужда от още малко ваканция. И аз от време с тях и мм.

# 4 218
МАРИ,здрави и честити да са ти имениците!

# 4 219

Честита ви нова година! Здрави да сте!
Снимката е от преди минути. Караме яко. Дечурлигата напредват с бясно темпо, Дребосъчка е най-бойна.

# 4 220
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За много години и от мен! Все така топло и уютно да ни е тук! Светалчо, чакам рецептата, че ще ми идват на кръстник, пък кумецът е ценител 😂. Едните родители посетихме, останаха другите плюс един имен ден. Не искам да почва отново...работа, училище...мъка

Райче, обадих се спешно да питам, щом е такъв важен случаят Laughing
Рецептата: Пържоли, за предпочитане вратни, се посоляват със сол и черен пипер от двете страни, нареждат се в тавичка, поръсват се отгоре всяка с по 2 щипки кафява захар, напръскват се с оцет балсамико (тъмен), налива се бира, да ги покрие, наръсва се отгоре олио или зехтин, покриват се с ал. фолио и се пекат във фурната около час. После се откриват и се запичат до приятен цвят.
Бяха много вкусни. Ако бях прочела тази рецепта със захар и оцет, нямаше дори да ги пробвам, обаче сега ще ги правя така -сочни, крехки, както каза едната жена, "топят се в устата".

Сбъдваща, ееехххх, каква красота! То само да гледаш ти стига, дори да не си скиор. Ако можех да литна, нямаше да се бавя и секунда след тази снимка.

# 4 221

От Новогодишната баница ми се падна ХУБОСТ,ми,подейства веднага!

# 4 222
Непременно ще ги пробвам, Светалчо. Обожавам пържоли на фурна и аз,  не на скара. Въобще аромата на скара не е моя. Сбъдваща, прекрасно време уцелихте. И аз не съм скиор, но хубавото си е хубаво. При нас мирише на пролет, кокичетата са почти изкарали, ботуши не съм обувала....дали ще ни излезе през носа 🤔

# 4 223
  • Sofia
Трънчеееее,бе,хубавице,накъде повече  newsm53
Пфууу,кашлям кат' магаре аз.Пия илачи,ама май няма да ме размине без преглед.Моите кЪк се замъкнаха на двучасов тенис, акъл нямат.  newsm78 Да се кандилкат по корта.
Аз се чух само с мама и татко:whistle:. Яко са купонясвали и те до 3 часа,цяла компания в ресторанта на братовчед ми. Разпратих електронни честитки и снимки, стига толкоз  bowuu.
Май ще ме обори дрямка.  newsm78
Смятам да се примъкнем с котараната и да се завием. Тя няма търпение  hahaha.Ама току-някой ми пише и аз веднага кълва  Laughing.
Сбъдваща, много красиво  Hug
Свет ме изкефи с прибирането с асансьора  Joy
Ни съм гладна, ни съм преяждала, комай съм о'лабила,даже  Whistling.

# 4 224
  • София, Младост

Влизам да ви кажа Честита Нова 2018 година! Да сте живи и здрави, успешни и удовлетворени! Да ви слушат децата, мъжете и домашните любимци Simple Smile.
Ще се връщам да дочитам, че съм изостанала с плана. Снощи изкарахме много прилично- тихо и кротко на гости при приятели. Бях шофьор на връщане, че и полицаи успяха да ме спрат да си честитим Новата година, но бях толкова примерна, че не успяха да ме осурвакат. 

# 4 225
  • София
Да е честита здрава и успешна за всичко!

# 4 226
От сутринта гледам сериал. Зял маратон направих. Слънцето пече, все едно е Великден, а не Нова Година 😆
Излюпихте ли се.

Даун - моето късметче за теб. Ти ще си го разтълкуваш 🤗

Превод в ефир 😂 🤗
Сбъдваща ще е таз година за не една мечта, а за стотина!

# 4 227
  • на Мелмак
Джена, чай от джинджифил с мед и лимон. На мен много ми е помагал . Сигурно знаеш де 😊.
И едни Исла има -децата ги смучат като ги задращи гърлото.
И котаната до теб, разбира се. 😊

Искам и аз на плаж като  Жаки да посрещна новата година 🤗.
Да видим коя година ще е.

# 4 228
  • някъде ... тук ...
Сбъдваща, страхотно зареждаща снимка!
Двама от моите мъже вече играха тенис, а аз ги зяпах. Времето е само за навън.
Имаше и други ентусиасти в НСА.
Чакаме баткото да се прибере и зяпме филми Simple Smile

# 4 229
  • София
Да ми препоръчате детски дерматолог момичета ?

Общи условия

Активация на акаунт